Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם גירומטיק יקר לך תנסה להדרים לפ״ת לספי ויניב, המקום מומלץ מאוד לפי הביקורות (לא מתוך נסיון אישי)

ספי 057-3868964

פורסם

גם אצלי בפולו יש תקלה מכנית בגיר אשר מצריכה שיפוץ גיר .

לגבי השיפוץ קיבלתי המון הצעות לשיפוץ גיר .

טיב השיפוץ נובע מכמה סיבות : 1. רמת המקצועיות של המשפץ .

2. טיב קיט השיפוץ איתו הוא עובד .

3. האם הוא מתקן נקודתי את הבעייה וסוגר את הגיר או שמא מחליף גם חלקים נוספים שבלויים .

התעייצתי עפ אדם אשר היה לו מוסך מורשה 30 שנים , לגבי שיפוץ גיר .

הוא בדק לי לגבי מכון גירים בשפרעם בשם "גירומט" - ואמר לי שהבחור מקצועי , המחירים שלו נוחים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
עדכון:

תוצאות הסריקה:

00652 - Gear Monitoring: Implausible Signal.

01192 TorqueConverter Lock-up clutch 04-10 Mechanical Malfunction-Intermittent

במוסך אמרו : שיפוץ.

המתן לתגובות מקצועיות של מרק 10 ורון לפני שתחליט על שיפוץ.

יש לי הרגשה,שהבעיה פשוטה בהרבה.

תרגום פשוט וחלקי מאנגלית לעברית ,מעלה חשד על תקלה אחת של אות נמוך בחיישן כזה או אחר ברכב הקשור בפעולת הגיר וזה כנראה משפיע על הפעולה המכאנית של הגיר וגורם לנעילת טורק (ממיר המומנט של הגיר) או שבאמת יש שתי תקלות.

במקרה כזה המתנה עשוייה להיות שווה זהב ולחסוך כסף ולא מעט כאבי ראש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
המתן לתגובות מקצועיות של מרק 10 ורון לפני שתחליט על שיפוץ.

יש לי הרגשה,שהבעיה פשוטה בהרבה.

תרגום פשוט וחלקי מאנגלית לעברית ,מעלה חשד על תקלה אחת של אות נמוך בחיישן כזה או אחר ברכב הקשור בפעולת הגיר וזה כנראה משפיע על הפעולה המכאנית של הגיר וגורם לנעילת טורק (ממיר המומנט של הגיר) או שבאמת יש שתי תקלות.

במקרה כזה המתנה עשוייה להיות שווה זהב ולחסוך כסף ולא מעט כאבי ראש.

אני בעד להמתין השאלה אם אני לא עושה יותר נזק לגיר שאני ממשיך לנסוע ככה ?

VW Golf 2.0

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בסוף לקחתי את הרכב לגורומטיק.

ניתן להתרשם מרמת המקצועיות כבר מהשיחה עם הבנות במשרד שידעו בעל פה את קודי התקלות שמסרתי להן.

השירות היה זריז ואדיב. רכב יצא לאחר יומיים.

נוסע כבר חודש וחצי ללא בעיות.

VW Golf 2.0

פורסם

ממליץ לך להתקין קולר גיר חיצוני לגיר, אצל מוסך רון בת"א מאוד מומלץ. זה יאריך את חיי הגיר.(אני התקנתי אחד כזה לפני שבוע בגולף 1999).כי חבל שהשקעת כ"כ הרבה כסף, כי הקולרים שמותקנים ברכבים האלו מאוד רגישים לאקלים בארץ והם ממש קטנים ויש סכנה שהם ייפרצו.

פורסם

גם מבדיקה של 2 שניות באינטרנט של הקוד הזה:

Gear Monitoring: Implausible Signal.

הובילה להסבר מאוד פשוט, המחשב שולח אות להעביר הילוך, הגיר - מכנית לא מצליח להעביר את ההילוך והופ הקוד הזה נולד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...