Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר אני מתכוון לבדוק במוסך מורשה של פולקסוואגן היסטוריית רכב שאני עומד לקנות.

כיצד הדבר מתנהל שם? האם זה פלט של חשבוניות? או תיעוד אחר?

למה כדאי לשים לב בעיון בדפים?

מדובר בגולף 4 1999 מנוע 1.6 אוטומטי יד 1.

זה לא מחליף בדיקה שאני מתכוון לעשות גם.

פורסם

אתה תקבל מפרט לפי תאריכים ששם יהי רשום מה עשו ובאיזה ק״מ.

אבל רק הבעלים של הרכב יכול לבדוק זאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיון בחומר צריך לשים לב ל-

1. בדיקת מספר הק"מ של הרכב בכניסה למוסך, ביחס לתאריך.

2. שבוצעו טיפולים בזמן ושהוחלפו החלקים הנדרשים בכל טיפול.

3. שאין תקלות "כרוניות" שחזרו על עצמן ולא טופלו/לא טופלו טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

היום בדקתי את ההיסטוריה של הרכב הנ"ל - גולף 1999 1.6 117,000 ק"מ (נקנה באוגוסט 1998) וטופל ברצף באחד המוסכים המרכזיים של פולקסווגן.

הסתבר כי הרכב עבר טיפול החלפת רצועת טיימינג (שכולל גם החלפת מותחנים ומשאבת מים) רק פעם אחת בשנת 2004 כשלרכב היו 45,000 ק"מ. הדבר שהפתיע אותי מאד שכן ככל שידוע לי מרכבים דומים קודמים שראיתי שהחלפת טיימינג נעשית כל 90,000 ק"מ או 5 שנים. במוסך המטפל אמרו לי בשנה הזו (1999) היו עושים טיימינג כל 120,000 ק"מ או 6 שנים (כשלמעשה מאז ההחלפה הקודמת עברו 8 שנים).

זה טיפול מאד יקר שכשעושים אותו במוסך מרכזי של פולקסווגן הוא עולה כ 3000 ש"ח.

זה גרם לי לוותר על הרכב.

אשמח לשמוע תובנות דעות בנושא.

פורסם

שלום,

מצאת רכב עם נתונים טובים מאוד, תיעוד טיפולים וקילומטראז' נמוך .

אם המחיר של הרכב לא מופרז, לדעתי, זאת לא סיבה לוותר על הרכב.

פשוט מייד צריך להחליף טיימינג.

אתה יכול לנהל משא ומתן מול המוכר בעניין, ואני אגלה לך סוד- לא חייבים להחליף טיימינג במוסך מרכזי לרכב בן 14.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...