Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 50000 ומחפש עזרה בלקנות אוטו לצעיריםם.... ביטוח דלק וכל השאר לא חשוב 50 אלף לאוטו עצמו... חשבתי על רנו מגאן 99 קופה או הונדה סיוויק קופה או משו בסגנון... אשמח אם תעזרו לי בהחלטה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי אני מחפש אוטו לעוד 3 חודשים ואני רוצה לדעת איזה אוטו לבחור... כאילו סוג ושנתון לא מציאה מסויימת... ואם כבר אני כותב פה אז מה אתם אומרים על יונדאי קופה 97?

פורסם

הונדה הא"צבק 99 ידנית זאת ההמלצה החמה שלי !!!

אוטו אמין כמו אופניים , יפה , מהיר וחסכוני מאוד!

המחיר מחירון זה משהו כמו 55,000ש"ח אז קצת להוסיף כי התמורה מצוינת!!

פורסם

תודה אחשלי...

יש סיכוי שאני יצליח למצוא יונדאי קופה 97 במחיר הזה? כי המחירון בסביבות 50 אם אני לא טועה...

ואם כדאי לי

פורסם

ב-50k אתה יכול לקנות אופניים כמו של אמסטרונג.

עכשיו ברצינות , אין לך עוד רישיון ואתה כבר מחפש רכב?

מה הלחץ?

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה של כולכם?! :roll:

אז מה אם אין לו כרגע רשיון?? עוד מעט יהיה לו!

והוא סה"כ רוצה לתכנן ולברר קצת איזה אוטו כדאי לקנות.

אני חושב שהונדה סיוויק זה רכב לא רע בכלל לנהג חדש.

אני התחלתי עם סיוויק,היה נחמד כל עוד זה נמשך.

אבל קח בחשבון שהביטוח לא אוהב נהגים חדשים עם סיוויקים..יעלה לא מעט.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אמא משלמת ביטוח אחי.... ודלק וטיפולים.... ושיעורי נהיגה...

בא לי את היונדאי קופה אבל אין למצוא בשוק נכון?

פורסם

בא נסביר לך מה הבעיה.

נגיד שהוא יוציא עוד חודשיים רישיון, נגיד.

יהיה לו עוד חודשיים ( או חצי שנה , כמה שזה לא עכשיו ) מלווה , אז לא ממש יעזור לו גם אם יהיה לו עוד רכב בבית שישב ויצבור אבק נכון ?

ועכשיו יש לו 50 אלף שקל ביד שהוא רץ כבר לקנות אוטו ? ולבטח אותו ? ולטפל בו ?

אנשים לא לוקחים את השאלה ברצינות כי השאלה לא רצינית.

שיעשה רישיון ( להזכירך לא כולם עוברים טסט ראשון במילים מעטות )

שיסע קצת עם ההורים , יבין את ההבדל בין אוטו פרטי לאוטו נהיגה , ידבר עם ההורים ברצינות על סכום לקנות רכב ויגבש עם עצמו מה הוא רוצה , ואז יחזור.

לזרוק אני רוצה קופה זה טוב ויפה , אבל ... איך אני יגיד , לא תופס ממש :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחי יש לי את הכסף בבנק כבר ואני חושב על כיוון לא אמרתי משו אני פשוט כל כך רוצה אוטו... ואחי זה שלוש חודשים מלווה... סתם חשבתי על כיוונים וזה למה יש לי חבר שאבא שלו יש לו מוסך אז אני כבר בודק שיפורים והכל ואני רוצה לדעת איזה אוטו לקחת..

פורסם

עוד לא נהגת על האוטו ועוד לא החלטת איזה אוטו בכלל אתה הולך לקנות וכבר החלטת שחסר לך כוח ושאתה רוצה לשפר?

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם
בא נסביר לך מה הבעיה.

נגיד שהוא יוציא עוד חודשיים רישיון, נגיד.

יהיה לו עוד חודשיים ( או חצי שנה , כמה שזה לא עכשיו ) מלווה , אז לא ממש יעזור לו גם אם יהיה לו עוד רכב בבית שישב ויצבור אבק נכון ?

ועכשיו יש לו 50 אלף שקל ביד שהוא רץ כבר לקנות אוטו ? ולבטח אותו ? ולטפל בו ?

אנשים לא לוקחים את השאלה ברצינות כי השאלה לא רצינית.

שיעשה רישיון ( להזכירך לא כולם עוברים טסט ראשון במילים מעטות )

שיסע קצת עם ההורים , יבין את ההבדל בין אוטו פרטי לאוטו נהיגה , ידבר עם ההורים ברצינות על סכום לקנות רכב ויגבש עם עצמו מה הוא רוצה , ואז יחזור.

לזרוק אני רוצה קופה זה טוב ויפה , אבל ... איך אני יגיד , לא תופס ממש :)

ליביו

:mm_yeah:

ואיך אומר חברינו המנהל : "תחזיק את הסוסים שלך" :-P

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אחי יש לי את הכסף בבנק כבר ואני חושב על כיוון לא אמרתי משו אני פשוט כל כך רוצה אוטו... ואחי זה שלוש חודשים מלווה... סתם חשבתי על כיוונים וזה למה יש לי חבר שאבא שלו יש לו מוסך אז אני כבר בודק שיפורים והכל ואני רוצה לדעת איזה אוטו לקחת..

בנאדם, אם יש לך 50K בבנק, הייתי מציע לך לשמור אותם. אני מניח שאין לך מושג אבל בוא אני אתן לך דוגמא קצרה:

קיבלתי רישיון ב 19/07 (מה שאומר שיש לי עדיין מלווה).

אין לנו רכב ספורט במשפחה (מאזדה לאנטיס 2001, זה בעצם הרכב היחידי). רק על הביטוח נהג צעיר הלכו 5600 שקל. (מכוון שאני נהג חדש, וקטן מגיל 21). שזה קצת יותר מעשירית הסכום שאתה טוען שיש לך.

תוסיף לזה קניית רכב. בוא נגיד שתמצא את הרכב ספורטיבי של חלומותיך. לדוגמא - קולט (ספורטיבי עאלק. סופר לאנסר שעברה קטיעת גפיים). בטח תשרוף עוד 30-40 אלף על הרכישה. עכשיו מה עם ביטוח לרכב? לא נעים לגלות שהרכב הלך ונשארת עם ה--- ביד. מה שכן אתה נהג צעיר עם רכב ספורט וזו תוספת לא מבוטלת של עוד כמה אלפי שקלים.

תכניס יישור קו - זה עוד כמה אלפים טובים.

שיפורים? אני לא חושב שישאר לך כסף לחשוב אפילו על דלק. (אני יודע שהרכב עצמו לא כולל את ההוצאות השוטפות אבל תאמין לי, באיזשהו שלב אתה כבר לא תוכל לבקש כסף מההורים)

בקיצור - רכב זה הוצאות שלא נגמרות. במיוחד אם אין לך עבודה ובטח ובטח אם אין לך רישיון נהיגה.

ותאמין לי, שאני עמדתי (ועדין עומד?) באותה נק' פתיחה כמו שלך רק שלך חסר הרישיון ולי חסר התקציב. (ושלא תבין אותי לא נכון. הדרישות שלי לרכב הם הרבה יותר צנועות. אין לי בעיה להפוך לבעל לאונה שלא מבקר מוסך)

הלכתי לראות 2 ליאונות מודל 83-84 אבל בסופו של דבר שאמרתי לבעל הרכב: "אני אתקשר אליך" ידעתי שזה לא ריאלי ולא מציאותי. כי אתה לא יכול לקנות רכב ולקוות לטוב.

אני יודע שעכשיו זה התקופה שהדבר שהכי רוצים זה רישיון ורכב שנראה ספורטיבי (אני בשלבי התנתקות מהתקופה הזו)

עצה שלי - קודם כל תמשיך בשיעורי הנהיגה (אתה לומד בכלל? יש תיאוריה?) ותעבור טסט. מניסיון בדברים האלה זה לא כזה וורוד. יש מפלות וכשלונות שלא צופים אותן שאני, לשמחתי הרבה לא נתקלתי בהן (רגע של התרפקות - תיאוריה ראשונה. טסט ראשון :multi:).

אחרי זה תנהג על הרכב(ים) שיש במשפחה, תתחיל על אש קטנה (ויהיה לך שלושה חודשים מלווה ועוד הגבלות נוסעים אם אני לא טועה), תמשיך לחסוך עוד קצת כסף לביינתים ורק אחרי זה תשקול רכישת רכב.

עידן.

פורסם

חח כן מה שסיוויק טורבו אמר... אחי זה גם אוטו לשנה וחצי... אני עכשיו סיימתי כיתה יוד אבל אני יליד ינואר אז אבא שלי שלח לי מחו"ל 50 אלף שקל לקנות אוטו... ואמא שלי משלמת את כל השאר... כי ההורים שלי אומרים שבגיל שלי לא צריך אוטו מי יודע מה... אז כבר סיכמתי עם אבא שלי שאני מסתפק בחמישים עד סוף י"ב ואז אני טס לאבא ומקבל.... קורבט חדשה מהחנות!!! אז בנתיים אני רוצה משו ספורטיבי עם די פוזה .. אשמח לשמוע הצעות... וזה ממש לא משנה טיפולים ביטוח לא כלום רק אם יש אמינות בקנט תגידו

פורסם

חוץ ממה שסיוויק אמר, קראת את כל השאר? (קריאה סלקטיבית?).

אתה אומר שאתה בכיתה י', זאת אומרת שיש לך עוד כמה חודשים טובים להיות בן 17 (בינואר אמרת?).

יש לך בכלל תאוריה? מי אמר שבכלל תעבור טסט ראשון שני או שלישי? התחלת ללמוד נהיגה? באיזה שעור אתה?

בקיצור יש לך עוד דרך ארוכה מאוד בכלל עד קבלת הרשיון לפני שתתחיל לדבר פה על קורבטים והונדות.

בגילך בכלל חשבתי שתהיה לי מיצובישי קולט 94 , היום אני בעל לאונה (גאה).

לך תלמד נהיגה, תהנה מהאוקטביה דיזל של המורה נהיגה שלך ואז תשלח הודעות על חיפוש רכב.

תבין גם אני הייתי במצב שלך. ואם הייתי אבא שלך (בהנחה שהוא אחראי מספיק) לא הייתי נותן לך רכב ספורט יוקרתי בתור רכב ראשון (בוודאי לא בשנה הראשונה).

הרשיון לא בורח. תוציא רשיון ואז נדבר.

תחכה, תלמד, תחכים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...