Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לשמוע תובנות ממביני עניין לגבי תחום הדיטיילינג בארץ, מדוע תחום זה כלכך בחיתוליו בארצנו?

לכולנו ברור שיש המון אנשים שמבינים עניין והיו שמחים לרכוש מוצרי פרימיום,הבעיה שמאוד קשה להשיגם בארץ ואת רובם לא ניתן.

הרי לא חסר חברות ויבואנים שמביאים סחורה נחמדה בטפטופים.

השאלה למה לא מביאים עוד והרבה? הרי יש ביקוש למוצרים.

אנשים נאלצים לקנות מאיבי ואתרים בארופה ולשלם עלויות של משלוח ולפעמים גם מיסים מכיוון שבארץ הסחורה דלה.

אני רוצה הסבר ממי שבאמת מבין.

האם מדובר במיסים יקרים על הייבוא?

מכון התקנים?

אשמח שמישהו ישפוך קצת אור על הסוגייה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מישהו?

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

למה בארץ רק עכשיו מתחיל ספורט מוטורי חוקי? אין הסבר.

כמות האנשים שישקיעו במוצרים איכותיים אך יקרים כניראה לא מצדיק את היבוא,רוב האנשים קונים דברים זולים,וגם אם היו בארץ יבוא בגלל המיסים הוא היה יקר יותר מאשר רכישה מחול,למרות שיש חנות לא יודע אם מותר לפרסם שכן מתחילה להביא דברים איכותים,ואני תומך בהם מאשר לקנות מחול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה בארץ רק עכשיו מתחיל ספורט מוטורי חוקי? אין הסבר.

כמות האנשים שישקיעו במוצרים איכותיים אך יקרים כניראה לא מצדיק את היבוא,רוב האנשים קונים דברים זולים,וגם אם היו בארץ יבוא בגלל המיסים הוא היה יקר יותר מאשר רכישה מחול,למרות שיש חנות לא יודע אם מותר לפרסם שכן מתחילה להביא דברים איכותים,ואני תומך בהם מאשר לקנות מחול.

תשלח לי את שם החנות לפרטי בבקשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי חלק גדול מזה זה עניין של תרבות. התחום בחיתולים כמו שאתה אומר כי אין ביקוש גדול.

רוב האנשים לא שוטפים בעצמם את הרכב, הם מעדיפים ללכת לשטיפה במכונה ב20 ש"ח ו"לגמור עם זה" מאשר להתחיל להזיע ולשטוף לבד.

בגלל זה גם אין הרבה מכוני דיטיילינג, כי מעטים מוכנים לשלם סכום של 3 ספרות ולפעמים יותר על מה שנראה כמו שטיפה רגילה.

ואל תשכח את אנשי הליסינג. הדיטיילינג היחיד שרכב ליסינג עובר בחיים שלו זה כשמוציאים אותו למגרש מכירה, וגם זה לא תמיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי חלק גדול מזה זה עניין של תרבות. התחום בחיתולים כמו שאתה אומר כי אין ביקוש גדול.

רוב האנשים לא שוטפים בעצמם את הרכב, הם מעדיפים ללכת לשטיפה במכונה ב20 ש"ח ו"לגמור עם זה" מאשר להתחיל להזיע ולשטוף לבד.

בגלל זה גם אין הרבה מכוני דיטיילינג, כי מעטים מוכנים לשלם סכום של 3 ספרות ולפעמים יותר על מה שנראה כמו שטיפה רגילה.

ואל תשכח את אנשי הליסינג. הדיטיילינג היחיד שרכב ליסינג עובר בחיים שלו זה כשמוציאים אותו למגרש מכירה, וגם זה לא תמיד.

שכחתה לציין את אלה ש ''שוטפים'' עם צינור ומשאירים בשמש להתייבש.

וכמו שאמרתה הנושא בחיתולים וחבל מאוד,לדעתי רואים את התוצאות בכבישים שלנו יום יום .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...