Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לבדיקת רכב שקיבלתי מליסינג על הרכב :

תיקוני מרכב, משמעות נמוכה. סימני פגיעה מאחור,נזק תא מטען + מעיכות, פח אחורי מעוך/פגום

תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

זה התוצאה היחידה בבדיקה. האם שווה לקחת לבדיקה עצמאית?

פורסם

זו תוצאה של בדיקה מוזמנת ולא שלך ולכן,חוות דעת אמיתית לא תוכל לקבל כי אף אחד לא יודע מה יהיו תוצאות בדיקה כאשר אתה תזמין אותה.

נשמע לא מי יודע מה- רכב,שעבר תאונה כזו או אחרת מאחור עם פח אחורי מעוך-יתכן והפגיעה הגיעה לרצפה האחורית (הווה אומר פגיעה עם משמעות סחירותית וגם כך יהיה קשה למכור את הרכב הזה שיהיה עוד 3-4 שנים מליסינג,חברה שלא מייצרת יותר את הדגם ופגיעה שכזו).

לא חושב,שחסר בחברות הליסינג רכבים קצת יותר נקיים וגם מהדגם הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסיריון כמעט כל פגיעה בחלק האחורי משמעותה קצה שלדה. אני מאמין שזה גם המקרה ברכב הזה.

האם שווה לקחת לבדיקה משלך? התשובה תלויה ברמת הציפיות שלך מהרכב ובמחיר. קצה שלדה מאחור לא אומר שחייבים לוותר על הרכב ושמדובר בליקוי בטיחותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי שקלול של ליסינג לפי מחירון לוי יצחק הרכב שווה 58,300.

והמחיר שהציעו לי הוא 54,000.

השאלה היא האם ההורדה מספיקה או שעל דו"ח כזה יש להוריד יותר?

והכול בהנחה שאכן כשאקח את הרכב לבדיקה עצמאית אלו יהיו התוצאות.

פורסם

אני מאמין שהתצואות בבדיקה משלך יהיו דומות אבל ההערות על הפגיעה מאחור יהיה חמורות יותר ויכללו אחת ממילות הקסם "שלדה", "קורה", "הלחמה" או "מתיחה". קשה להגיד לך מה המחיר הסביר כי לא ציינת נתונים נוספים - מועד עלייה לכביש, ליסינג/השכרה/לא בטוח/גם וגם, קילומטראז', אחריות וצ'ופרים אחרים שקיבלת מהחברה.

פורסם

אוקי.

הנה הפרטים: עלייה לכביש דצמבר 2010.

רכב מוגדר כליסינג, 54,000 קילומטר.

שנתיים אחריות על מנוע וגיר.

ובנוסף תשלום שחל על החברת ליסינג על הטסט הקרוב שבדצמבר.

פורסם

בהנחה שיהיה רשום קצות שלדה, נשמע הגיוני שזה מה שימצאו בבדיקה בנוסף למה שרשמתי מעלה, האם זה עדיין שווה את המחיר?

האם החלפת פגוש אחורי לדוגמה נחשב למשמעות גבוהה או נמוכה? כי סוכן המכירות אמר שיתכן שהחליפו את הפגוש האחורי בגלל העלות של התיקון שהופיע לו במערכת.

פורסם

החלפת פגוש אחורי זאת משמעות נמוכה או שולית.

אבל שוב, הבעיה בסיריון היא שכמעט כל פגיעה מאחור נחשבת לפגיעה בשלדה כי השלדה קרובה לחלק הפנימי של הפגוש. זה שהחליפו פגוש זה לא בעייתי ולא גורר ירידת ערך. אבל אם החליפו פגוש אחורי כנראה שהייתה פגיעה מאחור ואז רוב הסיכויים שתופיע בבדיקה גם הערה בסגנון של קצה שלדה.

פורסם

אני לא מבין איזו סיבה יש להתמגנט לרכב הספציפי.

יש ביד 2 כאלו שנבקשים עליהן 49000 ש"ח לפני משא ומתן .

אם היית הולך עם רכב של אדם מסויים לבדיקה והיו רושמים את הממצאים שנרשמו לעיל היית מבקש להוריד 10000 מהמחירון הרכב הנ"ל גם ככה אינו סחיר מי יודע מה.

במקום 58000 54000 זה כאילו קנית מחירון.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כן, אני באמת מציע שתלך לבדוק סיריונים שמפורסמות ביד 2 כדי לקבל קנה מידה.

רוב הסיריון בשנים האלו נמכרו לחברות השכרה וליסינג. תבין לבד מה זה אומר על רכבים שנמכרים באתר יד 2 כרכבים פרטיים במחיר שהוא נמוך ממחיר המחירון ונמוך ממחיר השוק.

ואגב, אין לי מושג איך הגעת למסקנה שהרכב אינו סחיר. נכון, זה לא פורד גלקסי או מיצובישי גרנדיס (רכבים שמוכרים את עצמם עוד לפני שהם נכנסים להכנה) אבל הביקוש לרכב הזה גבוה מאוד ורכבים טובים נמכרים בזמן קצר. או בוא נגיד את זה ככה - מאזדה 3 זה סוס מת ליד הסיריון.

פורסם

מה הכוונה ב"פח אחורי מעוך/פגום" - האם המשמעות שתתקבל בבדיקה שאעשה עצמאית אני יכולה לקבל פתאום משמעות גבוהה לזה?

פורסם

רכב מליסינג במחיר של 8 אחוז פחות זה מחיר מאוד גבוה,במכירה תהיה ירידה הרבה יותר גבוהה,

הבעיה בממצאים -נזק תא מטען + מעיכות, פח אחורי מעוך/פגום

דורש בירור לעומק,

מומלץ תמיד לקחת לבדיקה לבד אבל לא במחיר פתיחה כזה,הטסט הוא רק סוכריה קטנה ,

יש הרבה רכבים כאלה..

• תוכן חדש...