Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX-5 (מיאטה) NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מאזדה MX5 שנתון 2006-2007 (NC) עם גג רך. התקציב עומד על בערך 85,000 לכל תהליך הרכישה (רכב + בדיקות).

לפני ההחלטה החשובה יש לי כמה שאלות שאשמח לעזרה איתן:

1. האם התקציב הגיוני לרכב במצב טוב בשנתון המדובר?

2. מהו סדר גודל של עלויות הביטוח? נהג בן 31, כמעט 14 שנות נהיגה ללא תאונה או עבירת תנועה אחת ברקורד.

3. אחד הדברים שהכי מטרידים אותי: כמה נפוץ עניין הונדליזם של הגג? כמה עולה תיקון והחלפה של גג? אני מפחד שזה ידיר שינה מעיני ושלא אוכל יותר לחנות בראש שקט לעולם. היום יש לי וולוסטר עלית מהעבודה והיא כבר זכתה בחריטות מפתח שונות.

4. האם יש מכון בדיקה מומלץ (הגון ומכיר את הרכב) באיזור השרון\מרכז שיכול לעזור בתהליך הרכישה?

אם אתם מכירים מישהו עם רכב כזה למכירה (עדיפות גבוהה לצבע לבן) אשמח לשמוע בפרטי.

אם אתם בעלים של רכב בשנתון דומה (טרום מתיחת פנים 2009) אשמח לשמוע על חוויות ודעה כללית על הרכב.

תודה מראש לכל העונים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

1. התקציב קצת נמוך מהמחירון של 2006 אם אני זוכר נכון. לא יודע אם יספיק אבל אולי, לך תדע.

2. בפורום מועדון הרודסטרים יש המלצות לסוכנים נורמליים שמבטחים ללא החרגה לגג (כלומר בלי לשלם אלפים רבים של שקלים אם הגג נפגע). אני למשל מבטח בסוכנות רונביט (חברת מגדל). העלות עבורך (נתונים זהים לשלי) פחות מ-5000 שקלים למקיף. כ-1500 לחובה.

3. יש במועדון הרודסטרים כ-100 חברים, לרובם זו לא הרודסטר הראשונה. מספר המקרים של ונדליזם לגג זעום בהחלט. הרכב שלי חונה ברחוב 4 שנים ושום דבר. זה בעיקר עניין של מזל. אם הגג נקרע, בארץ הוא עולה כ-15-20 אלף למיטב זכרוני (וכמובן - יש ביטוח). אפשר להשיג מחו"ל גגות תחליפיים מצוינים בפחות מ-1000 דולר לפני משלוח.

4. לא מכיר מכון ספציפי. אם תרצה עזרה ותמצא רכב באזור השרון, תוכל לפנות אלי ואם יש לי זמן אקפוץ איתך לראות אותו.

חוו"ד שלי על המכונית תמצא בפורום, חפש את היוזר שלי ו"מיאטה". למשל סיכום 3 שנים עם מיאטה שפרסמתי לפני שנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בן דודי מבטח אצל אלמוג סכונות לביטוח מיאטה NB במחיר אטרקטיבי,גם אני מבוטח אצלם אומנם עם סידרה 3 אבל המחיר שלהם היה במאות אחוזים נמוך יותר מהשאר,

לגבי מוסך,לדעתי החברה אוהבים ללכת למוסך דוד בתל אביב שמתמחה במיאטות.

Porsche 944 turbo

פורסם
1. התקציב קצת נמוך מהמחירון של 2006 אם אני זוכר נכון. לא יודע אם יספיק אבל אולי, לך תדע.

2. בפורום מועדון הרודסטרים יש המלצות לסוכנים נורמליים שמבטחים ללא החרגה לגג (כלומר בלי לשלם אלפים רבים של שקלים אם הגג נפגע). אני למשל מבטח בסוכנות רונביט (חברת מגדל). העלות עבורך (נתונים זהים לשלי) פחות מ-5000 שקלים למקיף. כ-1500 לחובה.

3. יש במועדון הרודסטרים כ-100 חברים, לרובם זו לא הרודסטר הראשונה. מספר המקרים של ונדליזם לגג זעום בהחלט. הרכב שלי חונה ברחוב 4 שנים ושום דבר. זה בעיקר עניין של מזל. אם הגג נקרע, בארץ הוא עולה כ-15-20 אלף למיטב זכרוני (וכמובן - יש ביטוח). אפשר להשיג מחו"ל גגות תחליפיים מצוינים בפחות מ-1000 דולר לפני משלוח.

4. לא מכיר מכון ספציפי. אם תרצה עזרה ותמצא רכב באזור השרון, תוכל לפנות אלי ואם יש לי זמן אקפוץ איתך לראות אותו.

חוו"ד שלי על המכונית תמצא בפורום, חפש את היוזר שלי ו"מיאטה". למשל סיכום 3 שנים עם מיאטה שפרסמתי לפני שנה.

תודה על ההרגעה (עלות ביטוח + ונדליזם) ועל ההצעה הנדיבה.

בן דודי מבטח אצל אלמוג סכונות לביטוח מיאטה NB במחיר אטרקטיבי,גם אני מבוטח אצלם אומנם עם סידרה 3 אבל המחיר שלהם היה במאות אחוזים נמוך יותר מהשאר,

מעולה, רשמתי לפני.

תודה.

פורסם

אני בעל מיאטה כבר חמישה חודשים, שנת 2006. אתה תהנה מכל שנייה איתה, הרכב כיפי ברמה שלא תתואר על גבי הפורום. הביטוח מעט יקר מביטוח רכב רגיל אבל לא משהו בלתי נסבל. בעניין הגג גם אני בהתחלה הייתי אוכל סרטים בעניין הזה אבל אין מה לעשות, בסוף מתרגלים ומפסיקים לדאוג לגבי העניין הזה, אך בעניין טיפול וטיפוח הגג זה סיפור שונה לגמרי, ישנם המון מדריכים בעניין זה בפורום הרודסטרים, אני גם דואג לכסות את הרכב כל היום כאשר יש שמש, כי השמש יכולה להזיק בצורה ניכרת לגג הבד שבמיאטה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

מבירור שעשיתי אצל "אלמוג" - ביטוח ל-NB, נהג בן 23, 5,500 למקיף. לדבריה, אם הגג נפגע מוונדליזם יש השתפפות...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מבירור שעשיתי אצל "אלמוג" - ביטוח ל-NB, נהג בן 23, 5,500 למקיף. לדבריה, אם הגג נפגע מוונדליזם יש השתפפות...

השתתפות כמובן. השאלה כמה. יש חברות שגובות 5000 ויש שגובות 15000, שזה כבר מחיר של גג חדש. ויש סוכנויות שמבטחות בלי שום חריגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ביררתי היום (שוב) אצל אלמוג, נהג בן 23 ללא עבר של תביעות השתתפות במקרה של ונדליזם לגג 7,500 ש"ח. :roll:

5,100 ש"ח - נהג יחיד.

5,500 ש"ח - לכל נהג.

2700 ש"ח חובה.

NB, 2004, ידנית.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
לדעתי יותר תדאג לונדליזם של השמש בגג, ולא של שכניך.

המחשבה על תפעול כיסוי לרכב בכל כניסה ויציאה מהרכב נשמע כמו הרבה עבודה. יש קרם שיזוף למיאטות?

בלי קשר, האם יש מקום בארץ שבו אפשר להביא את הרכב לגבולות שלו בצורה חוקית? מסלול? מגרש נטוש?

אני רואה שהרבה מהוידיאוים מהארץ הם באותו מקום (עם עצי אקליפטוס מסביב), איפה זה? מה לגבי המנחת בערד?

פורסם

יש מקומות ותוכל לקבל מידע על אירועים ומפגשים של בעלי מיאטות אחרים בפורום מועדון הרודסטרים. אבל תתרכז קודם בלקנות מיאטה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...