Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

האם אפשרי במכונית לצורך האצה חזקה לעלות את הטורים לערכים גבוהים במקביל לברקסים שמחזיקים את המוכנית במקום (הרכב עומד) כדי להאיץ יותר חזק בעת שיחרורם? כפי שמקובל במטוס.

פורסם

תלוי באיזה אוטו, יש רכבים שקיים בהם LC שעושה משהו דומה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תגיד פשוט שאתה רוצה לעשות פתיחות ותמנע מזה , כי העומס על הברקסים בלחיצה על גז תוך כדי שהם לחוצים הוא עצום והורס אותם

Miata ND2

פורסם

אני חושב שהברקסים לא כל כך ינזקו, אבל תיבת הילוכים אוטומטית בכלל לא תאהב את העניין (אפשרות להרס). בתיבת הילוכים ידנית תהיה שחיקה במצמד ועומס על המכלולים.

פורסם

זה לא כל כך הורס את הברקסים, שאתה עוצר עצירה חזקה זה הורס יותר את הברקסים היות והגלגל כבר מסתובב.

מה שכן זה פוגע בגיר. בממיר המומנט, השמן מתחמם ויכול לגרום לנזק בלתי הפיך.

בקיצור להמנע מזה.

במטוס זה לא פוגע בכלום היות והמנועים יכולים להסתובב כמה שהם רוצים, הם לא קשורים לגלגלים לעומת אוטו ש"מחובר" אליהם דרך הגיר.

בגיר ידני זה כמובן יפגע בלאץ.

פורסם

נ.ב. בויקיפדיה טוענים שהפעולה הזאת של האצת המנוע בעמידה למהירות מלאה נועדה לאתר כשל במנוע טרם ההמראה (במנועי בוכנה) וההאצה עד להמראה עצמה נעשית לרוב בחצי מהעוצמה המירבית.

פורסם
נ.ב. בויקיפדיה טוענים שהפעולה הזאת של האצת המנוע בעמידה למהירות מלאה נועדה לאתר כשל במנוע טרם ההמראה (במנועי בוכנה) וההאצה עד להמראה עצמה נעשית לרוב בחצי מהעוצמה המירבית.

אם ככה ויקיפדיה טועים (בתור אחד שמטיס מטוסים). אני לא יודע איך זה בסילון, אבל בכל השאר המצערת פתוחה עד הסוף וידית התערובת מכווננת לתערובת אידיאלית.

אני בכלל שמעתי שיש ויקיפדיות שממריאות בלי מנוע בכלל, הוא שם רק למקרה חירום שאוזל הכוח המשיחי שמרים אותן מהאדמה.

בקיצור, אל תטוס באייר-ויקיפדיה, יש סיכוי שתגמור את המסלול לפני שתגיע למהירות ניתוק מהקרקע.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בבקשה, המראה של 747 סילוני (ממש לא קל).

שים לב בבקשה למיקום המצערות

ובינינו, בין יוטיוב לויקיפדיה נחש למי אני מאמין יותר...

http://www.youtube.com/watch?v=huhtY2OryF0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אתה לא חייב ללחוץ על הברקס אתה יכול להרים טורים גם בניטרלי ואז להעביר לD. אבל שוב, זה לא מומלץ, מזיק לשלל מכלולים ורוב הסיכויים תצא מהמקום עם סחרור גלגלים מה שלא ייתן האצה מהירה כלכך אלא סתם ישרוף צמיגים.

פורסם

שוב: אני מניח שאתה לא מטיס מטוסים גדולים, מצויין שם בפירוש שמדובר במרבית המקרים. אם אתה חושב שיש שם טעות אתה יותר ממוזמן לתקן (אני בספק רב שיש שם טעות, בייחוד בוויקיפדיה האנגלית. למרות שאין לי נסיון מעשי בהמראות מטוסים כבדים מעבר להיותי נוסע מזדמן)

פורסם

אני חושב שברכב אוטומטי רוב הנזק יעשה לממיר המומנט , ולא דווקא לשאר הרכיבים , מהסיבה שהם לא חוטפים זעזוע (כמו שנעשה בזריקת קלאץ' ברכב ידני) - אלא הממיר מחליק .

כן יהיה סטרס מסויים על כל הרכיבים , וכן יהיה זעזוע קליל , אבל שוב אני חושב שהנזק יתמקד בממיר .

ברכב ידני זה מקרה אחר , הנזק מתרכז בקלאץ' ואם מדובר במכונית עם דיפרנציאל (ספורט , ג'יפים , אני מניח שחלק לא קטן מהיוקרתיות גם) אז הוא יספוג זעזוע רציני שעלול לשבור אותו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא מזמן הייתי בקורס לנהיגה מתקדמת של חברת "מסלולים" ובהדרכה לפני התחרויות שם אמרו לנו להחזיק טורים על 2.5-3 ורק אז לעזוב ברקס.

ושם החברה אמורים להיות מקצוענים..

• תוכן חדש...