Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי האופציה של לקנות משומש מפרוקיה + קבלת הצעת מחיר על עבודה אצל רון תהיה הפשרה הכי טובה מבחינתך.

רוב הסיכויים שרון יגלה שהתקלה היא לא במצערת אלא תקלה פשוטה.

מה לעשות רון מומחה ולא שולף כמו אקדוחן.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעצבן כל הקטע הזה עם החלקי חילוף, פשוט שוחטים את הצרכן המסכן ובלי בושה דורשים פי כמה וכמה ממה שהחלק שווה. הלוואי והיינו יכולים לעשות חרם על המוסכים ולגרום להם לתחרות נורמלית בינהם

אוטו-מאניה :-)

פורסם

את ההצעה קיבלתי ממוסך רון גם והוא אמר שצריך להחליף.

אין את החלק הזה משומש.

מה שראיתי בEBAY היה חדש. אומנם לא רשום שיש משלוח לישראל אבל אחרי שדיברתי עם המוכר הוא הסכים.

חלק כזה מושמש עולה בין 35-50 יורו!!!

פורסם
את ההצעה קיבלתי ממוסך רון גם והוא אמר שצריך להחליף.

אין את החלק הזה משומש.

מה שראיתי בEBAY היה חדש. אומנם לא רשום שיש משלוח לישראל אבל אחרי שדיברתי עם המוכר הוא הסכים.

חלק כזה מושמש עולה בין 35-50 יורו!!!

תוכל בבקשה לתת לי קישור לחלק במחיר שציינת.

פורסם

כצרכן ללא הרבה כסף :-o אני חושב על כך שכמו פלג, מחירי תיקונים (לא טיפולים שוטפים) יכולים להיות גבוהים בהרבה מאוטו מקביל אך פשוט יותר. לכן אני תוהה על מחירי חלקים (רק תוהה, כאמור אין לי מידע).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ידוע שאצל יבואנים המחירים גבוהים יותר משמעותית כי עליהם לגלם בתוכו מערכת גדולה של מוסכנים, מחסנים, מלאים, אנשי שרות מזכירות וכו' וכו' וזאת להבדיל ממוסך אחד קטן בפינה נדחת שבקושי משלם ארנונה ולא מחזיק מלאי חלקים, אלא קונה אותם על פי דרישה ספציפית של לקוח. וכן, היבואנים, כמו כל עסק אחר רוצים וצריכים גם להרוויח. אף אחד לא מכריח לקנות או לתקן אצלם אחרי תקופת האחריות אבל יש לזה גם יתרונות כמו חלקים מקורים, אחריות על העבודה והחלק וכו' וכו'. כל אחד שיעשה לעצמו את השיקולים והחשבונות. היו מספיק שירשורים בפורום על אנשים שהתפתו ללכת למוסכי מדרכה חאפרים גם שילמו אלפי שקלים וגם לא סידרו להם את התקלות ובסוף נאלצו לשלם כפול אז כנראה שלא תמיד הזול הוא בהכרח גם הטוב.

פורסם

ג'וני סליחה אתה מדבר שטויות.

אני מדבר רק על חלקים מקוריים.

לא יכול להיות פער כזה במחירים לא משנה כמה ארנונה צ'מפיון משלמים.

מרק10 בבקשה:

חלק חדש: 150 יורו + 30 משלוח

דיברתי עם המוכר הוא אמר שהחלק חדש(וגם כתוב)

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160632447753&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

משומש: 43 יורו+ 19 משלוח

המוכר אמר שהחלק במצב טוב ונראה גם לפי התמונות

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130681645002&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

פורסם
ג'וני סליחה אתה מדבר שטויות.

אני מדבר רק על חלקים מקוריים.

לא יכול להיות פער כזה במחירים לא משנה כמה ארנונה צ'מפיון משלמים.

מרק10 בבקשה:

חלק חדש: 150 יורו + 30 משלוח

דיברתי עם המוכר הוא אמר שהחלק חדש(וגם כתוב)

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160632447753&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

משומש: 43 יורו+ 19 משלוח

המוכר אמר שהחלק במצב טוב ונראה גם לפי התמונות

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130681645002&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

אם החלק חדש ומקורי (לא סיני) אז כדאי להשקיע.

פורסם
ידוע שאצל יבואנים המחירים גבוהים יותר משמעותית כי עליהם לגלם בתוכו מערכת גדולה של מוסכנים' date=' מחסנים, מלאים, אנשי שרות מזכירות וכו' וכו' וזאת להבדיל ממוסך אחד קטן בפינה נדחת שבקושי משלם ארנונה ולא מחזיק מלאי חלקים, אלא קונה אותם על פי דרישה ספציפית של לקוח. וכן, היבואנים, כמו כל עסק אחר רוצים וצריכים גם להרוויח. אף אחד לא מכריח לקנות או לתקן אצלם אחרי תקופת האחריות אבל יש לזה גם יתרונות כמו חלקים מקורים, אחריות על העבודה והחלק וכו' וכו'. כל אחד שיעשה לעצמו את השיקולים והחשבונות. היו מספיק שירשורים בפורום על אנשים שהתפתו ללכת למוסכי מדרכה חאפרים גם שילמו אלפי שקלים וגם לא סידרו להם את התקלות ובסוף נאלצו לשלם כפול אז כנראה שלא תמיד הזול הוא בהכרח גם הטוב.[/quote']

כנס לאינטרנט וחפש מה זה "לקוח שבוי"

אתה לדוגמא לקוח שבוי.

פורסם
ידוע שאצל יבואנים המחירים גבוהים יותר משמעותית כי עליהם לגלם בתוכו מערכת גדולה של מוסכנים' date=' מחסנים, מלאים, אנשי שרות מזכירות וכו' וכו' וזאת להבדיל ממוסך אחד קטן בפינה נדחת שבקושי משלם ארנונה ולא מחזיק מלאי חלקים, אלא קונה אותם על פי דרישה ספציפית של לקוח. וכן, היבואנים, כמו כל עסק אחר רוצים וצריכים גם להרוויח. אף אחד לא מכריח לקנות או לתקן אצלם אחרי תקופת האחריות אבל יש לזה גם יתרונות כמו חלקים מקורים, אחריות על העבודה והחלק וכו' וכו'. כל אחד שיעשה לעצמו את השיקולים והחשבונות. היו מספיק שירשורים בפורום על אנשים שהתפתו ללכת למוסכי מדרכה חאפרים גם שילמו אלפי שקלים וגם לא סידרו להם את התקלות ובסוף נאלצו לשלם כפול אז כנראה שלא תמיד הזול הוא בהכרח גם הטוב.[/quote']

"עושה שכל" הטיעון שלך, רק שאלה אחת יש לי, הוא רלבנטי גם ליבואנים אחרים ?

פורסם
שלום לכולם..

יש לי גולף TSI.

הלך לי איזה חלק ברכב (מווסת יניקת אויר).

הלכתי למוסך אמרו לי שם שהמחיר של החלק הזה הוא 4300 ש"ח לפני מע"מ!!!!!(מק"ט:03C128063A)

אחרי חיפושים באינטרנט מסתבר שהחלק הזה לא עולה יותר מ 900 שקל לצרכן ובמקרים מסויימים גם פחות מכך!!

איך אתם מסבירים את זה!?

פשוט בושה!!

יש כנראה פתרון יותר נוח והוא מצריך נסיעה לירושלים.

http://www.umtpal.com/parts.html

• תוכן חדש...