Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אני יותר איתם קשר?

מדברים שם בעברית?

כמובן שהם מדברים עברית, רוב הלקוחות שלהם יהודים .

יש לי את הטלפון אם תרצה אשלח לך בפרטי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי בצ'מפיון הציעו 2500 שקל על מסרק הגה משופץ כולל עבודה.

כמובן שלא חזרתי אליהם אחרי כזו שערוריה וגם לא אחזור.

פורסם

בטיפול 90000 אלף ק"מ אני שילמתי כ1400 ש"ח עבור 8 פלאגים סיוויק שלי.

פילטר דלק עלה לי כ850 ש"ח

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

יש לי שאלה קצת שונה,

נניח הלך לי עכשיו חלק שבאמת עולה הרבה כסף בארץ ובחו"ל אני יכול להשיג אותה ב 1/5 מחיר.

לא עדיף לטוס ננניח לגרמניה/ספרד(יש לי סיאט) לקנות שם לעשות חופשה קטנה על הדרך ולחזור לארץ עם החלק?

או שגם במצב כזה עולים עליי שנכנסתי עם חלק מסויים לארץ?

איך זה עובד אם אני מגיע עם חלקים מחו"ל שהם עליי?

פורסם

Viper אני חייב לציין שהצלחת להעלות לי חיוך, זה הזוי שמרוב שיש פערי מחיר אשכרה עדיף כבר לטוס להביא את החלק ולהנות בחול ועדיין זה ייצא יותר זול או קרוב לאותו מחיר של העלות בארץ..

פשוט לא להאמין.

פורסם

אגב מעניין איפה הנציג שירות של צ'מפיון עכשו... על ת'רד של האיביזה עם הגגון הוא ענה בחיננות, אבל שזה מגיע לדיון על חלקים

שהמוסך לוקח עלייה פי 14 ממה שהוא שווה הוא מתחבא מאוחרי המקלדת ..

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...