Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי גולף TSI.

הלך לי איזה חלק ברכב (מווסת יניקת אויר).

הלכתי למוסך אמרו לי שם שהמחיר של החלק הזה הוא 4300 ש"ח לפני מע"מ!!!!!(מק"ט:03C128063A)

אחרי חיפושים באינטרנט מסתבר שהחלק הזה לא עולה יותר מ 900 שקל לצרכן ובמקרים מסויימים גם פחות מכך!!

איך אתם מסבירים את זה!?

פשוט בושה!!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזירות ותאוות בצע על חשבון הלקוח(שלרוב לא ייתמצא בחלקי הרכב).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני תוהה...כל הדגמים החדשים עם מנוע קטן+טורבו...זה נראה יפה במפרט אבל בעוד 10 שנים נגיד - האם אפשר בלב שלם להמליץ לאנשים על רכבים אלו לאחר שהזדקנו?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אני תוהה...כל הדגמים החדשים עם מנוע קטן+טורבו...זה נראה יפה במפרט אבל בעוד 10 שנים נגיד - האם אפשר בלב שלם להמליץ לאנשים על רכבים אלו לאחר שהזדקנו?

רק תסביר לי למה לא?

פורסם

אין תשובה לזה-בעוד 10 שנים נראה מה יהיה.אבל למה לא באמת?

חוץ מהגירים השנויים במחלוקת(חוות דעת לפה ולפה) אין תלונות על המנועים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ככה זה שמרבית בעלי הרכבים מקבלים את העלויות הללו כמובן מאליו ושאין אופציה אחרת.

גם אלו שיתמקחו איתכם בחנויות על המחיר, על הדילים של בתי המלון בארץ ובחו"ל, על הדלק ועל מחירי מוצרי החלב, יהיו אלו שיקבלו את העלויות הללו כדבר תקין, יקטרו אבל ישלמו.

היום כבר לא מעניין להיות נאמנים יותר מדי, במיוחד אם עוקצים את הלקוחות על כל בורג, השוואות מחיר - זה שם המשחק, ברגע שמוסכים יבינו שהם לא האופציה היחידה, חלקם ייסגרו (בגלל חוסר לקוחות) ויריבו על כל לקוח ולקוח בניהם. ממש כמו בכל ענף אחר.

כמובן שיהיו את אלו שיזלזלו בהודעה הזאת ויגידו שאין מצב, וזה לא יקרה - אך בפועל זה אפשרי וכמו שזה קיים בכל ענף, זה אפשרי גם במוסכים.

שורה תחתונה, מה שחשוב זה כמה כסף נשאר לנו בכיס , לא בכיס של בעלי המוסכים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בכל מקרה מה שאני הולך לעשות זה להזמין את החלק הזה מחו"ל.

אני מוכן לקנות 5 פעמים בחו"ל עד שיצא החלק שאני צריך מאשר להזמין מהגנבים

פורסם
רק תסביר לי למה לא?

למה לא.

כי בעוד 10 שנים שעלות הכב הזה היה בערך 20-30 אלף ש"ח.

תקלה פשוטה מסוג זה היא יותר מ- 20% מערך הרכב.

בעברי היתה לי גולף.

בהמשך כל המירמורים שאכלתי מימנה, הכנסתי אותה לטיימינג המוסך המרכזי.

טיימיניג+בוקסות משולש תחתון יצא בזמנו באזור ה 5000 ש"ח. (4800, אם אני זוכר נכון)

זה כבר היה הקש ששבר אותי.

פירסתי את הרכב למכירה, במחירון היה 52, אחרי 4 חודשים נמכרה במחיר של 38 אלף.

אוטו שמור, ק"מ נמוך, וללא פגיעות.

מטופל מהיום הראשון במרכזי (לא אצלי, ביד הראשונה)

פורסם

כולם גיבורים גדולים בקטע של להזמין מחו"ל, אבל אז נתקעים עם הבירוקרטיה של משרד התחבורה ומגלים שעדיף לשלם 4K לצ'מפיון ולא לעבור את מסכת העינויים הזאת.

היה פה סיפור לא מזמן של מישהו שכמעט חודשיים נלחם בהם על חלק מקורי עם מקט מוטבע עליו והכל..

אני מסכים שהמחיר מופקע, אין ספק, אבל אני לא חושב שתצליח כל כך בקלות לצאת מזה ב900שח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא איזה חלק, זו מצערת. מצערת, מה לעשות, היא חלק יקר במכוניות רבות, ובקניה מיבואן של חלק יקר באופן כללי (גם 900 ש"ח זה לא זול, למי שתהה) מקבלים מחיר זוועה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שלום לכולם..

יש לי גולף TSI.

הלכתי למוסך אמרו לי שם שהמחיר של החלק הזה הוא 4300 ש"ח לפני מע"מ!!!!!(מק"ט:03C128063A)

אחרי חיפושים באינטרנט מסתבר שהחלק הזה לא עולה יותר מ 900 שקל לצרכן ובמקרים מסויימים גם פחות מכך!!

איך אתם מסבירים את זה!?

פשוט בושה!!

1. החלק שמצאת באיביי הוא חלק משומש או 'חדש' (חפש את המוקשים).

2. אף אחד מהמוכרים לא שולח לארץ.

3. אתה יודע לפרק/להרכיב ולבצע איפוס של המצערת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי האופציה של לקנות משומש מפרוקיה + קבלת הצעת מחיר על עבודה אצל רון תהיה הפשרה הכי טובה מבחינתך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...