Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי גולף דור 4, עם פנסי אפטרמרקט Daylight של חברת FK,

ונורות של דיימונד ויז'ן בגוון צהוב-לבן (4300K).

אני מחפש קיט של קסנון באותו גוון (הכי נקי והכי חוקי), גם לאורות דרך וגם לאורות הגבוהים.

הסתכלתי באתר של פיליפס והלכתי שם לאיבוד מכל הסוגים, המינים והדגמים (D1S, D2S, D2R, קסנון ויז'ן וכו' וכו' ...).

הנורות שיש אצלי (גם ברגיל ובגם בגבוה) הם מסוג H1.

פיליפס:

www.philips.co.uk/c/head-lights/34921/cat/#filterState0=HEADLIGHTS_SU_GB_CONSUMER%3Dtrue

איזה סוג קיט אני צריך ?

מאיפה ניתן לקנות קיט איכותי (פיליפס לדוגמא) ולא סיני שישרף לי אחרי תקופה קצרה.

גם חנויות מחו"ל יתקבלו בברכה.

תודה ! 8)

298374_3832533414618_1864282816_n.jpg

פורסם
רכב יפה ומושקע, נראה כמו חדש! (זאת תמונה מהזמן האחרון?) איזה מודל האוטו?

תודה רבה :-D

זאת תמונה מהשבוע האחרון, הרכב מודל 99'.

קבל עוד 2 טעימות:

399151_3832536654699_538454955_n.jpg

538751_3832537854729_849752847_n.jpg

פורסם

אני מקווה שפותח השרשור מודע להיבט החוקי של קסנון, אם לא בשביל ידע כללי אני ארשום כאן:

לגבי יבוא חלקי רכב מחו"ל יכולים לעצור במכס ואז יהיה צריך להביא אישור ממשרד התחבורה. משרד התחבורה לא יתן אישור לקיט קסנון מכיוון שזה אינו חוקי. אם שוטר עוצר אותך עם קיט קסנון הוא עלול להוריד את הרכב שלך מכביש בתוספת קנס.

כמו כן גם לעסקים מקומיים אסור להרכיב ואפילו למכור קסנון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מקווה שפותח השרשור מודע להיבט החוקי של קסנון, אם לא בשביל ידע כללי אני ארשום כאן:

לגבי יבוא חלקי רכב מחו"ל יכולים לעצור במכס ואז יהיה צריך להביא אישור ממשרד התחבורה. משרד התחבורה לא יתן אישור לקיט קסנון מכיוון שזה אינו חוקי. אם שוטר עוצר אותך עם קיט קסנון הוא עלול להוריד את הרכב שלך מכביש בתוספת קנס.

כמו כן גם לעסקים מקומיים אסור להרכיב ואפילו למכור קסנון.

הסר דאגה מליבך, פותח השרשור מודע להיבט החוקי שבנושא הזה.

• תוכן חדש...