Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הבן של שכן שלי בן ה3 זרק מקודם אבן על השמשה הקידמית וסדק אותה קלות.

האם הדבר קשור לטסט?האם זה יתרחב עם הזמן?

תמונה:

fyktnvm4yngz.jpg

פורסם

ככל שהתנגדות הרוח תהיה חזקה יותר ככה גם הסיכון להתפתחות הסדק, אם יש לך התלבטות - אתה חייב להחליף שמשה ובמיוחד עקב גודלו של הסדק ומיקומו המרכזי

תנסה לערב את משפחתו של הילד שיספגו את העלות או חלק ממנה (בד״כ תוכל להפעיל ביטוח שמשות מבלי לגרום להעלאת הפרמייה לאחר מכן)

פורסם

במידה ויש ביטוח שמשות זה הזמן להפעיל אותו.לגבי החיוב על הגומיות תנסה לגלגל על הורי הילד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

דבר ראשון זה יכול להכשיל לך טסט.

דבר שני אם יש לך ביטוח שמשמות תתקשר אליהם,הם יפנו אותך למקום שיחליף לך שמשה,תגיד שנסעת בכביש מאחורי משאית ועפה אבן.

פורסם
דבר ראשון זה יכול להכשיל לך טסט.

דבר שני אם יש לך ביטוח שמשמות תתקשר אליהם,הם יפנו אותך למקום שיחליף לך שמשה,תגיד שנסעת בכביש מאחורי משאית ועפה אבן.

אין לי ביטוח שמשות,רק חובה.

אי אפשר להשאיר את זה ככה?

אני יודע שלמשפחה של הילד אין שקל לתת,חבל על הניסיון

פורסם

זה בהחלט עלול להתרחב עם הזמן, זה יכול לקחת הרבה זמן וזה יכול גם להתרחב מהר, זה משתנה.

לגבי הטסט זה יכול להכשיל אותך למרות שדוד שלי עבר את הטסט עם שמשה סדוקה מקדימה ואני לא האמנתי עד שראיתי בוודאות שהוא כן עבר.

לדעתי זה פחות מסכן את החיים שלך מאשר גלגל שחוק.

אני הייתי מחכה עם זה עד הטסט, או יותר נכון עד שיתרחב מדי.

וזה לא תמיד קשור להתנגדות הרוח זה יותר תלוי במיקום הסדק ובסדק עצמו.

יש מקרים שהוא יכול להתחרב תוך מס' ימים גם אם הרכב לא זז מהמקום והוא מכוסה.

פורסם

תוסיף ביטוח שמשות זה 100 שקל וכולל גרר שמשות ורדיו ועוד כל מיני דברים.

ואני לא יודע להגיד לך אם זה יתרחב כי זה לא קרה לי אף פעם,אבל שמעתי שזה מתרחב יותר בשמש ושוב זה מכשיל טסט ברמה מסויימת.

פורסם
אם יש לך התלבטות

אין כל מקום להתלבטות, שמשה סדוקה היא שמשה פסולה שצריכה ללכת לפח, היא גם לא תעבור טסט.

לא ציינת דגם ושנה של הרכב אבל שים לב שיש בשוק גם שמשות חלופיות שחלק מהאנשים (בעיקר הפדנטים) לא אוהבים.

בנוסף, אם מדובר ברכב קצת ותיק ושיש בו גומיה, שים לב שהביטוח לא כולל החלפת גומיה ולעיתים לאחר ההחלפה נוצרות נזילות ולכן כדאי על הדרך להחליף גומיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מאמין,אין לי מזל עם הרכב הזה.

נסעתי כרגע ברכב וראיתי שזה רק מאחורה ולא מקדימה,כלומר מתוך הרכב לא ניתן "להרגיש"את הסדק אלא רק לראות

ביטוח החובה שלי מצריך אותי להוסיף צד ג כדי לקבל שמשות,מה שאין ביכולתי לעשות כלכלית.

זה לא מפריע כלל לנסיעה אפילו לא בשמש חזקה

אין דרך למלא את זה,או לתקן רק את זה?

פורסם
תוסיף ביטוח שמשות זה 100 שקל וכולל גרר שמשות ורדיו ועוד כל מיני דברים.

ואני לא יודע להגיד לך אם זה יתרחב כי זה לא קרה לי אף פעם,אבל שמעתי שזה מתרחב יותר בשמש ושוב זה מכשיל טסט ברמה מסויימת.

איפה יש מחיר כזה?

הבחור כבר אמר שיש לו רק ביטוח חובה, וביטוח שמשות מחייב שיהיה קודם ביטוח צד ג'.

לגבי המחיר אתה יכול בבקשה להגיד לי איפה קיבלתה הצעה כזו? אני גם רוצה.

תודה!

פורסם
ברור שהסדר יתרחב ואין ברירה אלא להחליף שמשה

חבר של אבא (זגג) ראה את הסדק ואמר שזה לא יתרחב,ועדיף כמה שיותר להחנות את הרכב בצל.

כמו כן הוא אומר שזה לא עלול להפריע בטסט

מה אתם אומרים?

פורסם
חבר של אבא (זגג) ראה את הסדק ואמר שזה לא יתרחב,ועדיף כמה שיותר להחנות את הרכב בצל.

כמו כן הוא אומר שזה לא עלול להפריע בטסט

מה אתם אומרים?

גם האוטו שלך מתוחזק כמו שאתה כותב?

הסדק יגדל, אין מה לעשות נגד זה. זה לא עובר טסט, גם נגד זה אין מה לעשות. יש להחליף שמשה. בשביל מה החפירה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תחליף אותה,תנסה בפירוקיות ותשלם רק על עבודה.

אולי זה אפשרי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...