Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה ל) מבינים בנשק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופי דבל אקשן אינו מצריך דריכה ידנית כלל חוץ מאשר בתפעול מעצור, אבל לא משנה, זה לא הכיוון שלך בכל מקרה.

אני מבין את השיקול והצורך במספר יריות רב. האם אתה לבד בשטח או חלק מצוות יורים?

שוב, אני מציע לך לבדוק אם יש FN או ברטה 9 ממ משומשים במצב טוב. קח אותם עם עוד 2 מחסניות בפונדה ואתה מסודר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי הנרתיק ירך, אני הולך לשים אותו עלי מהרגע שאני יוצא מהבית לעבודה עד הרגע שאני חוזר,

האקדח התופי פחות פרקטי לדריכה, תדמיין מצב של כמה תוקפים בו זמנית, אני מעדיף אקדח עם דריכה

מהירה וכמה שיותר כדורים במחסנית,

לגבי הסרטונים, הם המקור לשאלות שלי, (חוץ ממה ששאלתי על הנשר) ראיתי כמה מהם ונכנסתי לבלבול מועט,

אני לא יודע איזה סוג עבודה אתה עושה אבל נרתיק ירך מתאים לנשק במשקל קטן, בדרך כלל נשק משני של יחידות SWAT.

נרתיק כתף הוא בהחלט פרקטי יותר. אני לא מבין את

ההערה לגבי דריכה של תופי. הנרתיק כתף

פורסם
לגבי הנרתיק ירך, אני הולך לשים אותו עלי מהרגע שאני יוצא מהבית לעבודה עד הרגע שאני חוזר,

האקדח התופי פחות פרקטי לדריכה, תדמיין מצב של כמה תוקפים בו זמנית, אני מעדיף אקדח עם דריכה

מהירה וכמה שיותר כדורים במחסנית,

לגבי הסרטונים, הם המקור לשאלות שלי, (חוץ ממה ששאלתי על הנשר) ראיתי כמה מהם ונכנסתי לבלבול מועט,

אני לא יודע איזה סוג עבודה אתה עושה אבל נרתיק ירך מתאים לנשק במשקל קטן, בדרך כלל נשק משני של יחידות SWAT.

נרתיק כתף הוא בהחלט פרקטי יותר. אני לא מבין את ההערה לגבי דריכה של תופי. ף

פורסם
לגלוק יש מחסניות 17 כדורים (יש גם יותר אבל זה מהגודל הסביר) לא הכי טוב בשביל הסלקה אבל שימושי אם אתה מחפש כמות יותר גדולה של כדורים.

כמו-כן אם אתה רוצה נרתיק חיצוני לדעתי יותר פרקטי נרתיק פולימרי שמתיישב על החגורה מהסוג הזה:

gl2-rt.jpg

ביג לייק לנרתיק הנ"ל.

מאוד נוח בעבודה השוטפת, האקדח תמיד מתיישב ביד מבלי לחפור עד ששולפים.

הרבה יותר נוח מנרתיק העור למיניהם (CZ יריחו וFN), טרם נתקלתי בנרתיק עור לגלוק כך שאין לי ניסיון עם זה.

אין לי ניסיון עם נרתיקים פנימיים.

חסרון עיקרי של הנרתיק הזה- מאוד מאוד לא נוח בנהיגה, בשילוב עם הפונדה (עוד 2 מחסניות).

קצת מבצעיות:

כאשר אתה שואף להסליק אקדח תמיד תחשוב איך אתה שולף אותו במקרה הצורך ויש שיטות. (את השיטות צריך ללמוד מהמדריכים כמובן)

הסלקה לרוב גורמת לשליפה איטית יותר ומסורבלת יותר כאשר היורה אינו מיומן בשליפה מההסלקה(בין אם מתחת לחולצה או מתחת לווסט עבודה או זוהרון או כל הסלקה כזו או אחרת.

גם נרתיק ירך לדעתי לא נוח כמו שליפה מהמותן כאשר זהו הנשק העיקרי (דובר על יחידות כאלו ואחרות).

לגבי מחסנית לגלוק- לא ממליץ מחסנית 15 כמו שמופיע בתמונה אלא מחסנית 17.

אני לא יודע אם מוצעים קורסי אקדח לקהל הרחב אבל למערכי הבטחון יש קורסים מעולים שנותנים בסיס טוב (בסיס ותו לא, על פני תקופה של שבוע).

לא מכיר את הקורסים המוצעים במטווחים פרטיים ומי הם המדריכים וטיב הכשרתם.

כמו שהומלץ כאן לפני, גם אני ממליץ על הגלוק, מאוד נוח, חסר נצרה (פחות סיכוי לפאשלות למרות שגם באקדח בעל נצרה נוהגים שלא לנצור), מתלבש מאוד נוח בכף היד, הדריכה אינה קשה כמו היריחו.

הטיפול השוטף מאוד ידידותי.

מבין הCZ יריחו והגלוק הסתדרתי עם הגלוק בצורה הכי טובה.

פורסם
אם כבר נשר המדבר... מי אמר למי, ולמה?

The fact that you’ve got “Replica” written down the side of your guns…

And the fact that I’ve got “Desert Eagle point five O” written down the side of mine…

should precipitate your balls into shrinking, along with your presence.

Now… Fuck off

זה מפה :

http://www.imdb.com/title/tt0208092/

והנה קצת על תוספות לנשר המדבר

http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=9457

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש לי ניסיון ארוך עם גלוק 19 כולל ירי אלפי כדורים ותרגילי מטווח ברמה גבוהה מהרגיל.

בנוסף יש לי ניסיון מעט קצר יותר עם יריחו.

פרט למחיר היחסית גבוה אני לא רואה שום חיסרון אחר בגלוק.

אקדח ברמה הגבוהה ביותר, נוח לנשיאה, קל לתפעול, מאוד נוח בירי. בנוסף לא נתקלתי אף פעם במעצור באקדח.

מנגנון הבטיחות מעולה, כדי לפלוט כדור צריך להיות ממש טיפש.

האקדח אינו דורש התעסקות. רובו פולימרי והחלק שממתכת אינו מחליד. המחסניות עשויות פלסטיק ולכן גם הן אינן מחלידות.

אם התקציב מספיק אני לא רואה שום סיבה לבחור באקדח אחר, פשוט כלי מצוין.

פורסם

מנגנון הבטיחות מעולה, כדי לפלוט כדור צריך להיות ממש טיפש..

שקשוק כפול עם מחסנית בהכנס ונקירה של 45. בלק-טאלון לתוך פאנל של רדיו טייפ רודסטר חדש לחלוטין שישב על המדף בארון מאחורי דלת עץ מלא, זה נחשב? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שקשוק כפול עם מחסנית בהכנס ונקירה של 45. בלק-טאלון לתוך פאנל של רדיו טייפ רודסטר חדש לחלוטין שישב על המדף בארון מאחורי דלת עץ מלא, זה נחשב? :lol:

:shock:

I rest my case

פורסם

קלי בנדי אמרה פעם באיזה יציאה אלמותית YOUR HONOR,THE POSTITIOTION RESTS

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה ללכת על ארטילריה? איזה יעד אני הולך לכבוש?

זה נכתב בהומור כמובן אבל אתה צריך להבין שנשר המדבר זה נשק מאוד עוצמתי, זה נשק שפגיעה ממנו בגפיים עשויה להסתיים בקטיעת איבר, זה נשק שעלול לדרוש אותך להסביר בעת שימוש בו להגנה (גם בהגנה עצמית יש מידתיות מבחינת החוק).

מעבר לזה, מאקדח שמשמש להגנה עצמית אתה צריך כמה דרישות:

1.קלות תפעול.

2.אמינות.

3.יכולת להוציא כדור ראשון מדוייק ולא פחות חשוב כדור שני מהיר ומדוייק (=רתע מינימלי).

4.סעיף 3 מתחדד לאור העובדה שטווח היעילות של אקדח קטן מאוד- להחטיא מ-25 מ' כשהגוף מלא אדרנלין זה לא דבר נדיר בכלל.

הרבה יותר קשה לפגוע במטרה עם אקדח מאשר עם רובה וצריך להבין את זה מבחינת ההשלכות על בחירת אקדח מתאים ומבחינת רכישת מיומנות שימוש מתאימה.

לא יודע מה הנסיון שלך עם אקדחים אבל צריך לשבת על מטווח ואז גם לדמות תרחישי "לחץ ותנועה" כי פגיעה בדף נייר ב-20 מ' במטווח זו משימה קלה, לעשות את זה כשמופעל עלייך לחץ (כמו זה שיופעל עלייך כשתגלה שמישהו באמת רוצה לתקוף אותך, למשל) זו כבר משימה אחרת.

יריחו פולימרי יעשה את העבודה מצויין, S&W טובים מאוד ואם בא לך "לפנק"- גלוק משמש את כוחות הבטחון במשך שנים, ויש לזה סיבות מספיק מוצדקות.

הצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה שאני קונה גלוק 19 - הוא מתלבש לי יפה ביד,

אך עוד לא הספקתי לבדוק את S&W אבדוק אותו ואז אחליט סופית, - תודה לכל המכוונים/המייעצים

(וכן גם אלו שהסתלבטו עלי :-P)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...