Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש כאן וטרינר באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה וחצי החתולה שלי זוהתה כחולה במחלת כליות. התסמינים העיקריים היו שתייה מרובה, אכילה מעטה מאד, הזנחה כללית (לכלוך וריח רע סביבה). בבדיקת הדם שלה הסתבר שבנוסף למחלת הכליות, יש לה גם זיהום בדם (היות והכליות לא מסננות את הדם). לאחר שנה ומשהו, שניתן לה טיפול מיוחד למחלת הכליות (אוכל רפואי-טיפולי שבאמת עזר ושיפר את מצבה), וזריקת אנטיביוטיקה לאינפקציה בדם, התסמינים חזרו. אני לחוץ לשלומה של החתולה (אקח אותה מחר לוטרינר) ועדיין רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיודע מה אפשר לעשות, מכיוון שמחלת כליות זה מחלה רצינית, והיות והאוכל הטיפולי לא עוזר לה כבר המחלה החמירה. אני לא מצליח להירדם מהדאגה.

תודה

פורסם

שלום,

יש לי חתול שסובל מכשל כליות. למען האמת שהוא כבר כמה שנים (מעל ל-3) במצב יציב ונראה שלא סובל מדי (אולי חולשה, ואולי זו רק "קשישותו") בזכות מזון רפואי ומעקב צמוד. בתקופות מסויימות נתנו לו גם אינפוזיה כל יומיים (זה קל לעשות לבד בבית) ששיפרה את מצבו (בגלל כשל הכליות החתול שותה הרבה מים אבל לא מנצל אותם ולכן "מיובש").

למחלה אין ריפוי, רק טיפול להאטת ההתקדמות ולשיפור מצבו של החתול.

ממליץ לך לפנות ל"חוות דעת" בבית ברל. עם כל הכבוד לאורון פרגר, הוא רק מרפאה וטרינרית. חוות דעת הוא בי"ח וטרינרי ומרכז מומחים.

:turn-l:
פורסם

אני יודע שאולי זה ישמע מוזר, אבל יש טרנד (שמסתבר שעובד לא רע), של דיקור סיני אצל בע"ח.

יש לי כמה חברים בפייסבוק שהם מאוד פעילים בתחום הצלת כלבים וחתולים והם אומרים שזה לא פחות ממדהים.

יש בחורה בשם הדר ששמעתי עליה המלצות רבות. (יצא לי להתייעץ איתה לגבי החתולה שלי שאלרגית בערך להכל).

0545509857

היא באזור המרכז.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אין ריפוי לכשל כליות אלא טיפול תומך בלבד.

כאשר מדובר בבעיה כרונית קלה, לרוב מזון רפואי מתאים הוא מספיק.

אבל אם יש החרפה למצב אקוטי יתכן שזדקקו לאשפוז כדי ליצב את מצבה ולשקול מה האפשרויות בהמשך.

לצערנו פתרונות שקיימים אצל בני אדם כמו דיאליזה והשתלה לא רלוונטים לחיות מחמד, אבל זה לא אומר שאין צעדים שיתן לבצע, כמו נסיון להחליף למזון רפואי מסוג אחר, ללמוד לבצע עירוי נוזלים תת עורי יומי אצלכם בבית (לא מסובך כמו שזה נשמע) ועוד.

אבל רק הוטרינר יוכל לאמוד באמת את מצבה ולהציע פתרונות רלוונטים.

בהצלחה ותרגישו טוב.

• תוכן חדש...