Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשורה התחתונה אני מבין מתגובותיהם של החברים פה שידיות ניקל/כרום אומנם יפות ומרשימות יותר אך נראות קצת לא שייכות על רכבים שלא יצאו כך מהמפעל, וגם יותר מתאימות לרכבים בצבע כהה(שחור/כחול כהה), ולאומת זאת לרכב בצבע לבן הכי מתאים שהידיות יהיו בצבע תואם לרכב (לבנות) במקום הידיות השחורות המקוריות שנראות קצת לא קשורות, הבנתי נכון ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לאחר שמיצינו את עניין הידיות (שכבר נצבעו בלבן ויצא מדהים),אשאל את דעתכם בעניין נוסף הקשור למראה הרכב, לי אישית יש את הרכב שמופיע בתמונה שבסימלון שלי שנקרא RS ובאותם שנים גם יצא דגם ה-Z28 שהגיע במקור עם טמבון קדמי הצבוע 1002gmhtp_09_z+1992_chevy_camaro_z28+aftermarket_head_lights.jpg

כך: ולעומת זאת הדגם שלי הגיע במקור עם טמבון קדמי צבוע כולו בצבע בלבן (כולל איזור הפנסים),מה לדעתכם יותר יפה ומחמיא לרכב הזה? אשמח לשמוע את דעתכם וטעמכם האישי בעניין.

אין כמו קמארו עצבנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי ללכת על הצביעה בשחור סביב הפנסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשמח לעוד תגובות וחוות דעת אישיות בעניין,אף אחד לא בעד להשאיר את הטמבון בלבן כולו כפי שהוא עכשיוו( בתמונה בסימלון)?

תודה וחג שמח.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חברים,אשמח לעוד חוות דעת בעניין צביעת הטמבון לפניי שאני מקבל החלטה סופית וניגש לעבודה.

תודה והמשך יום טוב לכל חבריי הפורום.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עדכון:

נפלה החלטה והוחלט לצבוע את מסגרות הפנסים עצמם בלבן ואת איזור הטמבון בשחור .

הפרויקט יצא לדרך היום, ארבעת הפנסים כולל הבתים שלהם (שקצת חלודים)+המסגרות כבר פורקו מהרכב.

ההכנה לצבע (ניקוי ושיוף החלקים)ייתבצע רק אחריי החג מאחר ואין ברשותי את האמצעים המתאימים לביצוע העבודה.

עם איזה ספריי צבע מומלץ לצבוע על מתכת/ברזל חלוד?

עם איזה ספריי צבע מומלץ לצבוע על פלסטיק, קריילון לפלסטיק של יעקובי שמכיל בתוכו כבר צבע ייסוד יעשה את העבודה ?

אין כמו קמארו עצבנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תצבע על חלודה, יהיה לך כמו בועות אחרי כמה זמן באזור שבו הייתה החלודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...