Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

בסוכות הקרוב אני רוצה לקנות רכב מאחת מחברות הליסינג.

תקציב - באיזור ה-60 עד 70.

שנת הייצור היא גמישה בהתאם להמלצה של הרכב.

על איזה רכב משפחתי הייתם ממליצים לי - עד היום היה לי סיריון ששירתה אותי נאמנה אבל קצת צפוף לי

חשוב לי שיהיה אמין, שיהיה זול, ושיהיה חסכוני בדלק. אני לא אדם שמתלהב מיופי חיצוני של רכב.

אישתי נוסעת כל יום עם הרכב מפתח תקווה לנתניה וחזור - שזה חתיכת מרחק.

חשבתי על ה-i-30 cw אבל בטח תורידו אותי מזה.

כל המלצה תבוא בברכה

חג שמח!

פורסם

למה שיורידו אותך מזה? אחת המשפחתיות הכי מוצלחות שהיו פה בשנים האחרונות, גם מי שיציע לך דברים אחרים לא באמת ימצא דברים רעים להגיד על ה- I30CW. אולי זה לא הרכב הכי מלהיב, אבל הוא שימושי מאוד, מרווח, זריז יחסית ואמין.

שווה לבחון רכבים נוספים אך בהחלט הייתי משאיר את CW כאחת האופציות המועדפות בתקציב הזה.

פורסם

ה-I30 נשמעת לי כאחת שעונה על כל הדרישות שלך.

לדעתי יש עכשיו מחירות בבאדג'ט, שבהן אפשר לרכוש שנתון 2009 ב48,000. בדוק איתם.

כל רכב שנראה לך מעולה, קח למכון בדיקה מטעמך, גם אם חברת הליסינג עשו לו בדיקה משלהם, אל תסמוך עליהם.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ה-I30 נשמעת לי כאחת שעונה על כל הדרישות שלך.

לדעתי יש עכשיו מחירות בבאדג'ט, שבהן אפשר לרכוש שנתון 2009 ב48,000. בדוק איתם.

כל רכב שנראה לך מעולה, קח למכון בדיקה מטעמך, גם אם חברת הליסינג עשו לו בדיקה משלהם, אל תסמוך עליהם.

שיהיה בהצלחה.

48 אלף ש"ח לרכב בן 3 שעולה 120 אלף ש"ח (חדש כמובן), נשמע תמוה למדי.

בוודאי רכב קרוע + תאונת שלדה + גיר/מנוע שעומד למות + ללא אחריות + ק"מ בשמיים.

אף אחד לא יתן לך סתם הנחה של 30-35% מהמחירון של הרכב.

כך או כך, הi30CW היא בין הבחירות הטובות לתקציב, אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי, להוריי יש רכב כזה קרוב לשנתיים וחצי, וגם לי יצא לנהוג עליו לא מעט, ככה שאני יכול לחוות דעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

חשבתי שתורידו אותי כי שמעתי שה-i30 אוכלת דלק.

ובכל זאת, מעבר ל-i30 איזה חלופות הייתם מציעים?

תודה

נאור

פורסם

אכן ה I30CW הולכת לקרוע אותך בדלק, במיוחד בעיר. לגיסי יש אותה והיא אוכלת לו רק בעיר 1-9 ולפעמים 1-8 וזה עם נסיעה רגועה. גם הממוצע המשולב לא להיט. חוץ מעניין הדלק אין לי משהו אחר נגדה

פורסם

אם כבר נגענו בנושא הדלק. למישהו יש איזה תובנה או הערה לגבי קניית רכב היברידי יד 2?

האם יש להם בעיה מסויימת ששווה לבדוק?

סיוויק, אינסייט, או פריוס.

פורסם
48 אלף ש"ח לרכב בן 3 שעולה 120 אלף ש"ח (חדש כמובן), נשמע תמוה למדי.

בוודאי רכב קרוע + תאונת שלדה + גיר/מנוע שעומד למות + ללא אחריות + ק"מ בשמיים.

אף אחד לא יתן לך סתם הנחה של 30-35% מהמחירון של הרכב.

כך או כך, הi30CW היא בין הבחירות הטובות לתקציב, אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי, להוריי יש רכב כזה קרוב לשנתיים וחצי, וגם לי יצא לנהוג עליו לא מעט, ככה שאני יכול לחוות דעה.

הכל הכון, רק דבר אחד לא מדויק : חברת ליסינג לא שילמה על הרכב 120, כידוע, אלא הרבה פחות, אולי פחות מ-100. בכל אופן 48000 נשמע אכן מחיר לרכב שקרעו לו את הצורה לגמרי.

לגבי דלק : במחיר 60000 - 70000 אין הרבה רכבים הברידיים, אולי פריוס 2007 יכול להתאים. מאלה שראיתי ביד 2, כולם עם ק״מ גבוה מאוד (35 בשנה), מן הסתם.

אבל כמה זה בכלל המרחק בין פ״ת לנתניה ? 30 ק״מ ? שזה אומר כ-1300 ק״מ בחודש, לא כזה הרבה, ד״א.

פורסם

המרחק הוא בין אורנית לנתניה יוצא 45 קילומטר לכל צד.

אם נוסיף סופי שבוע שנוסעים לטייל בסביבות 100 ליום זה לא קצת.

ראיתי אינסייטים ב-80,000 2009. נכון שבד"כ הקילומטראז' שלהם גבוה, אבל מצד שני צא מנקודת הנחה שקנו אותם מתוך עניין של נסיעה מרובה לא?

פורסם
המרחק הוא בין אורנית לנתניה יוצא 45 קילומטר לכל צד.

אם נוסיף סופי שבוע שנוסעים לטייל בסביבות 100 ליום זה לא קצת.

ראיתי אינסייטים ב-80,000 2009. נכון שבד"כ הקילומטראז' שלהם גבוה, אבל מצד שני צא מנקודת הנחה שקנו אותם מתוך עניין של נסיעה מרובה לא?

בדיוק, בשביל זה קונים אותם (לפחות הרוב), מסכים איתך. לא אמרת אורנית - אמרת פ״ת :) איפה זה בכלל אורנית ? זה באזור אריאל ? לגבי המרחק, ובכן יוצא 90*22 + טיולים סופשבוע = 2500 ק״מ בחודש, באמת שווה לשקול היברידי/דיזל כלשהו. במידה ויש מצב לידני, היו המלצות טובות על מגאן דיזל מהשנים 07-09 בערך. רכב חסכוני ביותר, בטיחותי וגם לא יקר. ואם מה שמפורסם בלינק הבא נכון, יש לו 8 (!) כריות אויר וצריכת דלק 1:22 שזה אמור להיות 1:18 בפועל - נתון מעולה.http://www.icar.co.il/רנו/רנו_מגאן/רנו_מגאן_יד_שניה_ד10/version3670/

מחירון שלו רק כ-56 לשנת 09 :

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=61&CarModel=4929&Year=2009

פורסם
תודה על התגובות המהירות.

חשבתי שתורידו אותי כי שמעתי שה-i30 אוכלת דלק.

ובכל זאת, מעבר ל-i30 איזה חלופות הייתם מציעים?

תודה

נאור

שכח מימי האלנטרה והגטס 1.35 שהיו שותות וצמאות לדלק כמו רוסי ששותה ביום שישי. :lol:

הi30CW הרבה יותר חסכונית ומיישרת קו עם הקטגורייה.

אכן ה I30CW הולכת לקרוע אותך בדלק, במיוחד בעיר. לגיסי יש אותה והיא אוכלת לו רק בעיר 1-9 ולפעמים 1-8 וזה עם נסיעה רגועה. גם הממוצע המשולב לא להיט. חוץ מעניין הדלק אין לי משהו אחר נגדה

1:9 עם נסיעה רגועה?

האם עשה פתיחת מנוע מסודרת?

הוריי מוציאים מהרכב צריכת דלק עדיפה בהרבה, בעקרון הממוצע בעיר עומד על 1:11 ומחוץ לעיר על משהו כמו 1:15-1:16, מה שנותן לרכב צריכה ממוצעת של 1:13-1:13.5, שזה מצוין לרכב משפחתי 1.6 אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אורנית זה ליד כפר קאסם ובית-וגן אם אני זוכר נכון.

מה שאומר נסיעה על כביש 5, ואז על כביש החוף, מה שאומר -פקקים! (או דרך 6?)

בקשר למבצע בבאדג'ט, אין לי מושג מה עבר על צי הרכבים שהם מוכרים, היה שם גם מאזדות 3 ויונדאי גטס, יכול להיות שכולן אחרי תאונות, ויכול להיות שלא כולן, אני הייתי בודק את זה.

לגבי צריכות הדלק, אין לך מה לפחד, התנסיתי עם הרכב הזה כחודש והצריכה שהייתה לי היא באזור ה 1ל-13 משולב, וזה היה בהרבה פקקים, אז אל תפחד מצריכת הדלק כל כך.

בקשר רכב היברידי, הוא יכול להתאים מאוד, אבל הוא יהיה פחות מרווח מהיונדאי, וגם קשה מאוד למצוא פרט שלא עבר הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שכח מימי האלנטרה והגטס 1.35 שהיו שותות וצמאות לדלק כמו רוסי ששותה ביום שישי. :lol:

הi30CW הרבה יותר חסכונית ומיישרת קו עם הקטגורייה.

1:9 עם נסיעה רגועה?

האם עשה פתיחת מנוע מסודרת?

הוריי מוציאים מהרכב צריכת דלק עדיפה בהרבה, בעקרון הממוצע בעיר עומד על 1:11 ומחוץ לעיר על משהו כמו 1:15-1:16, מה שנותן לרכב צריכה ממוצעת של 1:13-1:13.5, שזה מצוין לרכב משפחתי 1.6 אוטומטי.

מאשש את הדברים, בנסיעה לא רגועה בכלל הרכב עומד על כ- 1:11 בנסיעה רגועה אפשר להגיע בקלות ל- 1:14.

פורסם

המכוניות המוצעות ב"מבצעים" של חברות הליסינג דוגמת יונדאי i30 שנת 2009 ב-48000 ש"ח הן בדרך אילו עם הקילומטראז' היותר גבוה בצי (בד"כ 80000 ק"מ ומעלה)

בתקציב שלך תוכל לרכוש גם קאיה פורטה/סיד משנת 2010 שלמעשה הן אותה גברת (כמו ה-i30) בשינוי אדרת ומבחינה צריכת הדלק הן נותנות נתונים דומים לאלה של ה-i30.

אם אתה רוצה ללכת על הברידית בתקציב שלך תוכל למצוא הונדה סיוויק שנת 2007, או הונדה אינסייט 2009 עם קילומטראז' גבוה מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום נאור,

שני רכבים מצויינים נוספים שלא צויינו במהלך השרשור הינם:

1) ניסאן טידה, בעלת מנוע חזק המעניק ביצועים טובים, אשר ממקם אותה במיקום גבוה במבחני צריכת הדלק בקטגוריה. הטידה מרווחת ונעימה לשהייה, וניתן לרכוש כזו משנת הדגם 2009 בתקציבך.

2) מיצובישי לנסר, בעלת מנוע 1.5 (109 כ"ס) חזק וחסכוני. הלנסר נחשבת למרווחת ונוחה, אם כי צריכת הדלק מעט פחות טובה מאלו של המתחרה מבית ניסאן. בציי הרכב וחברות הליסינג הן קיימות משנת 2009, וניתן לרכוש כזו באזור התקציב העומד לרשותך.

• תוכן חדש...