Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השאלה שלי היא כללית לכל הרכבים ולכן לא ציינתי בכותרת את פרטי הרכב.

האם למזגן ברכבים יש פילטר בדומה למזגן בבית ובמשרד?

אם כן, האם הוא נדרש לניקוי או החלפה?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כן גם למזגן ברכש יש פילטר עלותו מאוד זולה כמה עשרות שקלים וכדאי להחליפו בטיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיתוי מופלא אני יכול לענות לך - אכן יש. בשבוע שעבר בדיוק עשיתי טיפול כללי בסיוויק, ועל הדרך טענתי שהמזגן לא מקרר מספיק. הסבירו לי שיש פילטר מזגן, עשו ניקוי (לא החלפה) והמצב אכן השתפר פלאים...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

פותח השרשור שאל שאלה כללית מדי שאין לה תשובה, יש רכבים עם מסנן ויש כאלו בלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן גם למזגן ברכש יש פילטר עלותו מאוד זולה כמה עשרות שקלים וכדאי להחליפו בטיפול.

פילטר מזגן מקורי אינו זול בכלל ובמיוחד פילטרים עם מסנן פחם פעיל.

המחיר עשוי להיות בין 100-200 שקלים וגם יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

החל מסוף שנות ה 90 - תחילת שנות ה 2000 החל שימוש נרחב במה שנקרא "מסנן אוויר לתא נוסעים".

במכוניות מסויימות היו מסננים כאלו גם לפני, וחלק מהדגמים גם בשנות ה 2000 לא צויידו במסנן כזה.

השם "מסנן למזגן" לא נכון, מאחר והוא מסנן את האוויר גם כשמפעילים אוורור בלבד, והמזגן כבוי.

בנוסף, וללא קשר לנ"ל בכל מערכת מיזוג יש מייבש, שמפריד לחות מקרר ומנקה אותו.

חלק זה לפעמים גם בטעות מכונה "פילטר מזגן".

• תוכן חדש...