Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה קדמית ל-ב.מ.וו: עכשיו זו מציאות

ch2856
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ב.מ.וו חשפה את מכונית ההנעה הקדמית הראשונה שלה, סוג של מיניוואן קומפקטי (מתחרה ל-B קלאס). מיניוואן או לא, לדעתי היא נראית פשוט מצוין. חידוש נוסף זו הנעה היברידית עם מנוע 1.5 ליטר 3 צילינדרים טורבו בהספקים של בין 120-222 כ"ס.

phoca_thumb_l_bmw-active-tourer-concept-162.jpg

phoca_thumb_l_bmw-active-tourer-concept-152.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראית טוב יחסית למיניואן, אבל עדיין זה פאקינג מיניואן.

לגבי הנעה קדמית, כבר היה דיון גדול על זה, ולדעתי זה ממשיך את הקו של החברה

שנוטש את הדברים שהיו תמיד חשובים לחובבי הבימרים, ומאבד את כל הייחודיות

והאופי שתמיד היו לרכבים שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראת פשוט מצויין, לגבי ההנעה הקידמתי אני לא חושב שבסגמנט הזה למשהו אכפת לאיפה הולך הכוח ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט ניראת טוב, היא ניראת לי יותר כמו הצ'בק או סטיישין קטן מאשר מיני ואן. בכלל העיצובים החדשים של במוו ניראית מעולה.

מעניין על איזו פלטפורמה הרכב הזה בנויי. פעם קראתי איפה שהוא שבמוו משתפת פעולה על יצרן צרפתי בכל מה שקשור להנעה קדמית, זה בטח PSA כי למשל הם קיבלו את מנוע 1.6 של הבמוו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיצוב מוקפד ומשכנע.

אם רמת הביצוע בפועל לא תהיה פחותה והיא תהיה בימר גם בנהיגה (כן, הכל יחסי.. להנעה קדמית) בהחלט הייתי שוקל לרכוש כזאת.

בעצם לא, הסמל הזה... יש לי בעיה איתו.:loco:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו תמונה מהארץ? למה הבחור הזה נשען על רכב שלא שלו?

הרכב נראה מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראית פשוט מצויין!

מסכים עם הדעה שבסגמנט הזה באמת לא מעניין לאיזה מהגלגלים מועבר הכוח, מה גם שזה יכול להוזיל את מחיר הרכב.

עריכה,

נכנסתי ללינק שפרסם פותח השרשור, התמונות (לפחות אלה של פנים הרכב) נראות מאוד "קונספטיות", אם הרכב יגיע לייצור עם עיצוב הפנים הזה- זו המכונית עם אחד מעיצובי הפנים היותר יפים שראיתי!

השילוב של הגוונים הבהירים עם התאורה הכתומה והעיצוב המרשים קנה אותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראית פשוט מצויין!

מסכים עם הדעה שבסגמנט הזה באמת לא מעניין לאיזה מהגלגלים מועבר הכוח, מה גם שזה יכול להוזיל את מחיר הרכב.

עריכה,

נכנסתי ללינק שפרסם פותח השרשור, התמונות (לפחות אלה של פנים הרכב) נראות מאוד "קונספטיות", אם הרכב יגיע לייצור עם עיצוב הפנים הזה- זו המכונית עם אחד מעיצובי הפנים היותר יפים שראיתי!

השילוב של הגוונים הבהירים עם התאורה הכתומה והעיצוב המרשים קנה אותי.

כן, ממש...

בלי פתחי מיזוג במרכז...

כמו כל מכוניות הקונספט שנועדו לחיים על כוכב אחר, גם זו.

ובכל זאת - עיצוב מושקע מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר נאמר,

לבלונדיות מסביון ( soccer moms) שייקנו את הרכב הזה בהחלט לא משנה אם מדובר בהנעה קדמית, אחורית או שמא האוטו ממריא טיפה וטס באוויר...

העיצוב נראה מצויין.

ברור שהפנים - קונספט בלבד, אבל נראה בהחלט יפה.

לאשה- הייתי קונה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט ניראת טוב, היא ניראת לי יותר כמו הצ'בק או סטיישין קטן מאשר מיני ואן. בכלל העיצובים החדשים של במוו ניראית מעולה.

מעניין על איזו פלטפורמה הרכב הזה בנויי. פעם קראתי איפה שהוא שבמוו משתפת פעולה על יצרן צרפתי בכל מה שקשור להנעה קדמית, זה בטח PSA כי למשל הם קיבלו את מנוע 1.6 של הבמוו.

הפלטפורמה ומכלולי ההינע הם אלו של המיני קאנטרימן, עם שינויים ועדכונים מתבקשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם ככה רוב רוכשי BMW לא מתעניינים בעניין ההנעה. כנראה שהם מתאימים עצמם לשוק שלהם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיצונית נראה מדהים, פנימית נראה אפילו עוד יותר מדהים. רק יש לי בעיה עם המסכים מאחורה, נראים כמו איזה תוספת זולה שהרכיבו בעזה לפוזה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שהיא לא "בימרית אמיתית" אבל בואו נזכור שיש BMW אחת עם הנעה קדמית שכבר כמעט עשור מתנהגת מצוין.

מישהו אמר "מיני"?

אם זה רודסטר, אני ממש לא יכול להבין איך שמים הנעה קדמית אבל ברכב הזה זה פשוט מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...