Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי התחרות הגדלה הבאה?

alonHil
שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש בכלל מופעים מוטוריים רציניים בארץ?

שמעתי שלאחרונה אושר החוק לספורט מוטורי ואני יודע שהיתה איזו תחרות או שתים.

אף פעם לא הייתי וזה נראה לי מגניב (דווקא יותר כצופה).

יש משהו בקרוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בעסה, הייתי בטוח שדברים יתחילו להתקדם אחרי שהחוק עבר...

מדובר כאן בסאטירה, נכון?

בשרשור הצמוד מדובר על אירוע ראלי-ספרינט שאמור להיערך בעוד פחות משבועיים, בחוהמ"ס (5.10.2012) - אם לא יקרה משהו בלתי צפוי.... אירוע שלראשונה אמור להיות פתוח לקהל (אני מניח שיפורסם בכלי התקשורת אחרי כיפור).

מתחילת אוגוסט 2012 ועד תחילת אוקטובר 2012, מדובר על 5 אירועים שונים (ראלי-רייד; דראג/דריפט; "ראלי"; מוטוקרוס; ראלי ספרינט), 4 מתוכם כבר התקיימו.

למיטב ידיעתי, בחודש נובמבר מתוכננים אירוע ראלי-ספרינט; "ראלי"; ראלי-רייד; וג'ימיקאנה;

בדצמבר מתוכנן מופע ראווה פורמולה (פחות או יותר על בסיס אותה מתכונת כמו בשנה שעברה [למיטב ידיעתי]).

איפשהו בדרך אני מניח שיהיה גם אירוע דראג/דריפט...

אם תחכה בסבלנות, ייתכן וברבעון הראשון של 2013 תתחיל גם עונת ראלי/אוטו-קרוס.

החוק אגב, עבר בדצמבר 2005....

התקנות הושלמו לאחרונה,

אבל מה שאיפשר את קיום האירועים כעת, הם הכללים שכתבו ההתאחדויות השונות ואושרו על ידי הרשות בחודשים האחרונים.

אל תהיה מבואס אלון היל (יש קשר לבני?)

בוא לקצרין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...