Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו בחשבון - הNEXUS בעל מסך האמולד הכהה ביותר שיצא לסמסונג. מבחינת בהירות, הוא הכי פחות בהיר (וזה מציק מאוד).

אם נתחשב בעובדה שכל האמולדים של סמסונג לדורותיהם, החל מהI9000 ועד עכשיו היו חסרי בהירות בצורה נורא מציקה, הנקסוס עוד יותר גרוע.

הצבעים היפים אולי מכפרים על זה, אבל יש לקחת בחשבון שגם הגלאקסי 3 לא מצטיין בבהירות.

אגב, למה הONE X לא נכנס למשוואה?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עריכה, ראיתי שהנוט 2 הוצג בעולם לפני שבועיים.

לפי המפרט הוא חזק מאוד ויש לו עיצוב דומה לשל ה-S3, עם מסך ענקי של 5.55, אתה בטח תאהב את זה.

אז יש לך לחשוב עליו, על S3 ועל ONE X.:-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תודה רבה.

עכשיו הוספת גם one x להתלבטות?!

במה הוא עדיף? או לא?:roll::|

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
תודה רבה.

עכשיו הוספת גם one x להתלבטות?!

במה הוא עדיף? או לא?:roll::|

כעקרון, הוא כיום נחשב בעל המסך הטוב ביותר בסמארטפונים. הוא בהיר מאוד, חד מאוד (אם אני לא טועה יותר PPI אפילו מאייפון) ובעל צבעיים טבעיים.

כמו כן, בעל מעבד TEGRA 3 QUAD CORE. מסך 4.7.

הפלאפון מתחרה ישיר של הגלאקסי.

אישית, אני מעדיף את הגלאקסי, בעיקר בגלל המצלמה העדיפה שלו והצבעים היותר "מלאכותיים" שהמסך מפיק. כמו כן, הממשק Touchwiz Nature של סמסונג ממש קורן לי.

הONE X בהחלט מכשיר מעולה, עניין של טעם אישי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טועה , הPPI שלו יותר נמוך. 312 מול 326 , אבל שניהם מעל רטינה - אז זה לא ממש משנה.

מה שכן המסך שלו עושה סלטות מסביב למסך של הגלקסי מבחינת צבעים. המסך שלו באמת מעולה.

הדבר היחיד שלא אהבתי בו זה הסידור כפתורים (גם בגלקסי הוא לא להיט לטעמי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...