Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סמרטפון. סמסונג נוט או גלקסי גוגל?

sorvall
שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות סמרטפון.

השימושים העיקריים יהיו אופיס מיילים ואינטרנט.

חשוב לי שהעברית תעבוד טוב מאוד.

ושהטלפון "ירוץ".

הסיבה שאני מעלה את הנוט כאופציה היא שהראיה היא לא מה שהיתה פעם ומוצא חן בעיני שהמסך גדול.

אני לא מאלה שמתעסקים במע' ההפעלה. יש מכשיר ומשתמשים בו.

איזה מכשיר עדיף בהנחה וההפרש הכספי לא מהווה שיקול?

אולי עדיף כבר גלקסי 3?

הסיבה שאני מעלה דוקא סמסונג היא שאלו מכשירים נפוצים ואם צריך מטען ממישהו במשרד או מגן מסך אז בוודאות יהיה.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף את השלוש, הנוט ענק מדי בעייני ולא נוח להתניידות.

הנקסוס בעל מצלמה בינונית וכנראה לא יהיה גדול מספיק בשבילך.

הגאלקסי שלוש בא מוכן מהקופסה עם עברית מלאה, מסך גדול, חומרה נהדרת והמצלמה הכי טובה שראיתי בפלאפון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

הגודל לא מהווה חיסרון בעיני. להיפך, נראה לי שיותר נוח לשימוש אינטנסיבי לצרכים שאינם שיחה נטו מבחינת גודל המסך.

איך הנוט מבחינת עברית? הבנתי שהוא לא מגוייר לגמרי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, לא לגמרי.

יש תמיכה בעברית אבל תפריטים באנגלית.

אלה אם כן אתה קונה אותו מאחת הרשתות הסלולריות ומקבל אותו עם זבל של רום אך בעברית מלאה.

הגלאקסי 3 מציע חבילה שלמה ומלוטשת יותר לדעתי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה קונה אנדרואיד תקנה נקסוס, זה המכשיר שמתעדכן הכי מהר וגם יהיה הכי יציב. החסרון היחיד שלו אל מול הS3 הוא המצלמה, יתרונות החומרה של S3 מתבטלים בשל העובדה שמערכת ההפעלה היא גירסה אחת אחורה ומלאה בבולשיט של סמסונג.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנקסוס ... כנראה לא יהיה גדול מספיק בשבילך.

אתה מודע לכך שההבדל בגודל של המסך של הנקסוס לבין המסך של ה-S3 הוא שבריר אינץ'?

4.65" בנקסוס

4.8" ב-S3

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חשבתי להתקדם לנקסוס, אבל טכנולוגית הוא כבר מיושן ולא בטוח שהוא יהנה כלכך מהעדכון הבא.

יש צפי ליציאת נקסוס חדש?

שיחקתי בגלקסי 3 בגרסת הקסטה, עובד ממש יפה אבל משהו במכשיר הזה מפחיד אותי בתור קניה.

מישהו התנסה עם Xiaomi Phone 2?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליק בליק, משימוש של שניהם במקביל בפועל ההבדל מורגש.

OK, זה סובייקטיבי, ואני לא אתווכח.

השאלה היא, האם זה שווה את ההפרש המשמעותי במחיר? (שוב, סובייקטיבי)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיום כבר לא הייתי רוכש את הגלקסי נקסוס.

אמנם מכשיר הדגל של אנדרואיד עם מערכת הפעלה נקייה, יציבה, ומהירה שמקבלת את העדכונים ראשונה מגוגל, ללא התוספות של היצרניות עליו.

אבל מבחינת המכשיר הוא כיום כבר נשאר מאחורה.

לגלקסי S3 יש מצלמה עדיפה, רמקול טוב יותר, מסך מעט גדול יותר, מעבד חזק יותר שבקרוב מאוד יוכל גם לממש את היתרון הזה במלואו, סוללה גדולה שמחזיקה יותר זמן, ואפשרות לחיבור כרטיס זיכרון.

אקסודוס אתה צודק בפועל המסך של ה-S3 נראה גדול יותר מהמוצהר מהנקסוס, כנראה שבגלל שבנקסוס כללו באופן תמוה במסך גם את הכפתורים שלמטה של הבית, חזרה ותפריט.

DS 7 CROSSBACK 2019

2019 PEUGEOT 308 GTI

2006 PEUGEOT 307 XT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמוהה? גאוני לדעתי.

כפתורים פיזים (במיוחד כשכל חברה שמה אותם איך שבא לה באנדרואיד) זה ממש מיותר.

זה שימוש מקסימלי בגודל מסך.

מה שכן - אכן הוא מתחיל להתיישן.

כנראה תוך חודשיים שלושה יוצג מחליף (גוגל מציגים היסטורית כל שנה בסביבות דצמבר מכשיר מפתחים חדש)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

השתכנעתי לא לקחת גלקסי נקסוס.

מה אתם אומרים לגבי הגלקסי נוט לעומת ה S3?

אני מזכיר שהגודל שלו מהווה מבחינתי יתרון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...