Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2012 - נפתחה ההרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי בפייסבוק שבניגוד לכל התחזיות - מסתבר שאכן הולכים לעשות מרוץ נוסף של פורמולה ישראל באילת.

נראה שההפקה מתקיימת בשיתוף קרוס קאנטרי, שזה כבר חיובי, וכנראה בועז מאירי משנה שעברה (BBM הפקות).

המיונים הפעם קצת שונים, וכוללים נהיגה בלבד במסלול ג'ימקנה כפול שייבנה בפ"ת.

יש קטגורית גברים, נשים (כל אחד בעל רישיון נהיגה) ו'מקצוענים' - שזה כאלה שיש להם רישיון נהיגה ספורטיבית.

הרשמה למיונים עולה 349 ש"ח.

עשרה נבחרים ייסעו לצרפת לקורס על חשבון ההפקה ויתחרו באילת.

אני מרשה לעצמי להניח שמדובר בעשרה מכל קטגוריה..אבל זה לא כתוב בבירור.

http://formula-fil.com/

http://www.facebook.com/formula.il

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי שנפתחה אבל כרגיל יש יותר מדי דברים לא ברורים וגם בעיות, למשל: על אף שכתוב 3 חודשי מיונים, באתר שלהם אני רואה שאפשר להרשם למיונים המתקיימים רק בחוה"מ סוכות. ה"מקצוענים", למשל (אלו עם רישיון נהיגה ספורטיבי) מתמיינים רק ב-27.9 לפי מה שאני רואה. סוג של בעיה מבחינתי, שכן אני אהיה בחופשה בחו"ל... (כמו חצי מדינה, אני מעריך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזכיר לכולם לנבור בפורום ולא לשכוח את עלילותיו של בועז מאירי הנוכל ואת סרובו לבצוע החזרים כספיים תוך משיכת זמן והבטחות כוזבות שההחזר בדרך.

במידה ותבחרו בכל זאת להירשם, עשו זאת אך ורק באמצעות paypal.

במידה ותרצו לבטל את התשלום עשו זאת באמצעות מנגנון ה Dispute ובמידה ולא תתקבל תגובה/אישור מחברת ההפקות - אל תהססו לבצע Escalate.

פורסם

נראה מעניין.

איפה הם עושים את המיונים? אני עובר כאן כל יום ולא ראיתי שבנו איזה משהו (אני מנחש שבניגוד להדמיה בתמונות פשוט ישימו קונוסים במגרש החניה ליד האיצטדיון).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה שעובד פעם אחת יעבוד גם פעמיים. פראיירים לא מתים...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

חבר'ה קצת נסחפתם..

גם שנה שעברה אף אחד לא בא לעבוד עלינו בעיניים. היו כשלים בהפקה ובתוכנית העסקית, מה שגרם בסופו של דבר לכך שכל המיזם

לא ממש הכניס רווחים למפיקים. מה שהוביל לזה שלא החזירו כסף גם לאנשים שהיה מגיע להם, וגם חברי הנבחרת לא קיבלו

מה שהובטח להם והיה כתוב שחור על גבי לבן בתקנון. החלקנו..מה לעשות.

השנה מדובר על 350 ש"ח שתמורתם אתם מקבלים הזדמנות לג'ימקנה ברכב של ההפקה, למדוד את היכולת מול כל השאר.

רק זה שווה את דמי ההרשמה, גם אם לא ייצא מזה כלום אח"כ.

תאמינו לי שיש לי הרבה בבטן על ההפקה של שנה שעברה (הייתי חלק מהנבחרת באילת). אבל אני יוצא מנקודת הנחה ששום דבר

לא נעשה בזדון, הפיקו לקחים, ואני מקווה מאד שהשנה זה ייראה יותר טוב.

אין מה לעשות - כל דבר שעושים פעם ראשונה לא יוצא משהו, תנו צ'אנס. בסוף יהיה פה גם ספורט מוטורי נורמלי אולי...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

סליחה אבל עם מה שהיה באילת זה לא עבודה בעיניים אז אני לא יודע מה זה... לראות מכוניות פורמולה רנו שנוסעות במסלול יותר לאט ממה שאני יכול לסוע שם עם הראלי זה בדיחה. וגם הפעם זה לא נראה רציני לפי ההדמיה שיש באתר שלהם לגבי ה"גימקאנה" שכיביכול אמורה למיין את המתחרים.

בהחלט מפרגן לאנשים שרוצים לעשות פה שינוי ולעשות דברים גדולים, אבל כשזה לא עבד בצורה מסויימת בפעם הראשונה לעשות את זה שוב פעם שניה זה מגוחך, מקווה שאני טועה אבל נחכה ונראה...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
השנה מדובר על 350 ש"ח שתמורתם אתם מקבלים הזדמנות לג'ימקנה ברכב של ההפקה, למדוד את היכולת מול כל השאר.

תאמינו לי שיש לי הרבה בבטן על ההפקה של שנה שעברה (הייתי חלק מהנבחרת באילת). אבל אני יוצא מנקודת הנחה ששום דבר

אין מה לעשות - כל דבר שעושים פעם ראשונה לא יוצא משהו, תנו צ'אנס. בסוף יהיה פה גם ספורט מוטורי נורמלי אולי...

קודם כל, צריך להבין מה זה "ג'ימקאנה" מבחינתם. גם שנה שעברה הם דיברו על ג'ימקאנה ובסוף היה סיבוב אחד מסכן ב-30 קמ"ש בין קונוסים, שלקח 15 שניות.

ג'ימקאנה אמיתית זה כמה אימונים, מדידת זמנים וגמר. פה נקבל כנראה שני סיבובים בלבד במסלול קצרצר. אז שווה 350 שקלים זה לא יהיה.

אבל אין לי בעיה עם זה. הם הרי צריכים להרוויח וזה בסדר. אבל השנה אין תירוצים. אנחנו רוצים לראות תקנון מסודר. אנחנו רוצים לדעת כמה אנשים מתוך כמה יגיעו לצרפת (כתוב שם 10 אנשים ל-1000 איש. זה אומר שיהיו 20 ל-2000 איש? ומה החלוקה בין מקצוענים, גברים ונשים?), אנחנו רוצים לדעת אם יהיה סבב שני של מיונים כמו שנה שעברה, אנחנו רוצים לדעת מה בדיוק יהיה בצרפת ומה יהיה בארץ. אני ממליץ לאנשי FIL לפרסם את הכל בהקדם - זה יהיה רק לטובתם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שחסרים הרבה פרטים, הם גם הבטיחו בפייסבוק שיעלו יותר פרטים בקרוב. שלחתי גם כמה שאלות להפקה בעניין.

אבל בין זה לבין לבוא ישר בקריאות 'רמאים וגנבים' יש מרחק..

מבחינתי אם תהיה ג'ימקנה כמו שהיה ביום המיונים השני בשדה תימן - זה שווה לי 350 ש"ח. פשוט בגלל שאין שום אופציה

אחרת..כרגע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין איך אנשים הולכים להירשם שוב לדבר המבזה הזה. זה אירוע יחצני פרסומי גרידא, לא שום דבר שנועד לקדם ספורט מוטורי או משהו שיענה על הדרישות של חובבי רכב. תוסיפו לזה את האמינות המוטלת בספק של המארגנים ומי שהולך לשלם על זה כסף כנראה שמגיע לו. אתם באמת לא זוכרים את כל השרשורים על פורמולה ישראל משנה שעברה??? :shock:

לדעתי, אירוע עממי כמו שהתרחש בשבוע שעבר בשדה תימן יביא הרבה יותר קהל, לא הבדיחה שזכתה לכינוי "פורמולה" באיזה מסלול קטן, צפוף ומאולתר בסוף העולם שמאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
CASPER,

זה בדיוק בשבילך !!!

תגיד לבועז שכבר שילמת בשנה שעברה :roll:

אני בדיוק מתלבט האם השתתפות חינם ב"אירוע" של השנה יהיה פיצוי הולם מבחינתי...

חבר'ה קצת נסחפתם..

גם שנה שעברה אף אחד לא בא לעבוד עלינו בעיניים. היו כשלים בהפקה ובתוכנית העסקית, מה שגרם בסופו של דבר לכך שכל המיזם

לא ממש הכניס רווחים למפיקים. מה שהוביל לזה שלא החזירו כסף גם לאנשים שהיה מגיע להם, וגם חברי הנבחרת לא קיבלו

מה שהובטח להם והיה כתוב שחור על גבי לבן בתקנון. החלקנו..מה לעשות.

שלומי, אני מציע לך לקרוא קצת כאן ובכלל לעשות חיפוש על פורמולה ישראל בפורום הזה.

כל מה שחברת ההפקות הזאת הבטיחה בעבר היה בין לא נכון לבין לא מדוייק.

לא יודע איזה ג'ימקאנה תהיה שם ואם תהיה לא יודע אם תצליח לבצע אותה כי ניסיון העבר מלמד שאין הגבלה על כמות המשתתפים, פשוט כמה שיגיעו יגיעו ולא משנה אם זה הגיוני לגודל ההפקה.

אני כבר מחכה להופעתו של אביחי נציג ההפקה כדי שיתחיל שוב להסביר את מעללי ההפקה שהעומד בראשה לא סופר אותו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...