Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2012 - נפתחה ההרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי שאני יודע מה היה שנה שעברה..אני לא צריך לעשות חיפוש. הייתי חלק מהנבחרת באילת וראיתי איך הדברים עובדים מבפנים.

ולא ממש אהבתי את מה שראיתי.

אני רק טוען שכל הכשלים שהיו לא נבעו מרמאות או רצון לעבוד על אנשים. הם פשוט לא תכננו נכון, לא מבחינת הכנסות והוצאות,

ולא מבחינת ארגון בפועל. בועז מאירי הוא לא נוכל, הוא פשוט נכנס למשהו שהיה קצת (הרבה) גדול עליו.

זה לא אומר שהשנה יהיה אותו דבר. הפיקו לקחים, לקחו חברת הפקות רצינית (בימות הפקות), וחברו לקרוס קאנטרי שיודעים

דבר או שניים בארגון ארועים מוטוריים, אז אני חושב שצריך לתת להם קצת חבל.

סה"כ מדובר פה ב-350 ש"ח, לא אלפי שקלים. זה סכום סביר מאד לדעתי, בשביל לקבל הזדמנות לבחון את עצמך

בתנאים זהים מול כולם, גם אם זה יהיה קטן ומעפן.

אגב - הג'ימקנה שהייתה בשדה תימן שאורגנה ע"י מסלולים הייתה מצויינת. אם זה יהיה ברמה הזאת - דיינו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סה"כ מדובר פה ב-350 ש"ח, לא אלפי שקלים. זה סכום סביר מאד לדעתי, בשביל לקבל הזדמנות לבחון את עצמך

בתנאים זהים מול כולם, גם אם זה יהיה קטן ומעפן.

אני מוכן לשלם עבור ג'ימקאנה רצינית 350 ש"ח.

בשנה שעברה שילמתי 333 ש"ח עבור ג'ימקאנה ועוד מבחנים שאמורים להעריך את יכולתי כנהג. בפועל כל זה לא היה וגם אם היה כמות האנשים שהגיעו לא איפשרה לכל מי ששילם להראות את יכולתו. מעבר לכך, כשהבינו בהפקה את גודל הקטסטרופה נציג מטעמם הבטיח לי אישית החזר כספי (יש לי גם אימיילים שמאשרים זאת), רק חבל שהבטחות לחוד ומעשים לחוד ואת הכסף אני ועוד רבים אחרים לא ראינו וזכינו להתעלמות מוחלטת מבועז מאירי (לא עונה לאימיילים).

מבטיחים לכם ג'ימקאנה? לא בטוח שהיא תהיה רצינית או שווה משהו.

מבטיחים לכם קורסים בחו"ל בחינם? נראה...

אתם חושבים שיש לכם ביטוח כמשתתפים? אני מקווה בשבילכם שכן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בלי קשר לאורך הגימקאנה, לא הייתי משלם שקל לבועז מאירי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני אומנם לא ניגשתי למבחנים בשנה שעברה, אבל חברים טובים שלי התחרו, ושמעתי הרבה דברים על מה שהובטח ולא קויים.

מצד שני שמעתי גם שבועז מאירי הפסיד סכומי עתק ולמעשה נשאר חייב לספקים רבים בגלל כישלון הארוע, לא שזה תירוץ

הארוע הפעם מופק על ידי עיריית אילת, ההפקה מקצועית הרבה יותר ומאורגנת יותר, מגרש גדול בפתח תקווה נסגר למטרות המבדקים וכמו שראיתם - חברת קרוס קאונטרי נשכרה לביצוע הפרוייקט - אותה חברה שהפיקה את אירוע הדראג והדריפט החוקיים הראשונים בארץ שהתרחש בשדה תימן לפני כשבוע וחצי.

אני יודע שמעבר לפורמולה, אמור להיות גם תחרות דריפט שלנו ועוד פעילויות ספורט מוטוריות אחרות.

אני חושב שמעבר לארוע המרכזי, מדובר על הפקה ענקית שמקדמת את הספורט המוטורי הישראלי קדימה.

בקיצור - אני נותן להם את ההזדמנות השניה מתוך אמונה שהצלחה שלהם היא גם הצלחה של כולנו!

פורסם

נחכה לפרטים מדוייקים קצת יותר מפרסומון במייל שלא כתוב בו כלום או דף פייסבוק.

ואם מישהו חושב אחרת, אז כמובן שבתקנון כתוב שלהפקה מותר לעשות מה שבא לה גם אם עברת את המיונים ולכאורה נבחרת

אברה קדברה

פורסם

מפיק טיפש שחשב שאחרי 2000 שנות גלות כולם יקפצו בהמוניהם לראות את התחרות באילת ביקש מחירים בשמים , והתוצאה , מיעוט של אנשים שהגיעו.

מפיק טיפש שהבטיח כאן להחזיר לאנשים כספים וחוץ מהבטחות דבר לא נעשה

מפיק טיפש שבונה על זכרונם הקצר של הישראלים הכמהים לספורט מוטורי

הפעם אפילו על הגימיק של נסיעה לצרפת ויתרו והשהות באילת על חשבון המתחרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - לא ויתרו על הנסיעה לצרפת, זה עדיין חלק מרכזי מהמשיכה לעניין.

השהות באילת הייתה על חשבון המתחרים גם שנה שעברה - רק שזה לא היה ברור מראש, הופתענו לגלות את זה שבוע לפני המירוץ..

המחירים למירוץ באילת באמת היו חסרי כל היגיון, ואמרתי לבועז את זה מיד כשהתחילה המכירה של הכרטיסים.

הוא לא הקשיב כמובן והתוצאה שגם אחרי שחתכו מחירים ברגע האחרון לפחות מ-100 ש"ח לכרטיס - זה היה מאוחר מדי.

בנו שליש מהיציעים שתוכננו בגלל המכירה הדלה, וגם אותם לא מילאו בשני הימים.

כרטיס היה צריך לעלות בין 50 ל-80 ש"ח לדעתי, בהתחשב בזה שאנשים צריכים להגיע במיוחד לאילת וזאת העלות העיקרית.

אני מהמר שגם השנה אלפים יירשמו למיונים, זה פשוט הדבר היחיד שיש היום ל'פשוטי העם'. זה לא שיש לו מתחרים.

אני גם די בטוח שההפקה תהיה הרבה יותר טובה, ולו רק כי קרוס קאנטרי מעורבים, וחברת הפקות מבוססת (בימות הפקות).

מעבר לזה נראה שהפיקו לקחים משנה שעברה והמיונים השנה לא כוללים את כל המבחנים הטיפשיים של שנה שעברה,

אלא נהיגה נטו.

כמובן שגם על זה יהיו כאלה שיבכו - כי זה לא פייר שאין להם ניסיון בג'ימקנות וכו'. אין מה לעשות, תמיד מישהו יהיה לא מרוצה.

אבל אני חושב שצריך לתת הזדמנות שניה, כי באמת מדובר בחבלי לידה - דברים שלא עשו בסדר גודל כזה לפני בארץ.

אז סביר שעושים טעויות, ומטעויות לומדים..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השהות באילת הייתה על חשבון המתחרים גם שנה שעברה - רק שזה לא היה ברור מראש, הופתענו לגלות את זה שבוע לפני המירוץ..

..

זה מהתקנון סעיף 19 או כמו שמופיע אצלם סעיף 91

נבחרת הנהגים אשר תצלח את המיונים ותיבחר על פי שיקול דעתה של ההפקה תזכה לקורס

במכוניות פורמולה רנו בחודש דצמבר באילת.

יותר ברור מזה אין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צודק..פספסתי את זה. בתכלס - בינינו, זה עדיף. הנסיעה לצרפת הייתה די מיותרת בהתחשב ביחס עלות/זמן מסלול.

ברור שהיה כיף ונחמד, אבל מבחינת ההפקה העלות של להטיס 30 מתחרים + צוות מלווה, לינה ואוכל, היא משמעותית מאד,

ולא מצדיקה את העניין. בנוסף לזה - כמו שקרה לנו - מזג האויר מאד לא צפוי ובמקרה של גשם זה מאד בעייתי.

עדיף שיהיה למתחרים עוד זמן מסלול על המסלול באילת, במזג אוויר ידוע מראש.

אולי ככה המירוץ ייראה יותר כמו מירוץ ופחות כמו סיבוב הכרות על המסלול...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן אבל הפעם כל השהייה באילת היא על חשבון המשתתף, מה שמוריד משמעותית מהאטרקטיביות של כל הסיפור. קודם לא היית צריך לשלם כלום. עכשיו אתה צריך לשלם כמה אלפי שקלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שזה שאת השהייה באילת הם לא משלמים זה די חוצפה. אנחנו היינו בשוק כשאמרו לנו שהשהייה על חשבוננו שנה שעברה.

אתם הולכים ומטיסים כ-50 איש לצרפת, כולל מלונות (סבירים מאד), ארוחות וכו', כל זה בשווי עשרות אלפי שקלים,

ובסוף מתקטננים על 200 ש"ח ללילה במלון מעופש באילת ?

אבל כבר אז הבנו שהם בבעיית תקציב, כשהתחילו להגיד לנו שחליפות, נעליים וקסדות יהיו, אבל בכמות מוגבלת ו'יד שניה',

ונצטרך להחליף בינינו במהלך המירוץ, עוד 'עיגולי פינות' כאלה ואחרים.

מצד שני - אפשר להסתכל על זה בצורה אחרת - למה הם חייבים לך בכלל משהו ? אתה משלם 350 ש"ח, מקבל תמורת זה

אפשרות לנהוג ב2 מקצים ולהפגין את היכולת שלך בנהיגה על רכב לא שלך. זה כבר מהווה תמורה לדמי הרשמה לדעתי.

בנוסף אתה מקבל את האופציה להכנס לנבחרת.

אם במקרה יצא והתברגת לנבחרת - אתה מקבל את הזכות לנהוג במסלול על רכב מירוץ ללא עלות.

אז לא שווה לך תמורת זה לשלם על עצמך את השהות באילת ?

לי זה נראה שווה...אבל זה רק אני :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הם חייבים לעשות את מה שהם התחייבו לו. אם השנה הם מתחייבים לפחות (וזה הגיוני, כי הם קפצו הרבה מעל לפופיק בשנה שעברה, בצורה שילד בתיכון היה יכול לחשב ולגלות שהיא לא אפשרית כלכלית) אז שיהיו מוכנים לכך שיהיו פחות נרשמים.

אגב, אני בניגוד אליך ממש לא חושב ש-350 שקלים לשני מקצים זו תמורה טובה. לכן אני מתייחס לזה בתור "סיכוי להגיע לקורס פורמולה" ואז זה כבר עניין אחר. ובאשר למימון השהייה באילת - בהחלט יכול להיות שמבחינתי זה יהיה דיל ברייקר. אבל נראה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובתגובתך הבאה אתה כותב שהנסיעה לצרפת היתה די מיותרת :oops:

ובסוף אתה עוד מנסה לשכנע אותנו שהסתברותית, מדובר בדיל טוב, כי אתה יכול לקבל הרבה בתמורה ל-350 שקל.

אפשר גם לזכות בפרס ראשון בלוטו בפחות מ-6 שקלים...

בקיצור, את החרטה(במילרע) הזאת כבר הבנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...