Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2012 - נפתחה ההרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דראג ? איפה ב50 מטר שיש שם ? עדיף שיעשו אירוע אחד נורמאלי כמו המרוץ דראג שהיה מאשר פסטיבל שיקרי שהקשר בינו לבין מרוץ זה היציאים של הקהל... אני בספק אם השנה אנשים יטרחו לסוע לאילת לאור מה שהיה שנה שעברה, במיוחד עם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהקהל היה מקהילת הרכב והספיקה לו פעם אחת לראות את השקר שנקרא פורמולה ישראל...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני הבנתי המסלול הוא באותו מקום,

אולי יערכו בו שינויים מסויימים, אבל הבסיס נשאר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אף אחד לא צועק, אם ככה אז נחכה ונראה...

קשה לי להאמין שיש שם אפישהו במקרה רצועת אספלט באורך של קילומטר, שלא נדבר על זה שיסללו אחת במיוחד למרוץ וגם אם כן אני מאוד בספק כי כל השטחים מסביב לאילת שמורות טבע. ובנוסף מעניין כמה מתחרים יסכימו לשלם על גרר מאיזור המרכז לאילת ובחזרה... כמו שאני תמיד מקווה שאני טועה אבל כרגע אני מעדיף ליהות פסימי.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

לא חייבים קילומטר. הדראג הוא ל-400 מטר ואין שום צורך ביותר מ-700-800 סה"כ כולל מרווח עצירה נורמלי.

בנוגע לגרר - אפשר לשכור ביחד גרר ל-4 מכוניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי זה סתם חרטא אם היו רוצים לעשות משהו נורמלי כל מה שצריך לעשות זה להשכיר 5-10 סוזוקי אלטו, מביאים אותן לכוכב יאיר, כל אחד מקבל 10 הקפות, 7 אימון, ו-3 בדיקה. ההקפה הכי מהירה מההקפות בדיקה נחשבת, % הזמנים הכי מהירים עוברים שלב. לא צריך "הפפנינג מוטורי" שלפי שנה שעברה זה כמו להגיד על פתירת סודוקו ספורט אקסטרים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בנוסף לרמה העלובה של האירוע בשנה שעברה, התכנון שלו היה מעליב עוד יותר.

עשו כזה רעש גדול על "אירוע הספורט המוטורי הרציני הראשון בישראל" וש "כל אחד יכול להשתתף", ובסוף מה היה? מירוץ סלבים, מירוץ מנכ"לים, מירוץ "יש לי הרבה כסף אז אני יכול לקנות את דרכי אל האירוע כדי לשחק קצת במכונית המגניבה הזו", ובצד, כבדרך אגב, מירוצים של מתחרים אמיתיים שבאו בשביל הספורט המוטורי.

לדעתי זה היה גועל נפש, ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו הפעם. אם אני כבר בא, אני בא לראות ספורט מוטורי, לא חבורת עשירים ופליטי טלויזיה משחקים ב "מכוניות מתנגשות" בגרסה יקרה במיוחד.

*כסייג והבהרה למה שנאמר פה- אין לי בעיה שמנכ"ל כזה או אחר או סלב בגרוש כזה או אחר ילכו לעבור קורס מקצועי של נהיגה על פורמולה רנו, ויהיה מירוץ אמיתי בין מנכ"לים, אבל מנכ"לים שהתמקצעו בנהיגה. הבעיה שלי היא הזלזול של מארגני האירוע באירוע אותו הם מארגנים.

• תוכן חדש...