Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פיאסטה מבוססת על שלדה של מזדה 2 שנחשבת שלדה טובה לקטגורייה.

ספארק, היום בדיוק ראיתי אחת בנתיב השמאלי גורמת לעומס תנועה בניסיון לעקוף משאית בכביש בין עירוני, היא כמובן לא הצליחה במשימה הזאת כי לאותה עלייה מנוע 1 ליטר + מזגן לא סוחב מעבר ל-60, כאשר שאר הרכבים יכולים לנסוע 90 כחוק. כניראה נהג הזה היה רגיל לרכבים יותר חזקים ולא לקח בחשבון עלייה. עוד הוכחה למה רכב מיני עדיף לשימוש עירוני.

דוגמה שלא מוכיחה כלום, לך תדע באיזה הילוך היה אוטו ולמה נהג-טייס לא הוריד הילוך. אני עם 107 בעליה של דרך משה (נשר-אוניברסיטה) נוסע 90-100 עם אותו מנוע 1.0 ליטר.

פורסם

כמו כן יכול להיות שהוא לא היה בהילוך מתאים,כשעשיתי נסיעת מבחן עליה,התרגלתי לזמינות הכוח בדובלו,ולכן העברתי הלוכים מוקדם מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חמוד, דיברתי על צריכה בינעירונית,

משולבת נעה באיזור ה1:14-1:15, עדיין שוה לי לנסוע ברכב נורמלי כמו בנאדם.

חחח אם הקליאו שלך שלא רחוקה מה 107 נחשבת רכב נורמלי כמו בנאדם.

אז מה יגיד בנאדם עם רכב אוטומטי משפחתי? שאוכל נגיד 1:12? "אני נוסע כמו מלך?".

פורסם
חחח אם הקליאו שלך שלא רחוקה מה 107 נחשבת רכב נורמלי כמו בנאדם.

אז מה יגיד בנאדם עם רכב אוטומטי משפחתי? שאוכל נגיד 1:12? "אני נוסע כמו מלך?".

אולי זה מה שהוא יגיד,

אבל בתחנת הדלק אני לא בוכה על 1:12, ואני עושה בעיר 1:12-1:13, ומחוץ לעיר עם עקיפות ומהירות 100 קמ"ש עושה 1:18 בערך, שזו אחלה צריכה לסופר מיני עם מנוע צנום נפח.

וההבדל הוא גם במחיר, הקליאו שלי עולה 70 אלף ש"ח, רכב משפחתי עולה 120 אלף ש"ח לכל הפחות (למעט מבצעים כמו ה308 שנמכרת עכשיו ב110K).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...