Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב פה מאחר שלא מצאתי שום פורום שיתאים לזה יותר.

אני מחפש דרך לשנע רכב ספורט באופן קבע ממקום למקום, לא משהו חד פעמי אלא על בסיס שבועי כך שנוחות וקלילות זו הדרישה המהותית ביותר.

מדובר ברכב ספורט מאוד נמוך, מושך את העין (רצוי עגלה סגורה), וחשוב שיהיה נוח להעלות ולהוריד את הרכב בכמה דקות.

הדבר האחרון, כמו שציינתי אני אעגן את העגלה/גורר לשברולט סילברדו כך שדרושה התאמה בין השניים.

יש למישהו רעיונות? הצעות? נסיון?

פורסם

בזמנו התעניינתי על רכישת עגלה שטוחה להובלת רכב.

אם אני זוכר נכון, האורך המכסימלי האפשרי הוא 4.2מ'. עבור הרכב שלי זה היה קצר מדי (מעל 6 מ').

העגלות האלה נמוכות יחסית, כך שלא אמורה להיות בעיה עם רכבים נמוכים. מקסימום מתקינים רלסים טלסקופיים או מתקפלים כדי להשטיח את זוית הגישה.

ס"ג של מחיר עמד בזמנו על 20 אש"ח לחדשה.

לגבי עגלה סגורה, אני בספק אם זה אפשרי היות והרכב קצת בולט מעבר לגבולות העגלה. יותר פשוט לכסות את הרכב בכיסוי נקשר.

סילבראדו מתאים מבחינת רישוי לגרור רכב (מבחינת משקל). לגבי גובה וו הגרירה, לא אמורה להיות בעיה. יש תקן לגובה הוו, ומין הסתם העגלות הנמכרות עומדות בו.

בזמנו קיבלתי הצעות מחיר מציקי בפתח תקווה וממרכבי נוע בקרית ביאליק.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...