Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המעבר וקצת סידור נשארו לי 5 שקיות ענקיות של בגדים מעולים שאני פשוט לא לובש יותר,

איפה ניתן לשים את הבגדים שיגיעו לידיים הנכונות או לתרום אותם?.

פורסם

תתקשר למוקד העירוני ושאל איפה יש מיכלים מיוחדים למיחזור בגדים משומשים.

לחלופין, תתקשר לויצ"ו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מכיר את פ"ת, אבל בחיפה יש כמה אופציות, ואני מניח שהן די נפוצות:

1. יש "מרכזי מחזור" שבהםכלובי בקבוקים, מתקן ליזות קרטון, מתקן לאשפה אלקטרונית וגם מיכל גדול לבגדים.

2. יש ארגונים - כגון ויצ"ו - האוספים תרומות. חפש את הסניף המקומי.

3. יש בנו"ש מרכז קליטה עם אוכלוסיה אתיופית שתמיד שמחה לקבל בגדים משומשים. ממניחים שק עם הבגדים, הילדים אוספים אותם תוך דקות, לכל היותר.

4. הפתרון שבו אני משתמש - משאיר לעוזרת היא תמיד שמחה לקבל חבילה. כנראה שיש רשת של עולים מרוסיה שמפיצים או סוחרים בבגדים המשומשים ושאר חפצים שאינם שימושיים אצלי אבל עשויים להתאים לאחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם בא לך לעשות מעשה טוב, גש עם הבגדים לארגוני סיוע של "מלבי" (MALBI, לא MALABI).

לפני מספר שבועות גיליתי שהבגדים שאנשים שמים למחזור מתוך כוונה טובה שמישהו יעשה עם זה חסד, הולכים למטרת רווח.

הבגדים נמכרים במחיר של 7 שקלים לקילו למוסכים (ניקוי ידיים / ספיגת שמן ועוד...)

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כמו שכבר אמרו רוב המיכלים ל"מיחזור" או "תרומה" שאין עליהם שם הוליכם לרווח.

חלקם כסמרטוטים וחלקם נמכרים בשטחים.

כך למשל ניתן לראות ערבים בשטחים עם חולצות של גולני (יש תמונה מפורסמת של ילד כזה) ושלל חולצות סוף מחזור/מסלול/טיול/תנועת נוער וכו'.

דרך ויצ"ו זה נמכר בסכומים סמליים לכל דורש, בדרך כלל הדורשים שם הם נזקקים, ובכל מקרה הכסף הולך לויצ"ו.

לכן עדיף למסור לויצ"ו.

דרך נוספת היא למסור לבית השנטי בת"א, לפני כמה שנים מסרתי שם עם האקסית שלל בגדים שלה, הבנות שם זרחו מאושר לקבל בגדים אופנתיים ומגניבים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בפ"ת ברח' גיסין מערבית להצטלבות עם רח' פינסקר- מול הפיצוציה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש גם את אתר אגורה, אם אתה מכיר, תורמים שם הרבה דברים, החל מבגדים ועד טלוויזיות ומחשבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לאחר המעבר וקצת סידור נשארו לי 5 שקיות ענקיות של בגדים מעולים שאני פשוט לא לובש יותר,

איפה ניתן לשים את הבגדים שיגיעו לידיים הנכונות או לתרום אותם?.

יש ויצ'ו ברח' שפירא 32, יש להם אפילו "חלון" מיוחד להתרמת הבגדים גם בשעות שהם לא נמצאים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...