Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתאמת גיר ל-R750

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה!

האם מישהו יכול לומר לי בביטחון מלא איזה גיר מתאים למנוע של GSXR750 מודל 91

אני יודע ש-85-87 מתאים וגם 90-91 מתאים

האם 88-89 מתאים?

האם 92 ומעלה מתאים?

בנוסף אם יש למישהו גיר כזה למכירה אני אשמח לקנות(הודעות בפרטי)

למנהלים:אני יודע שזה לא פורום מכירה אבל הנושא קשור:wink:

תודה לכל העוזרים

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

קראתי לגביי המצוקה שלך(גיר למנוע ואולי אני אוכל לעזור לך -אם אתה עדיין זקוק לזה- יש ברשותי מנוע קזה אני רק צריך לוודא שהוא בשנה שמתאימה לך ואז נראה מה הלאה.)אם יש עוד משהו שאתה צריך לאופנוע הנ"ל צור קשר.

עידן

פורסם

קודם כל תודה

הסתדרתי והאופנוע נוסע!

אני אתקשר אליך לגבי חלקים נוספים שאני צריך

גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קודם כל תודה

הסתדרתי והאופנוע נוסע!

גורג

•  

פורסם
קודם כל תודה

הסתדרתי והאופנוע נוסע!

גורג

יופי ג'ורג אז הסתדרת והאופנוע נוסע....

אבל איפה ל@$@#זל התמונות?!?!?!

פורסם

כרגע אני מריץ אותו(מנוע חדשששש לגמרי,וחזק לגמרי)

אז אני מעדיף להיות בלי הפרינגים

ברגע שאסיים מבטיח תמונות!

גורג

•  

• תוכן חדש...