Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור כפי שחלק ממכם יודעים אני מחזיק בחיפושית (בעלת החיפושית תושבת חוץ שלא חיה בישראל ואני מה שנקרא הבייביסיטר של החיפושית). בעלת החיפושית מתכננת שנה הבאה לקחת את החיפושית לשוויץ לצמיתות . ובעקבות כך ביקשה לעשות קצת שיפוצים ותיקונים . לכן לפני כחודש החיפושית (1300) נכנסה לשיפוץ די מקיף בידיהם הנאמנות של צוות מוסך ״איחוד המוסכים" פתח תקווה . בעלי המוסך מומחים לחיפושיות ועושים מלאכת קודש . אז מה בתוכנית השיפוץ : מנוע חדש/מחודש , מדרגות צד חדשות , גומיות מקוריות עם ניקל לכל החלונות , שיקום מערכת פיקוד חשמל (ידית מגבים , צופר וכ״ו) , ביטול פנסי איתות צדדים לא מקוריים (שהותקנו על ידי הבעלים הקודם) כיסוי חדש לרשת מנוע אחורי , תיקון מערכת נעילת תא המטען , פנסי לד חדשים קדמיים, ריפוד גג פנימי , פוליש לגג חיצוני . החיפושית שחורה אגב ובעברה הייתה כבר סגולה ולפני כן לבנה . תמונות בקרוב. בעלי חיפושיות אם אתם מחפשים מוסך מקצועי אמין וחסר פשרות ממליץ מאד לגשת למוסך איחוד המוסכים (רחוב מרכוס , אזור תעשיה סגולה , פתח תקווה).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא רק בעלי חיפושיות, אני מטפל שם בפג'ו של חברה שלי, בפנדה של אבא שלה, ואחי מטפל שם ברכבים שלו.

הם מטפלים בכל סוגי הרכבים, באמינות ובחיוך.

(גלוי נאות: שני האחים חברים שלי)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ואיך המחירים? בדרך מקומות שמתמחים שוחטים במחיר בלי בושה.

כמה עולה האוברול?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כמה עולה האוברול?

שי ידידי, קודם כל למוסך הזה הגעתי בעקבות המלצות (רבות יש לציין) של חברי מועדון החמש , חברי מועדון החיפושיות וגם המלצה חמה של מתניה .

מחירים ברגע שהרכב ייצא מהמוסך אשמח לשתף במחיר.

בגדול אומר לך שמדובר באחד המוסכים היותר מקצועיים ויותר אמינים שהכרתי בחיי. אגב ראיתי שיש מספר שגרירויות שמביאים את הרכבים לטיפול אצליהם .

מן הסתם מקצועיות עולה בהתאם אבל מצד שני הם לא שוחטים והם הוגנים לגמרי .

ואני בהחלט ממליץ בלב שלם לכל בעלי רכבי אספנות בכלל ובעלי חיפושיות בפרט להביא את הרכב אליהם לשיפוץ ותיקון.

אגב מישהו שאל אותי מה הטלפון שלהם והכתובת המלאה אז הכתובת היא רחוב האלוף דוד מרכוס 7 , פתח תקווה טלפון : 03-9343515

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כמה עולה האוברול?

ראה חתימתך.

והם לא יקרים.

צביקה מה עם תמונות של הרכב?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי יש ויש .

יקר לא בהכרח אומר שזה טוב . ואתה יודע על מה אני מדבר בעיקר עם החיפושיות ובעלי המקצוע בענף.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...