Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר במיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

יש לי מיני מיינור שנת 82 אוטומטית, עשיתי טיפול כללי במנוע ועכשיו אני בבעיה אחרת, הגיר שלי לא עובד, מה עליי לעשות:

1. אם אני מחליף גיר אני לא יודע אם הוא תקין וזה יכול לגרום להרבה בזבוז כסף.

2. האם ישנה אפשרות להחילף את הגיר האוטומת שלי לגיר רגיל(שנת 82)?

3. אם אני מחליף את כל המנוע למנוע של מטרו עם גיר רגיל, איך אני מבקש אישור על כך, במשרד הרישוי לא רוצים לתת לי, מה עושים?

בבקשה תעזרו לי כי אני "תקוע" עם הרכב אחרי הוצאה כספית גדולה ועדין לא נוסע .

תודה מראש, שלומי

פורסם

פנה למכון לגירים אוטומטיים "גיר-און", בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5625035 ובקש את מוטי

והתייעץ איתו לגבי תקון או שיפוץ הגיר שלך, מחירים אפשרויות וכו'.

תגיד לו שאני הפניתיך.

בברכה - רפי לין

פורסם

היי

תודה על העזרה!

דברתי עם מוטי והוא אמר לי להחליף את השמן במנוע, וזה באמת עזר לי אבל זה עדיין לא עובד כמו שצריך ולא ניתן לנסוע, יש לי ספר של מיני ושם כתוב שבמקרה שלי צריך לפתוח את הגיר ושם יש ברקסים, פתחתי אבל אני לא יודע באיזה מצב הם צריכים להיות, פתוחים, סגורים או ךפי מידה מסויימת.

אם אתה יכול לעזור לי אני אשמח מאוד, כי עכשיו אני בטוח שמדובר בכיוון ולא בבעיה אחרת בגיר.

תודה מראש

שלומי

• תוכן חדש...