Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע קר מתקתק - פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוצע טיפול 120K לפני חודש (מוסך כללי).
למוסכים כלליים בארץ -מבלי להכליל כמובן- ישנה נטייה מטומטמת להשתמש בצמיגות הכאילו אוניברסלית 10W40 בעוד שלרכבך צריך להשתמש ב-5W30. כמובן שאני עדיין לא יודע באיזה שמן הם באמת השתמשו אבל הבעיה העיקרית היא שגם אתה לא יודע. לכן, דבר ראשון אמת עם המוסך את עניין שמן המנוע + סוג פילטר השמן אשר הרכיבו (מקורי? חליפי?).

האם אני מזיק למנוע כאשר אני נוסע כך או שזה יכול לחכות לטיפול הבא?
באם מדובר בחוסר שימון בהנעה קרה אז ודאי שאתה מזיק באופן בלתי הפיך למנוע (שחיקה מוגברת ובלאי מואץ). באם מדובר רק בכיוון שסתומים כמו שאייל צבי ציין אז הנזק העיקרי הוא שהמנוע לא עובד מספיק מדויק ובהתאם לזה גם תיתכן ירידה בהספק המנוע (שבפוקוס הוא גם ככה חלש לתפארת אז חבל על כל סוס :lol:).
פורסם

כפי שציינתי תחליף שמן ופילטר שמן. אין שום קשר לתזמון שסתומים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני קצת מבולבל:-(

האם כיוון שסתומים היא הסיבה או השמן והמסנן שהוחלפו לפני חודש???

האם ניתן לכוון שסתומים לבד ואם כן איך הדבר נעשה.

אציין כי גם בנסיעה ישנם תקתוקים אם כי מזעריים (אולי כי אני מחפש אותם...)

• תוכן חדש...