Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

סוף סוף קניתי זוג רמקולים אחוריים לסובארו די.אל שלי.

הם עלו לי 300 שקלים (עבודה חינם כולל העברת חוטים וחיתוך הדיקט בסך הכל עבודה לא קלה).

הרמקולים הם של אודיובנק - איך הם צריכים להיות ? זו באמת חברה מוכרת? לא כ"כ שמעתי עליה (לטענת בעל המקום זו חברה מוכרת ואלו הם רמקולים טובים).

לא כ"כ יצא לי לשמוע בהם, רק מעט, כי יש לי בעיה בחשמל באוטו ומחר אני אמור לעבור במוסך.

הרמקולים הם עגולים ולא ביצה, 180 וואלט , הגודל 5 ומשהו - פחות מ6.

איך הם ? הדיל טוב?

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום.

הרמקולים הם של אודיובנק - איך הם צריכים להיות ? זו באמת חברה מוכרת? לא כ"כ שמעתי עליה (לטענת בעל המקום זו חברה מוכרת ואלו הם רמקולים טובים).

תודה.

אודיובאן! או אודיובנק?

אתה מתכוון ל-5.25 אינץ'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קנית כבר, אז מה זה משנה?

זה משנה כי אני רוצה לדעת אם נפלתי בפח או שבאמת קניתי משהו טוב שיחזיק לי באיכות טובה כמה שנים טובות....300 שקל....

זה 5 ומשהו אני לא כ"כ זוכר.

אודיובנק אם אני לא טועה מחר אני אבדוק שוב.

פורסם

אנשים מישהו אומר פה שהוא קנה רמקולים והוא שואל אם הם טובים וידועים ומוצלחים...

מה זאת היציאה הזאת ...קנית כבר!!!!

דיי אתם יכולים להגיד ולא להיות תוקפניים...(נ.ב- תמיד אפשר להחליף- במידה ויש צורך)

פורסם
אנשים מישהו אומר פה שהוא קנה רמקולים והוא שואל אם הם טובים וידועים ומוצלחים...

מה זאת היציאה הזאת ...קנית כבר!!!!

דיי אתם יכולים להגיד ולא להיות תוקפניים...(נ.ב- תמיד אפשר להחליף- במידה ויש צורך)

תודה על ההגנה אדוני הסנגור:wink: ..... אני מבין שסוף סוף קניתי משהו בקשר לאודיו שהוא פירמה.....

רמקולים לא חייב לקנות פירמה....עם הזמן אולי יהיה צריך להחליף את הרדיו דיסק (בפעם הבאה רק פירמה למרות ששלי מחזיק דיי טוב) ב"ה בפעם הבאה אני אקנה מגבר....

השאלה פה האם עשיתי עסקה טובה או נדפקתי ועבדו עליי?!

תודה, יוסי.

פורסם

הרמקולים הם של AUDIOBANK ורק רציתי לדעת אם היא חברה טובה....

סופר לנסר זה לא שקניתי בית בשטחים ועכשיו אין מה לעשות.....!

קניתי רמקולים 5 ומשהו אינטש של אודיובנק אחוריים ב300 שקל ורציתי לדעת אם הם שווים את המחיר.

יוסי.

• תוכן חדש...