Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לרכבי נגרם נזק מנמילם שכנראה אכלו את צמת החשמל ברכב, הרכב עדיין לא היה במוסך.

אבל על פניו ניראה שהלך המחשב של הרכב.

השאלה היא כזו, את מי אפשר לתבוע על הנזק?

בביטוח אמרו שאפשר לתבוע את הביטוח ולשלם השתטפות עצמית, מה שיגרום לעיבוד הפרמיה.

האם אפשר לתבוע את העירייה שלא עשו ריסוס בחניות מוסדרות?

פורסם

בזמנו בפורום,דובר על בעיית נמלים בסוזוקי בלנו,שעשתה בבעלים של רכבים דומים שמות.

באיזה רכב מדובר ? האם יש לך פוליסת מקיף ? אם לא,אין לך את מי לתבוע לפחות בינתיים.

תוכל לצלם את המקום ולהתלונן בשטח השיפוט של העיר/עיירה/מושב וכד'.

צריך לראות מה גודל הנזק בשביל לדעת וכפוף לקיום ביטוח מקיף,אם שווה בכלל לתבוע את הביטוח (גם אם קיים מקיף יש השתתפות עצמית בפוליסה לפי ההסכם ולא לשכוח,שהפוליסה תתייקר ב-3 השנים הבאות).נניח,שהנזק הוא 1000-1500 ש"ח-לא שווה לתבוע את הביטוח כי סכום התיקון יהיה שווה ערך או נמוך מהשתתפות עצמית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב הוא ג'טה ויש ביטוח מקיף, לפי דעתי הנזק הוא גדול בגלל שאין תקשורת עם המחשב של הרכב.

השאלה היא האם זה לגיטימי לתבוע את הערייה על נזק שכזה?

פורסם

אני לא יודע אם לעיריה יש חובה לרסס נגד נמלים, מכאן שיתכן ואין לך עילא לתביעה

אולי צריך לתבוע את יצרן הרכב שעשה צמה מחומר אכיל לנמלים, עכברים וכד'

גם אם לעיריה יש אשמה, אני יכול לשער שדרכך לא תהיה קלה. הם לא ישלמו בלי שתגיש תביעה לבית-משפט, שם הם ינסו להסביר לשופט למה אתה לא צודק ויצטטו עשרות סעיפים ותקדימים ואתה לא תדע כיצד לסתור זאת.מה שאומר שיתכן ולא רק תפסיד, אלא שגם עלולים לבקש ממך לשלם הוצאות.

אתה הרי תתקן בכל מקרה, אז קודם תתקן ותשלם מכיסך, אח"כ תחליט ממי אתה תובע כסף ואם כדאי לך. בכל מקרה, אם הביטוח שלך זה אופציה לתשלום, כדאי שתעשה את התהליך דרך שמאי שעובד איתם.

פורסם

אכלו את הצמה , למה מזה צריך להיפגע המחשב?

לתבוע אתה יכול את העיריה ואת היצרן .

לזכות בתביעה יהיה קצת יותר קשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...