Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור YATOUR למזדה 3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מתאם YATOUR YM6 חיברתי אותו כמו שהם מראים עכשיו כשאני מדליק את האוטו ונכנס בנגן ל CD הוא מראה לי EX 6:1 ואם אין שום דבר בתוך המתאם כמו USB אז הוא מריץ את הזמן שם. כשאני מכניס USB הLED של המתאם נכבה לUSB יש גם LED שנדלק מהבהב פעם פעמים ואז הנגן של הרכב פשוט נכבה. דרך היציאה AUX של המתאם הוא מצליח לנגן. יש למישהו רעיון או שמישהו נתקל בתופעה ?

תודה לעוזרים.

פורסם

לא הבנתי כלום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה בקשר לשאלתך riddik00 גם אני רכשתי את אותו המכשיר והתקנתי אותו לבדי בגולף שלי אחרי המון חיפושים ובירורים על המכשיר שכאן בפורום הזה כנראה אין הרבה נסיון איתו, ונתקלתי באותה בעיה כמו שלך כשחיברתי את ה אייפון דרך חיבור ה aux זה עבד ובאיכות טובה אבל כשחיברתי את ה usb המערכת של הרכב לא הצליחה לקרוא את התוכן שב usb ולא ניגנה דבר...

היום עליתי על הבעיה וחשבתי שתשמח לדעת שהבעיה שלך יכולה לנבוע ממספר דברים,

הוספתי תמונה שבא נותנים לך הסבר מדוייק מה לעשות ומה לא לעשות בכדי שה usb שלך יעבוד

במידה ועדיין לא הבנת תגיד לי אני ישמח לעזור...

Screen Shot 2012-09-08 at 12.31.12 PM.png

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רשכשתי גם כזה.

האם מישהו נתקבל בבעיה שאחרי שהאוטו כבוי, ואז חוזרים אליו, מנעים, מדליקים את הרדיו וזה נמצא על התיקיה האחרונה במספור , ולא משנה דיסקים, כאילו הם לא קיימים?

רק לאחר הוצאה של ה USB לכמה דקות זה חוזר לעצמו.

• תוכן חדש...