Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גלגל"צ מרכיבה את הפלייליסט שלה מהדברים הכי רדודים שאפשר למצוא - מזרחית בשקל, שירי פופ שכל העולם חורש עליהם ושירים של גרושות (נשמות מעונות מרימון כהגדרתו של בגירה) 15 -20 שירים שחוזרים על עצמם כל היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השעות הטובות ביותר ברדיו, מבחינתי כמובן, הם בין 12 ל 3 ברדיוס 100FM.

מנהרת הזמן עם ירון אשבל.

יופי של תוכנית, נוסטלגיה יפה ולא דביקה, שדרן עם הרבה הומור ומוזיקה ממחוזות ילדותי.

לגלגלצ אני פשוט לא מסוגל להאזין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השבוע היו עיצומים בקול ישראל,

רשת ב' הפכה להיות תחליף ל88 FM. שמחתי מאוד שסוף סוף היו שירים קלאסיים (יחסית... כן?) בסגנון VH1 או שנות השמונים, בלי דיבורים ובלי חפירות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
גלגל"צ זאת תחנה מחורבנת שמתמחה בשידור זבל עופות מזוקק, ועכשיו עם הטרנד המזרחי היא מחורבנת שבעתיים. אני מאזין לה בלית ברירה רק כאשר כל התחנות האחרות עוברות לפרסומות.

שמונים ושמונה אף אם.

+1, וכל מילה מיותרת.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אבל אתם מבינים שכל אחד המוזיקה היא לטעמו..

אני אישית שונא מזרחית, אולי אייל גולן בקטנה שיר פה ושם אם יוצא על הדרך.

בתאכלס אני שומע אלקטרונית טראנס והאוס, אני לא מוצא שום תחנה עם המוזיקה הזו..אז אצלכם עוד ניחא :p

מדי פעם ב 100 FM אני שומע איזה תוכנית נחמדה בלילה..לא מעבר

Opel Adam S 2017

פורסם

אני גם סובל מגלגלץ. לעיתים קרובות הם משמעים שירים כל כך מגעילים שפשוט קשה לחשוב מאיפה הם לקחו אותם (במיוחד לאחרונה שיר: "למה, למה, ... הלב נשרף", מזל שבבוקר אני לא אוכל הרבה אחרת לא הייתי יכול לנהוג כי הייתי מקיא על השמשה, כדי להבין עד כמה זה גרוע צריך להקשיב למילים). דווקא את השירים המגעילים ביותר הם משמעים עשרות פעמים ביום. אבל יש להם דיווחי תנועה וזאת הסיבה היחידה למה אני סובל אותם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...