Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגלצ תפסיקו עם המזרחית

LotusElise
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי שהתעצבנו עליהם שהם לא משמיעים מזרחית הם התחילו לדחוף מזרחית למקומות שלא קשורים בכלל.

הם פתאום מפסיקים את הפלייליסט. הdj יוצא מהחדר תופסים איזה נהג מונית שבדיוק עבר ברחוב ונותנים לו לשים שיר.

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גלגל"צ זאת תחנה מחורבנת שמתמחה בשידור זבל עופות מזוקק, ועכשיו עם הטרנד המזרחי היא מחורבנת שבעתיים. אני מאזין לה בלית ברירה רק כאשר כל התחנות האחרות עוברות לפרסומות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כששהיתי באיטליה לכמה שעות, סרקתי אחר תחנות רדיו באזור. לאחת מהתחנות קראו, ותחזיקו חזק, Virgin FM. בחיים לא פגשתי תחנה כל כך מגניבה, שמים רוק כבד, ופשוט חוגגים שם. אני מת ליום שבו תיפתח תחנת רדיו אמיתית לצעירים, לא ה99FM שמשמיעה לי כל היום אפרת גוש או ה100FM שבשיא הצהריים משמיעים לי שירים משנות ה70,80. עד אז, אני עם הפלאפון על הרדיו האינטרנטי, מאזין, איך לא, ל Virgin FM.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שמנהרת הזמן באמת אחלה, אבל כשאבא שלך מסתובב בבית כמו תוכי ואומר נונסטופ 'מנהרת הזמן עם ירון אשבל' אתה מתפלל ליום שבו ישתילו C4 לראש של מר אשבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

100FM היתה יכולה להיות תחנה מעולה אילולא הפרסומות שתופסות קרוב למחצית מזמן השידור. הם משדרים מוזיקה מצויינת ואני אוהב להאזין להם במיוחד בשעות אחה"צ-ערב.

בסופ"שים זה תלוי בטעם: במוזיקה עברית אין מתחרים ל-103FM ובלועזית רק 88FM.

ל-103 יש תוכניות מעניינות בלי קשר למוזיקה, אבל לא בכך עסקינן הפעם. מבחינתי, הנפילה היחידה שלהם זה דידי הררי. לא סובל אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטלפון הורדתי את האפליקציה של z100 ניו יורק

אני עכשיו שומע את השידורים שיש ב

itunes

אבל אני ממש בעד לערב עברי ולועזי אבל לא בצורה שגלגלצ עושים עכשיו.

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי.

אצלי זה ככה:

99FM בבוקר, טל ברמן ואביעד קיסוס.

שאר שעות היום 96.6, רזי ברקאי, יהיה בסדר, אבשלום קור ועוד !

זה רק אני שמרגיש זקן פתאום ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבוקר אם יוצא לי לתפוס את כל התוכנית, אז טל ואביעד ב99FM (אם לא אז בפודקאסט), כל שאר היום, 88FM, במיוחד ב14:00, נותן ברוק.

לפעמים, כש88FM קצת מגזימים עם כמות הג'אז, אז קצת RockRadio1 באייטיונז, או Rockland (שזו תחנה גרמנית נהדרת).

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר בערך 10 שנים מאזין רק לרדיו אינטרנטי.

shoutcast.com

http://www.di.fm

לא חסר בכלל, באיכות דיסק ומוזיקה מצוינת, ללא פרסומות וללא חפירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

372.jpg

כל מילה אחרת מיותרת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
שמונים ושמונה אף אם.

+100, כשכבר משעמם לשמוע דיסקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לרוב על 88 ומעבר לזה שהמוזיקה טובה, זו תחנת הרדיו הישראלית היחידה שמצליחה כל פעם מחדש להכיר לי דברים שמעולם לא שמעתי ולשלוח אותי לאינטרנט לבדוק במי מדובר.

בגל"צ/ גלגל"צ אין שום סיכוי שזה יקרהכי הפליי-ליסט שלהם מורכב בחלקו ממטרוסקסואל-מחומצן-מגולח-חזה שמסלסל באעלק מזרחית רק שזה לא מוזיקה, זה דראעק!

ואם זה לא מספיק אז את יתרת הזמן תופסות כל מיני נשמות מעונות בוגרות רימון שמיצרות מוזיקה מאוסה ומעושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...