Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשתף אתכם בעלאק "שירות" של אמריקן קומפורט ועמינח.

רכשתי כורסה לסבתא שלי לפני כשנה - מדגם המפטון של אמריקן קומפורט - כמו מפגר שילמתי עליה כמה אלפי שקלים.

היה כתוב "אחריות לכל החיים" אז תירצתי לעצמי שזה מוצר טוב, מקום רציני. לא משנה.

אחר כך מתברר שאחריות לכל החיים - זה ל-7 שנים. כי לפי אמריקן קומפורט ריהוט לא יכול להחזיק יותר מזה בבית.

לפני מספר חודשים כבר פשוט היה בלתי אפשרי לשבת עליה - הגב פשוט קרס.

התקשרתי לשירות לקוחות. שלחו "טכנאי" - ישב דקה וחצי והלך. אמר להתקשר יום למחרת לשירות הלקוחות.

התקשרתי ושמה נאמר לי שנשבר קרש בגב והתיקון יעלה לי לא פחות מ-650 ש"ח!

לא הועיל התחינות וההסברים שאין שום סיבה שבעולם שבמוצר חדש וכה יקר יישבר סתם ככה קרש בגב!

איפה האחריות לכל החיים עכשיו אתם שואלים? אין. רק למנגנון... וכאמור גם זה לזמן מוגבל.

דיבורים אל קיר.

אני לא מתכוון לדרוך שמה יותר. שיימכרו סחורה סוג ז' למישהו אחר במחירים מופקעים. מציע לכם לקחת את זה בחשבון לפני שאתם נכנסים לשם.

שירות לקוחות ביזיוני מוצרים גרועים.

בוז.

פורסם

אתה לא צריך אותם בשביל הקרש. הזמן רפד שיעשה את העבודה בפחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אכן אעשה את זה דרך רפד פרטי.

אין לי שום כוונה לשלם להם עוד רבע אגורה.

פשוט צורם לי היריקה בפרצוף של הלקוח. אחרי שמתהדרים ב"אחריות לכל החיים" וברגע שצריך אותה... יוק.

פורסם

קיבלתי.

תשמע, הם מכסים את עצמם יופי יופי. אל תדאג.

כותבים לך בענק בכל מקום - אחריות לכל החיים.

אחרי זה לך תקרא ותגלה שזה 7 שנים למנגנון ועוד שנה לריפוד - כל השאר -מעניין להם את התחת.

פורסם

שירות טיפוסי של מוצר ישראלי עם שם המתחזה לאמריקני,

ע"ע מוצרים זבליים לרכב מ"תוצרת" "אמריקן איגל".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...