Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי משחק עם האגרה שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מועד הרישוי והטסט השנתי מתקרב לו, ובהתאם לכל ההתרגשות הגדולה סביב האירוע המשמח, וכל התכנונים שכרוכים בו, במקרה הסתכלתי על המחיר שמדינת ישראל היקרה (תרתי משמע) מבקשת (דורשת) לשלם השנה עבור הרכב.

רכב קבוצה 2, מרכב סטיישן, 2 כריות אויר. על פניו לא משהו מיוחד.

במקרה כרגע הנחתי מולי 4 רשיונות רכב שיש בידי שלו, אחד ליד השני והנה התוצאות:

שנת 2009 - נדרש סכום של 1049 ש"ח (מבעלים קודמים של הרכב)

שנת 2010 - נדרש סכום של 1090 ש"ח (זה כבר ממני, עליה של 41 ש"ח)

שנת 2011 - נדרש סכום של 988 ש"ח (ירידה של 102 ש"ח)

שנת 2012 - נדרש סכום של 1003 ש"ח (עליה של 15 ש"ח)

לפי מה לכל הרוחות והשדים נקבע מחיר אגרת הרכב? מה כבר משתנה כל כך ברכב שמשחקים איתי בעליות וירידות ככה? מה הבעיה לשים מחיר אחיד של 800 ש"ח (ומטה) ולסגור את הסיפור הזה? זה מתחיל להרגיש כמו בורסה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שנה שעברה שילמתי 2400 ש"ח והשנה הגיע רשיון רכב והמחיר - 1807 ש"ח. לפי מה נקבע? אפילו אלוהים לא יודע.

פורסם

ההגיון שלהם לא מובן בעליל.אשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש מדרגות לאגרת רישוי בהתאם לשנתון (לכל קבוצה)

כל מדרגה מוצמדת למדד

הרכב שלך הוא משנת יצור 2002 ומטה ולכן אגרת הרישוי עומדת על 889 ש"ח + אגרת רדיו 114 ש"ח ובסה"כ = 1,003 ש"ח.

אותם 1,003 ש"ח יוצמדו למדד בתחילת שנה הבאה ובהתאמה תשלם יותר (ועל הדרך גם יקרו את אגרת הרדיו).

אילו ריכבך היה מהשנתונים 2003- 2006, היית משלם 1,017+114 = 1,131 ש"ח.

מהשנים 2007-2009 = 1,275 ש"ח כולל רדיו

מהשנים 2010-2012 = 1,445 ש"ח כולל רדיו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ספר לי על זה אני עם וולקן שנת 95 ,מנוע 2.0 ליטר.

שרק קניתי אותה באזור 2009 שילמתי טסט כ1200 ש''ח מאז הם העלו לי את התעריף בהדרגה והיום אני עומד על 1400+ ש''ח .

בקרוב עלות האגרה תהיה יקרה מערך הרכב!!!

פורסם

תגידו מי שומע רדיו בכלל ?!

על מה ולמה לקחת כסף על רדיו לעזאזל ?

אם הייתי משתמש ברדיו מילא אבל יש אנשים שבכלל אין להם ברכב רדיו דיסק דאמ!!

מדינה קקי! :x

פורסם

ועד האוךימפיאדה מישהו ראה ערוץ אחד ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם אין ברכב שלך מקלט רדיו אתה יכול לדרוש החזר האגרה.

יש עם זה שתי בעיות:

1. ברירת המחדל של משרד התחבורה היא כי ברכב מותקן רדיו.

2. דרישת ההחזר כרוכה בביורוקרטיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תגידו מי שומע רדיו בכלל ?!

פעם בעל רכב היה מקבל לשלם שתי אגרות: האחת אגרת רישוי לרכב, והשניה אגרת רדיו לרכב.

בטסט היו בודקים - אם יש רדיו ברכב, ביקשו לראות אגרת רישוי משולמת. אין אגרה משולמת, לא עברת טסט.

חלק בלתי מבוטל מעמישראל הקומבינטור, דאגו להסיר את הרדיו לטסט ולהרכיב אותו חזרה אחרי הטסט וכך חמקו מתשלום אגרה.

היות וברוב כלי הרכב יש מערכת כלשהי שרדיו הוא אחד מהמרכיבים בה, הוחלט לחייב את כ-ו-ל-ם לשלם אגרת רדיו.

אני לא מכיר את האפשרות שמציין sperial, אם כי היא נראית לי הגיונית. אפשר להניח שאם הפתרון הזה היה קל ונפוץ, כנראה שעמישראל היה מאמץ אותו. כנראה שלצד האפשרות הזאת, היו גם מחמירים בביקורת פתע ברכב עם קנסות שמנים למי שיש מכשיר ואין אגרה צמודה לרשיון. אגב, המכשיר ברכב לא חייב להיות תקין, האגרה היא לא על שימוש, היא על אחזקה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמו כל דבר במדינה שלנו - לוקחים כסף לפי איך שבא! ממש סחטנות כי אין ברירה אלא לשלם! אבל אח"כ יש גירעון בקופת המדינה לכו תבינו...!!!

• תוכן חדש...