Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מדובר באופל ווקטרה 2.2 שנת2001

אתמול האוטו לא מניע,הנעתי בעזרת כבלים וברגע שהדלקתי אורות נכבה הרכב. מצבר חדש של שנפ בן שנה וחצי בסהכ...

מה קרה פה?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

היי

בדקת כבר משהו ?

למשל ....

בלי אורות , הוא לא כבה ?

יש לך אוומטר ? ( מולטי טסטר ) אם כן מה מראה המצבר כאשר כבוי , מה מראה כאשר עובד המנוע ?

כאשר הצלחת להניע נורת הטעינה ( בצורת מצבר ) כבתה ?

מתי הרכב עבד תקין פעם אחרונה ? השתנה משהו מאז ?

עפר .

פורסם

תבדוק טעינה. צריך להיות מעל 13.5 וולט.

כנראה הלך האלטרנטור. הרכב נדלק מהכבלים אבל כשאתה מדליק צרכן חזק המצבר מתרוקן מיד כבה הרכב.

אל תיסע ככה אפילו למוסך כי הוונטות לא ידלקו והרכב יתחמם.

פורסם

תבדוק את המצבר טוב!!!

הייתה לי בעיה כזאת במאזדה 3 שבוע שעבר לא מניע בכלל

ועם כבלים מניע וברגע שמסובבית את ההגה הרכב נכבה (הגה חשמלי מלא).

הוחלף מחצבר לחדש והרכב מרגיש כמו חדש!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

זה יישמע קצת מוזר אבל פעם שמעתי שיש מנגנון כזה באופל שאם אחד ממנורות הבלם שרוף / לא תקין הרכב פשוט ניכבה . כניראה משהו שתוכנת כך במחשב ניהול מנוע. ואני גם ראיתי זאת במו עיניי.אני חושב שרק בשביל הספורט והסקרנות זה בהחלט שווה בדיקה. :-D

פורסם

כל מנורות הבלם תקינות...

הרכב הניע בנגיעה עם כבלים אבל שמתי לב לתאורה הפנימית שהיא מהבהבת קצת, ואיך שהדלקתי אורות הרכב פשוט כבה.

שמתי לב לקצת רטיבות על המצבר ומעין חול לבן מסביב לקוטב השלילי של המצבר...

אולי מחסור במים מזוקקים ואזהאלטרנטור לא יכול להטעין את המצבר?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...