Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריעת רצועת טיימינג בזמן נסיעה

iben
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

נקרעה לי רצועת טיימינג בזמן נסיעה.

הקרנק והקאמשאפט מסתובבים ידנית, כיצד אני יכול לדעת אם נגרם נזק למנוע כתוצאה מהתנגשות בוכנות-שסתומים?

מדובר בפונטו 2001 16V

בנוסף יש פתרון יצירתי לכלים המיוחדים הנדרשים לנעילת הקאמשפטים בזמן כיוון הטיימינג?

תודה

בן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רוצה ליהיות האם עם הבשורות הרעות אך רוב הסיכויים שיהיה לך נזק,

גם המוסכניק שלי אמר לי זאת , אם מותר לישאול- איך הגעת למצב הזה? הזנחה ?

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אינני טועה בפונטו אין מיפגש שסתומים בוכנות בזמן קריעת הרצועה אך תקנו אותי אם אני טועה.

במנוע FIRE בלבד, בפונטו דור ראשון 95-00

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במנוע 16 שסתומים אמור להיות נזק.

על מנת לוודא אם יש או אין נזק, מרכיבים רצועת תזמון ומנסים להניע.

האם זה אומר בהכרח שבמנוע עם 12 שסתומים לא יהיה נזק בעת קריעת רצועת התזמון? נניח בגטס דור ראשון?

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם זה אומר בהכרח שבמנוע עם 12 שסתומים לא יהיה נזק בעת קריעת רצועת התזמון? נניח בגטס דור ראשון?

א. בגטס דור ראשון אין 12 שסתומים.

ב. מנועי FIRE קיימים רק בפיאט ובאוטוביאנקי (לא בטוח...).

אגב, מנוע 12 שסתומים זה די "עוף מוזר" - קיים בבראבו, בלנסר הישנה ואולי בעוד כמה רכבים...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

זה לא קשור למספר השסתומים, זה תלוי במבנה המנוע. בעל מקצוע שמכיר את המנוע הספציפי יוכל בוודאות להגיד לך.

לי למשל יש 8 שסתומים וקריעת הרצועה יכולה להביא למפגש בוכנה-שסתום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב המכריע של מנועים מרובי שסתומים (יותר מזוג לצילינדר) קים מפגש בין בוכנה לשסתום וחלק מסויים של מנועים בעלי זוג שסתומים לצלינדר, לא יהיה נזק.

אז אין קשר ישיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...