Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתיים גדולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם פותח השרשור יוכל לפרט קצת על התקלות הנטענות בפאסאט 2.0?

לגבי רכישה של מרצדס דיזל, אולי מונית לשעבר, רציתי לספר שאתמול נסעתי ברמת גן במונית מרצדס אס קלאס, להערכתי שנת 2005, הרכב גמע 640,000 ק"מ, המנוע נשמע שקט ביותר, נכון, מדובר במנוע טורבו דיזל 6 צילינדרים, לדעתי זו s350, אבל הרכב מתוחזק לפחות מכאנית ברמה גבוהה מאוד.

נכון שבפנים, אם מסתכלים היטב על ריפוד העור, ישנם כבר שפשופים, לא ידעתי למשל שהמושב האחורי באס קלאס ניתן אף הוא לכוונון חשמלי, כאן ראיתי שחלק מהכפתורים כבר לא פעילים, אבל עדיין, התחושה היא שהרכב הזה פשוט מרחף.

ישבתי בכוונה מאחורה, הרגשתי כמו שר.

פשוט תענוג של רכב. ממש עושה חשק לקנות אחת כזו.

פורסם
האם פותח השרשור יוכל לפרט קצת על התקלות הנטענות בפאסאט 2.0?

ההוצאות הכבדות היו על איזה מחשב שמחובר למוט ההגה (הוחלף), מדחס מזגן (הוחלף), ABS (הוחלף). שלושת אלה לבד שווים רכב קטן שהייתי יכול לקנות לילדים :bigcry:

פה ושם היו כמה תקלות קטנות (שלא בגלל זה הייתי מחליף את הרכב) אבל אם נוסיף לזה טיפולים תקופתיים לפי שעתון יצרן במוסף מורשה (מחיר "בית מרקחת" בלי הנחת חברי מכבי :-D ) - מקבלים אושר צרוף :twisted: . בקיצור, נפל לי האסימון שעל משכורת של שכיר אני לא יכול להרשות לעצמי רכב גרמני.

לסיכום - מכל מה שכתבו כאן - הבנתי שאני צריך לעבור לאוונסיס, עם אפשרות פזילה למונדיאו או קשקאי, שעדיין לא ברור מה עלויות האחזקה של שני האחרונים.

פורסם
ההוצאות הכבדות היו על איזה מחשב שמחובר למוט ההגה (הוחלף), מדחס מזגן (הוחלף), ABS (הוחלף).

ואני עוד ריחמתי על עצמי וחשבתי שאני נפלתי חזק באחזקה. את הפסאט שני אחרי זמן מאוד קצר העפתי כאשר שחטו אותי במוסך וראיתי שזה לא נגמר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ET 4X4 :המון המון תודה על כל המידע.

עוד שאלה קטנה, ברשותך

איך הקשקאי מבחינת אמינות וכמה גבוהה עלות האחזקה שלו , אם אני צריך להציב אותו על סקאלה בין פולקסוואגן לבין סובארו/מזדה, כאשר פולקסוואגן זה 10 (משכנתא) ומזדה/סובארו זה 1 ("אפשר לחיות עם זה")?

תודה

לגבי עלויות האחזקה, קצת קשה לי לדעת. בגדול, לא ידוע לי על עלויות אחזקה חריגות. בסך הכל, מדובר ברכב יפני, נפוץ מאוד, שאין בו שום טכנולוגיה חדשנית או מסובכת. המנוע והגיר ותיקים (היו עוד בניסאן פרימרה, מלפני 10 שנים) והמכלולים כולם מוכרים. אני חושב שבהיבט הזה אפשר להיות רגועים.

שמחתי לעזור :)

פורסם

עוד 2 אופציות שבאות בחשבון לדעתי: טויוטה קאמרי ורנו פלואנס (שבאה גם כחשמלית מBetter Place ותענה על נושא עלות הדלק, אם כי לא ברור מה לגבי הסחירות).

• תוכן חדש...