Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חושב שהמגבר השני והשלישי נראים כמו סחורה ברמה נמוכה מאוד לאומת שאר המגברים שנראים איכותיים ומקצועיים

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

השלישי אכן ברמה נמוכה והוא מתוצרת PYRAMID השני הוא דווקא מתוצרת טובה של VISONIK אבל ממה שהבנתי הוא דגם זול שלהם.

הראשון הוא הDLS A6

2. VISONIK V800XD

3. PYRAMID

4. zapco 9.0

5. אני חושב ששל ROCKFORD, די הפתיע אותי לטובה.

ועל האחרון כבר דיברתי.

פורסם

אחלה תמונות אייל,

ממש רואים את ההבדלים בין המגברים השונים. וה Zapco ממש מדהים מבחינת בנייה... טוב הוא גם נותן המון כוח.

מתי אתה כבר מתקין את שלך ומפסיק לצלם אותו ?

Leon Cupra 2009

פורסם

מה אתה חושב שאני פסיכי ופתחתי את המגבר ועוד הייתי מפרסם את זה ככה שישר תוכל לשלול ממני את האחריות?!? אני לא עד כדי כך פסיכי :roll: מצאתי את התמונה ברשת.

הכל כבר מוכן להתקנה משבוע שעבר, אני עדיין מחכה לטרמינל לקופסא ולכמה קונקטורים אני מקווה שיביאו לי אותם היום.

חוץ מזה ההתקנה לא תושלם עד שאני לא אשים קצת NOISE KILLER וכמובן שמבחינתי הFRONTS לא מושלמים כי אני חושב על סט 3-WAY כמו שאתה יודע, אבל קודם נסיים את הקטע הזה.

ודרך אגב בעיניי הכי מצא חן הDLS דווקא. הU-D לא כל כך נכון להשוואה כי הוא CLASS D אז הוא קצת שונה, אבל בהחלט אפשר להתרשם מאיכות בנייה גם בו.

פורסם

לא ממש היה אכפת לי אם היית פותח , אני פותח כל מגבר שלי לפני שאני מתקין כדי לראות.

ובאמת ה DLS מאוד מאוד יפה, סדרת ה A בכלל נחשבת למוצלחת. מה שיפה שיש הפרדה בין הבורדים של האלקטרוניקה לכוח.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני פותח רק אחרי שהאחריות פגה. אבל אם יש לי תמונה כזו יפה אין לי צורך לפתוח. גם אחרי שאני פותח יש לי פחות "כבוד" למוצר ככה שעדיף שאני אשאיר אותו סגור, ולא אחפש לי משהו אחר, די החשבון בנק שלי רוצה לנוח קצת.

פורסם

אייל אני מיקמתי אותם ככה תגיד לי אם זה הסדר

1. המגבר שלך כמובן.

2. המגבר בתצלום מספר 4 יש לו שתי ונטות ואיכות ההרכבה נראית טובה.

3. המגבר בתצלום מספר 2 יש לו ונטה אחת וגם איכות ההרכבה שלו נראית טובה.

• תוכן חדש...