Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה אני לא בטוח, אם אני זוכר נכון משהו כמו 700 שקל לאחד בשביל הCDM54 אבל יכול להיות שאני טועה.

אני עוד לא קונה, זה תכנון לעתיד הקרוב שיכול להתבצע גם בשבועות הקרובים ויכול גם לא להתבצע, אני צריך לבדוק לעומק כמה נוח להכניס אצלי קיקפאנלים כי יש את הידית שפותחת את המכסה מנוע בדיוק איפה שאני רוצה לשים והיא די גדולה ובכלל אני רוצה קיקים קטנים בגלל זה אני הולך על מיד וטוויטר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי אני אנסה להחליף בין הטוויטרים של הדוטק לטוויטרים של הפוקל ואם זה לא יעזור אני קונה טוויטר של 20 ש"ח כי אני כבר מתוסכל מהרמקול, אפשרות נוספת לקנות רמקול שנורא אהבתי ואל תצחק PLANET AUDIO גם זול, גם איכותי!!!

פורסם

מה הבעיה עם הטוויטרים של הדוטק ?

הם מפיקים רעשים מעצבנים כאלו ? לי יש בעיה כזאת , החלפתי RCA הבעיה נחלשה קצת אבל עדין שומעים את זה כשאני מדבר בדיבורית או כשאין ווליום במערכת :evil:

פורסם

של הMBQ גם "חזקים" ואם לא אהבת את של פוקאל אני מאמין שגם לא כל כך תאהב את של MBQ. תנסה את ההחלפה עם הדוטק, אני חושב שיש להם את הMT-2 אם גם הוא יהיה צורם אז אני מאמין שהבעיה כבר לא ברמקולים אלא אולי אתה בCLIPPING רציני.

אני לא יודע אם נקודת החיתוך בקרוס של פוקאל תתאים אבל תנסה.

• תוכן חדש...