Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב להוסיף את אלו פשוט מדהימים, ושלא תבינו נכון אני לא איזה מומחה באלקטרוניקה אבל אני חושב שכל אדם שחובב את הנושא יכול להעריך את הסדר של הרכיבים ואולי גם לזהות טובים יותר ופחות.

HELIX:

PrecisionGroup.jpg

ARC:

29346_33_full.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון עם המגברים האלה הייתי נורא מופתע, אמנם באים מבית טוב BRAX ובנויים טוב אבל לא מספקים את הסחורה כמו מגברים שעולים חצי מהם.

( אפילו היבואן רדיו-מילאנו לא המליץ לי עליהם וזה בלשון המעטה )

פורסם

אני בספק רב אם הניסיון שלך הוא עם המגברים שבתמונה שמחירם הוא מטורף.

ואין דבר כזה, אולי ההספק של המגברים שניסית לא סיפק אותך.

אני מסכים לחלוטין שמגברים שעולים חצי יכולים לספק בדיוק את אותה הסחורה, אבל זה נכון לגבי כל מגבר HIGH-END לפי דעתי.

פורסם

תראה לפי מה שהבנתי חנויות משחקות בין 40 - 60 % , משהו כזה אבל לא לזה התכוונתי ,רשמתי שאם מחירון של היבואן 3100 אז בחנות לא ימכרו ביותר מ2300-2500 .דרך אגב איך הUDIMENSION (שבוע הבא אני אפתיע פה את כולם אני לא יכול לספר ) ולא חזרת אלי מה אתה חושב בעניין הטוויטר (או להוסיף מיד )

פורסם

תאמין לי אייל אני מצפה לראות את המערכת שלך כבר חבל על הזמן אתה משקיע בה כבר כל כך הרבה זמן ועבודה שזה כבר מסקרן אותי לראות ולשמוע מה אתה מכין שם... :)

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני לא משקיע בה כל כך הרבה זמן כמו שאתה חושב, לדוגמא השבוע כולו בוזבז ולא עבדתי עליה לשניה, כי אני סך הכל אני מחכה לכמה חלקים קטנים בשביל לסיים, שבתקווה יגיעו מחר.

אני לא משקיע מי יודע מה בהתקנה, זה משהו סולידי. סך הכל סידרתי את כל הרכיבים על פלטה שתהיה על גב המושבים, וגם ככה הקופסא של הסאבים כל כך גדולה שלא יראו אותם בכלל.

בכל אופן אני רק אסיים חלק ממנה כי, כמו שאמרתי יש לי תוכניות רציניות לסט 3-WAY מקדימה.

פורסם

אם אתה רוצה להמיר את הסט הקידמי ל 3 WAY אתה צריך להחליף את הקרוס, לא ?

או שאתה מתכוון לתת לוופרים זוג ערוצים נפרדים מהמידים והטוויטרים ?

פורסם

לא אני לא מתכוון לתת זוג ערוצים נפרד, יש לי מגבר חדש שיתן יותר מ120W לכל צד אין לי שום כוונה להריץ שלושה מגברים, עשיתי את זה פעם ואני לא אוהב את זה.

מה שאני אעשה זו או אוסיף נקודת חיתוך נוספת לקרוס הפאסיבי או שאני כבר אלך על אקטיבי.

פורסם

יש לי כבר את ההייבריד אני מתכוון להוסיף מיד, או את המיד של ההייבריד 4" אם אני אצליח להשיג אותו או את הCDM54.

לא הבנתי את השאלה שלך עם היציאה אחת.

אם אני אקח אקטיבי אני אקח קרוס שאני יכול לבצע איתו חיתוך BANDPASS בתדר 4000HZ עוד חיתוך BANDPASS במשהו כמו 150-300HZ ואשתמש בקרוס של המגבר לעשות HP של 80HZ.

• תוכן חדש...