Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לקראת נסיעה ארוכה לצפון לשים שמן מנוע שכבר במיכל על פחות מחצי מסומן לי :oops:

איזה שמן מומלץ בבקשה ? כולל שם של יצרן ?

הרכב על 180,000 ק"מ

תודה לכל מי שענה!

פורסם

איזה שנה הרכב? מתי נעשה טיפול אחרון ? אם הוא 2003-4 יתכן,שגם הוספת שמן לא תעזור והבעיה חמורה יותר.

בשנתונים הללו,היתה בעיה של בוצה במנוע ואם הרכב אוכל שמן כדאי להתייעץ עם מוסך לגבי טיפול בבעיה.

באופן כללי- השתמש בסוג השמן שהשתמשת בו עד עכשיו (בהנחה שהוא עומד בדרישות היצרן).צמיגות השמן תלוייה בשנתון הרכב ובהתחשבות בק"מ ובמצב המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איזה שנה הרכב? מתי נעשה טיפול אחרון ? אם הוא 2003-4 יתכן,שגם הוספת שמן לא תעזור והבעיה חמורה יותר.

בשנתונים הללו,היתה בעיה של בוצה במנוע ואם הרכב אוכל שמן כדאי להתייעץ עם מוסך לגבי טיפול בבעיה.

וואוי לקחת את זה למקום ממש לא קשור

אין לי שום בעיה ברכב

הרכב שנת 2005 כמו שכתבתי

עשיתי לו טיפול לפני חצי שנה

השמן לא בוצי

הרכב לא אוכל שמן

אני רק רציתי לדעת איזה שמן לשים בטויוטה שלי

:-)

פורסם
וואוי לקחת את זה למקום ממש לא קשור

אין לי שום בעיה ברכב

הרכב שנת 2005 כמו שכתבתי

עשיתי לו טיפול לפני חצי שנה

השמן לא בוצי

הרכב לא אוכל שמן

אני רק רציתי לדעת איזה שמן לשים בטויוטה שלי

:-)

קודם כל לא כתבת.

ואני חושב שהשמן המומלץ הוא 5-30 אבל אל תתפוס אותי במילה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אכן כן, בשנים האחרונות טיוטה העולמית ממליצה על 5W-30. מי שרוצה יכול גם לשים 0W-30.

עדיף סינטטי מלא של חברה איכותית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...