Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להערכתי לבצע שתי החלפות חלקיות של ריקון אגן הממסרה , בהפרש של שבועיים עד חודש .

ולמלא נוזל בתקן SP3 כך יוחלף בין 75%-90% מהנוזל , וזה בסדר .

ואח"כ נכנס לנוהל רגיל של החלפה חלקית כל 3-5 שנים , לפי הוראות היצרן .

אייל .[/quo

תודה רבה.

אין סכנה שאחליף באופן עצמאי?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להערכתי לבצע שתי החלפות חלקיות של ריקון אגן הממסרה , בהפרש של שבועיים עד חודש .

ולמלא נוזל בתקן SP3 כך יוחלף בין 75%-90% מהנוזל , וזה בסדר .

ואח"כ נכנס לנוהל רגיל של החלפה חלקית כל 3-5 שנים , לפי הוראות היצרן .

אייל .[/quo

תודה רבה.

אין סכנה שאחליף באופן עצמאי?

אם יש לך כלים ידע בתהליך ההחלפה והבדיקה וזמן ,(ליפט זמין או בוקים ,מפתחות תואמים,ידית מומנט,ספר רכב או נתוני מומנט סגירה של פקק הריקון איך מרוקנים ,ממלאים, בודקים רמת שמן תקינה.), תעשה לבד. לא צריך להיות מהנדס רכב.

אך אם אתה לא רוצה לקחת סיכון (בכל זאת גיר זה סיפור יקר:אולי לא תצליח לפתוח או אחרי שתסגור תהיה נזילה או שהראש יתעגל ואולי תצטרך להחליף שייבה וכו') גש למוסך מורשה משרד התחבורה ותבקש ממנו שירוקן לך את השמן גיר וישים את השמן שאתה מביא ויגבה רק תמורת עבודה. אם יהיו בעיות יש לו את כל הכלים והחלפים להתמודד איתן והאחריות לכשלים אם יווצרו היא שלו.

אני הייתי נוקט באפשרות השניה,(למרות שיש לי ידע אין לי זמן ואת כל הכלים הדרושים כמו כן אינני רוצה לקחת סיכון) עלות העבודה היא בין 50 ל150 עבודה תלוי במוסך.

• תוכן חדש...