Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TomorrowLand 2012 צפייה ישירה ביוטוב לכל המעוניין :)

liav12
שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכל מי שחובב מוזיקה אלקטרונית,

http://www.youtube.com/user/TomorrowlandChannel

אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב

תהנו :)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

האמת, אני לא מחובבי האלקטרוניקה אבל אתמול ראיתי איזה שעה סט של fatboy slim והיה מעולה. חבל שיש הפסקות לקשקושים כל הזמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע עם ההפסקות משגע, אבל אחלה של מקום אחד החלומות שלי לטוס לשם, לצערי פספסתי את זה השנה, בע"ה שנה הבאה :p

עד כמה שידוע לי זה שנתיים כן ושנה לא ובדיוק שנה הבאה זה לא היה. ככה שמעתי, מקווה שתעמידו אותי על טעותי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך בדיוק הולכים הסידורי שינה שם? שמירת חפצים? אני ישראלי מדי..

תענוג לקבל את זה בלייב, וכבונוס מקבלים יופי של מראות 8).

Fatboy Slim היה אדיר, Avicii גם שיחק אותה.

היום הם התחילו ממש חזק עם Martin Solvieg ו Porter Robinson שלא הכרתי בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הכי מובן באתר מה בדיוק זה כולל, יש עם קמפינג ויש עם חדרי מנוחה והמחיריפ בהתאם, ראיתי שהכי יקר כולל כניסה לכל הבמות (ממה שהבנתי) משהו כמו 750 יורו, אבל לדעתי שווה

אם כבר אז משהו בלי מאות ישראלים או ילדים קטנים

http://www.globalgathering.com

זה אבל רק טראנס אם אני לא טועה, אין לי בעיה עם זה רוב הזמן אני מאזין לפול און פרוגרסיב, פייבוריט שלי הוא Astrix :)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רק טראנס, זה כל דבר אלקטרוני בערך תסתכל על הרשימת אומנים יש שם כמה במות...

http://www.globalgathering.com/2012/line-up

Drive carefully! most people are caused by accident.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזק ביותר..צריך כזה דבר בארץ..ד"א מישהו יודע איך קוראים לדי ג'י שעשה את המסיבת חוף של החתול והכלב בהרצליה?(אמריקן אקספרס) יש שם חברה מישראל ראיתי דגל ענק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאלה איתי, טסים לגלובל?

באוגוסט תהיה מסיבה בגני התערוכה בהנחיה של will i am ויגיעו כל מני דיג'ייז, היחיד שאני מצליח לזכור זה דמיטרי ווגאס.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאלה איתי, טסים לגלובל?

באוגוסט תהיה מסיבה בגני התערוכה בהנחיה של will i am ויגיעו כל מני דיג'ייז, היחיד שאני מצליח לזכור זה דמיטרי ווגאס.

מחכה לעידכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי לינק לטיזר ביוטיוב, לא מצליח למצוא.

אני אבקש מחבר שמיחצ"ן לאירוע ואעלה לכם. עד כמה שאני זוכר מגיעים כמה דיג'ייז שמופיעים עכשיו בטומורולנד וכרטיסים מתחילים ב120 ש"ח עד ל170 ש"ח לכרטיסי VIP אם אני לא טועה.

עריכה, מצאתי משהו:

מסיבת "זה עושה לי משהו" I GOTTA FEELING PARTY

מסיבה מרובת תחושות וריגושים A MULTY-SENSES AND SENSATION PARTY

מארח :Apl.de.Ap מלהקת Black Eyed Peas

ביום שני 13.8 בשעה 21.00 בביתן 1 מרכז הירידים ת"א עומד להתרחש האירוע המרכזי לקיץ 2012

Apl.de.Ap המייסד וזמר להקת Black Eyed Peas ינחה את האירוע ויככב על הפטיפונים בהמשך הערב.

בהשתתפות DJ אורחים ישראליים יוצאי דופן: ה DJ המצליח יובל זך וכוכב ה DJ רוי רוזנפלד

הקליקו כאן לראות קטע פרומו מרהיב: http://www.youtube.com/watch?v=7AlgBTg_ToA&feature=youtu.be

אין תקדים בארץ, מעולם לא נראה דבר כזה כאן בישראל. זו הולכת להיות "מסיבה מושגית" CONCEPT PARTY בנוסח ארצות הברית. באמצעות מסכי ענק תלת מימדיים בעלי רזולוציה גבוהה ביותר (Very High Definition) ופעלולי תאורה (light effects) יוצאים מגדר הרגיל, תחושו כממריאים מהקרקע , כטסים למימד אחר! הצטרפו למסע יחיד במינו: מעולם לא נהניתם ככה ממוסיקה !

המון הפתעות מדהימות מחכות לכם במשך המסיבה הבלתי רגילה הזו.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...