Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי דוד גואטה ואפרוג'ק עולים?

אפשר למצוא איפשהו קטעים מהאירוע? ככה שיהיה לי סטים מוכנים לשמוע :-)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר כרגע שם.

990 יורו,טיסה דרך מוסקבה עם המתנה של כ-10 שעות.סה"כ משהו כמו 5 יום.

למיטב זכרוני הוא הזמין את הדיל מהאתר הרשמי שהמכירה בו נסגרה תוך פחות מחצי יום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש הקצאה לכל מדינה, את הכרטיסים ניתן לקנות דרך האתר טיקטס ועוד חברה שמתעסקת עם זה, הכרטסים האחרונים נמכרו כבר לפני חודשיים ויותר, יוצא בערך 1200 יורו לאדם, הדיל כולל טיסה לבלגיה, מלון ליום אחד כרטיסים לכל הבמות, וכניסה למתחם הקמפינג, קצת יקר אבל חוויה של פעם בחיים.

טומורלנד יש כל שנה אבל הבנתי שזאת השנה האחרונה שיש את הפסטיבל.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
מאור, במה שונים כרטיסי הVIP מהרגילים?

אין לי מושג, אוכל לבדוק.

אני מניח שבדומה לכל האירועים שמתקיימים בגני התערוכה, בטח יהיה איזור סגור לVIP עם שולחנות שמורים\שתיה מוזלת וכו'.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

TomorrowLand זה מלא מוזיקת האוס מעפנה. אם כבר, http://sonar.es/en/2012/

הייתי השנה וזה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אירוע טוב, למרות שלדעתי Sensation White אירוע הרבה יותר איכותי ומושקע לצעירים בגילאי ה20. מצד אחד אין ילדים ומצד שני אין שם גם זקנים.

8 שעות של טירוף עם אפטר פארטי אדיר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...