Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נרשמתי לפורום, אך לפני קראתי הרבה הודעות בפורום וממשיך לקרוא.

ושאלה ראשונה,יש ברשותי פורד פיאסטה 2000 1.3 ,אחלה אוטו, נוסע טוב,רק בעיה אחת,אוכל שמן,ורעש מגל פיקות(קמשאפט).

ברצוני לעשות שיפוץ מנוע, אבקשכם לתת המלצות איזה מוסך יכול לבצע לי את העבודה,מי יודע לעבוד עם פורדים.

אשמח לקבל המלצות וחוות דעת,

תודה מראש

פורסם

א.רעש תמיד יהיה, זה מנוע רועש מהשסתומים

ב.תחליף מנוע, יצא לך זול יותר

ג. חפש הודעות שלי בנושא, בינואר החלפתי מנוע

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
א.רעש תמיד יהיה, זה מנוע רועש מהשסתומים א} אתה כותב שטויות

ב.תחליף מנוע, יצא לך זול יותר ב} למה להחליף? אולי כדאי לתקן

ג. חפש הודעות שלי בנושא, בינואר החלפתי מנוע

יניב

שלום

צריך לבדוק מה יש בדיוק למנוע ואז עושים שיקול מה לעשות

מה כן חפש קצת מה אני כותב ועושה והכול יראה אחרת

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

על הנייר מדובר כאן על לפחות חצי אוברול (אם לא יתברר לאחר פירוק ראש מנוע שיש צורך במלא).

בהנחה שהרכב אוכל שמן,יש להחליף טבעות בוכנה (רינגים)+תיקון הרעש.

האפשרות השנייה היא קניית מנוע מפירוק השקולה לחתול בשק.

בכל מקרה,באפשרות הראשונה,במקרה של אוברול מלא,העלות עלולה לעלות על ערך הרכב וכפי שכתב לך בני ל,חשוב מאוד לאבחן ביסודיות לפני קפיצה למסקנות כואבות ולא נכונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזה סוג שמן אתה שם? צמיגות? סינטטי\חצי סינטטי?

לפעמים כדאי לשנות צמיגות של השמן ולעתים פותר תקלות של אכילת שמן ורעשים.

פורסם

רבותי, כל משכתב כאן צודק מבחינתו. אנני רוצה לקנות מנוע מיבוא, כי אכן אני קונה חתול בשק, לא ידע את הסטוריה של המנוע, ומלבד זאת בארץ שלנו אומרים לך מיבוא ובמציאות בעזה.

אני לאחרונה עשיתי טיפול:החלפתי שמן ומסננים וחוטי הצתה, שמן סינטטי 5W40 של זיק, פילךטר שמן מקורי, פילטר אוויר, וחוטי הצתה של בוש, הזמנתי מחו"ל. בנוסף שמתי שמן דבש.

חודש ראשון לא זהיתי את הרכב, נסע חלק כמו טיל, אבל לאחר חודש שמו נהיה שחור וחזר לאכול שמן.

לגבי רעש: מומחים אמרו לי שגל פיקות במנוע הזה יושב למטה ולגרים שהוא יושב עליהם נשחקו לכן זה גורם לרעש.

מעצבן אותי שאוטו לא סוחב בעליות, נסעתי למנהרות בבית שמש, לא הצלחתי לעלות בעליות,חזרתי חזרה הביתה.

דיברתי עם שלמה ברזני , הוא מוכן לבצע את ההעבודה אך הוא לא עושה פירוק והרכבה של המנוע, לכן שאךתי אתחברי הפורום

מי יכול להמליץ על המוסך.

פורסם
שלום

צריך לבדוק מה יש בדיוק למנוע ואז עושים שיקול מה לעשות

מה כן חפש קצת מה אני כותב ועושה והכול יראה אחרת

בברכה בני ל.

אני לא הולך להתווכח איתך, חבל על הזמן של שנינו

בהצלחה לפותח השרשור

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לגבי הרעש רוב הסיכוייםצ שאחרי כיוון שסתומים המנוע יהיה שקט.

ךגבי המנוע קודם כל שמת צמיגות לא נכונה צ"ל 10W40 .אני אישית אם עדיין הבעיה נמשכת עובר ל 20W50 ,עד לחיסול המנוע.

• תוכן חדש...