Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2008 - עסקה טובה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתך, לא. לדעתי לא מדובר בדיל טוב!

תחשוב שבקרסו ייתנו לך עודף מ-40K על מגאן זהה, אך תקבל 3 שנות אחריות יבואן, יישור קו מלא הכולל טיפול גדול, מצבר חדש, ביטוח חובה לשנה מתנה ועוד.

בהחלט שווה את התוספת הקטנה יחסית!

פורסם

ידידי,עיסקה מצויינת!לפני חצי שנה רכשתי את המגאן 2008 שלי[אוטו סנטר]האוטו נהדר, מפנק ומגיב מצויין -ממליץ בחום מנסיון,

במחיר ריצפה את תהנה בטוח!!!

פרטים נוספים בפרטי,

דודי

:-P

פורסם

לפני תשעה חודשים עשיתי את העסקה הזו בשביל לשדרג את הרכב של אשתי.

הרכב מפנק בנוחות שלו.

האבזור הבסיסי בתוספת של מערכת סטריאו טובה, חיישני רוורס, מצלמת רוורס וחישוקי סגסוגת שהיה כלול בעסקה הפך אותה לכזו שלא ניתן לסרב לה.

הרכב נכון לעכשיו מפגין אמינות מושלמת לא רוצה לפתוח את הפה - טפו טפו טפו

עוד שלושה חודשים טיפול ראשון גם עליו קיבלנו הנחה.

צריכה ממוצעת שמתקרבת ל1:12 באופן גורף

שנה ראשונה גם קיבלנו ביטוח מקיף+חובה חינם על חשבון קרסו.

אין לי מה לאמר - דיל מטורף.

כשהרכב יגיע לתום שלושת שנות האחריות שקיבלנו עליו אני אעשה רצועת טיימינג וכנראה גם סלילי הצתה ומעבר לכך פשוט נראה שאנחנו נמשיך איתו כמה שרק נוכל לסחוב איתו כי האשה מאוד אוהבת את הרכב.

לגיר שלו נדרש זמן הסתגלות של חודש עד חודשיים בערך אבל אחרי זה אתה כבר תראה שיהיה הסכם שלום בינך לבין הגיר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכתבו לך כאן, מגאן משומשת היא היום כנראה אחת מהעסקאות המשתלמות ביותר בשוק. מכונית מרווחת, בטיחותית, חסכונית והכל במחיר אטרקטיבי ביותר. אם אתה מחפש מכונית בקבוצה הזאת של המשפחתיות זאת בהחלט עסקה שכדאי לבדוק.

לגבי המחיר - בצע סקר מחירים ובדוק אם יש הזדמנויות טובות יותר או פחות.

פורסם

חייב לציין שרנו מגאן זו עיסקת השנה

קניתי לפני שנה וחצי מודל 2007

הוסבה להנעה בגז עם מיכל בצורת גלגל שמכיל כמעט 70 ליטר גז

צריכת גז 1:10 בתחשיב כלכלי 1:20

מפגינה אמינות (טפו טפו) לכל המלעיזים שאמרו לי "מה אתה מפגר קונה רנו"

עברה טסט בלי מוסך , מאז שקניתי עברה כ-25000 ק"מ

בג'אז ענק מאכסן עגלת אחים (כפולה) ואופניים קטנות מזגן מעולה.

בקיצור אני לא מבין מה אתה מהסס רוץ על זה.

אם תרצה פרטים על הסבה בגז דבר איתי בפרטי.(אגב הרכב מגיע עם הכנה לגז)

מוטי

פורסם
כמו שכתבו לך כאן, מגאן משומשת היא היום כנראה אחת מהעסקאות המשתלמות ביותר בשוק. מכונית מרווחת, בטיחותית, חסכונית והכל במחיר אטרקטיבי ביותר. אם אתה מחפש מכונית בקבוצה הזאת של המשפחתיות זאת בהחלט עסקה שכדאי לבדוק.

לגבי המחיר - בצע סקר מחירים ובדוק אם יש הזדמנויות טובות יותר או פחות.

אם הייתם לוקחים את הקליאו החדשה שלי (נובמבר 2011) במחיר סביר היתי לוקח את המגאן בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אם אתה חושב שאוויס (או כל חברת ליסינג אחרת, לצורך העניין) יקחו ממך את הקליאו 2011 במחיר סביר - אתה טועה ובגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תודה רבה חברים!

lanosforce, באיזה מחיר קיבלת דיל שכזה? קרסו טרייד אין ?

בזמנו המחירון של המגאן היה משהו באזור ה64K שקלים

אני עשיתי עם קרסו עסקת טרייד אין בה בעצם "נפטרתי" מרכב ישן (קורולה 96) והחלטנו עסקה בגישה של מחירון תמורת מחירון.

המחיר הכולל לעסקה בסופו של דבר יצא 45K שקלים ובתוספת להטבות שהגיעו מקרסו לרכב שפשוט הוציאו לי מהמחסן שלהם רכב במצב כמו חדש - גם ניצלתי שם הטבה של צה"ל למילואימניקים עם תעודת בהצדעה וקיבלתי חבילת אבזור רצינית ביותר.

אז יצא לי, באופן אישי, משתלם, כדאי והרבה הרבה מעבר לכך נוח ובטוח.

שוק הרכב במצב על הפנים כמו שאתה רואה ובפרט המגאן 2 של רנו שיצא לה שם נוראי בארץ למרות שמדובר ברכב טוב עם הצלחה גדולה מאוד באירופה.

היום כמו שאתה רואה אתה יכול לרכוש אחד כזה עם שנתיים אחריות ב35K שקלים דרך המבצע של וואלה עם שנתיים אחריות.

אני חושב שאפילו היתה כאן כתבה בעיתון של קאסרפורום על כך שקרסו הצליחה למכור את כל המלאי של המגאן 2 במסגרת המבצע שלה הכל כלול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השם הנוראי יצא לרנו בזכות ה"שירות" הטוב של קרסו.

כיום, כשקונים רכב, ממש מתחתנים עם השירות שלו, כי לא משתלם למכור את הרכב אלא אם רוצים לאבד ממון רב.

יוצא שקונים רכב בן 3, צריך להחזיק אותו עד שהוא בן 7-8, עד שיורד ערכו לנקודה שבה אי אפשר באמת "לשחוט" אותך במכירה - ובדרך צריך לעצור X פעמים במוסכים מורשים של רנו. ושם, מתחילה הבוננזה האמיתית.

התפרק לך פלסטיק בידיות הדלת? שלם 300 ש"ח. התקנה מקומית שברה כמה קליפסים? שלם 30 ש"ח לקליפס.

שעתון עבודה במוסך המרכזי מגיע לדעתי ל-320 ש"ח לשעה.

אז מה? הכל נחמד וזול כל עוד הרכב נוסע. אח"כ מתחילים לשלם את הפרמיה.

פורסם

את אותו הדבר בדיוק אני יכול לאמר לך על טויוטה ואני הבעלים של אחת - זו השלישית שלי והחמישית במשפחה למען האמת.

אם אני רוצה להחליף טריס מזגן ימני - 600 שקלים ביי ביי.

אם ישבר לי משהו בתא חפצים המרכזי - תחזיק חזק בכסא - 4500 שקלים להחליף את הקונסולה!!!

תגיד שלום לאוונסיס דור 2 :wink:

אבל השירות שלהם מעולה - אין ספק בכך ותחזוקה מכאנית זולה.

לפי מה שראיתי מספר הטיפולים בקרסו - השד לא כל כך נורא כמו שעושים אותו.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי,

מדובר על מלאי מוגבל של רנו מגאן אצלנו באוויס,

מודל 2008 יד ראשונה מליסינג תפעולי במחיר של ₪35,000 במקום ₪51,850!

ובנוסף, ייהנו הרוכשים מאחריות למשך שנתיים

אם יש לך שאלות לגבי המבצע אתה מוזמן לפנות אלי!

אשמח לענות לכל שאלה.

• תוכן חדש...